Şimdi Ara

Cod 4 code_post_gfx_mp.ff sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sorunu bir türlü çözemedim kaç kere yeniden kurdum. Dosyaları system32 içine falan attım. Halbuki benden istediği şey pc'de var. Ona tıkladığımda not defteri olarak açılıyor.

İşte dosyalar zone>english klasöründe var...

Anlam veremediğim bu hataya yardım edebilecek arkadaş arıyorum. CClear yükledim regedit sorunları çöz dedim falan her şeyi yaptım nette gördüğüm. 4-5 kere kurdum sildim artık o derece arkadaşlar. Ama halen aynı hata.

Oyunu aldığımda versiyonu 1.0'dı ben regeditten girip verison 1.6 yapıp 1.7 patchi yükledim. Acaba patchlemi alakalı. Yoksa CD'mi bozuk arkadaşlar lütfen ya artık gına geldi yardım

Hatanın fotoğrafı işte arkadaşlar

• Arkadaşlar çok acil cevap ya 3 forum dolaştım sizin artık sonuncu olmasını istiyorum

LÜTFEN ARKADAŞLAR BİRİ EL ATSIN :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strayker111 -- 30 Mayıs 2011; 14:13:25 >
  • Yardım ?
  • Activision\COD4\Zone içindeki dil dosyası "English" olmalı. Seninkisi zaten English fakat sen yeni bir tanesini bulup mevcut olanla değiştir. Mevcut dil dosyasının da kopyasını al sonra kullanmak istersin belki. Sorun çözülmezse başka bir setup ile kurmayı dene.

DN: Anlattıklarım biraz deneme yanılma yöntemine kaçıyor, bu nedenle yedekleme yapmadan deneme de yapma lütfen. Yanlış yönlendirmek istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZYMANDIAS -- 30 Mayıs 2011; 14:36:59 >
  • tmm farklı bir english klasörü buluyorum çok teşekkür ediyorum şimdi bakacağım...
  • english klasörü nereden bulacağım ya :S
  • Oyunu başka bir setup ile başka bir klasöre kurmayı dene. Yani sende mevcut bulunan oyunu silmeden başka bir klasör açıp onun içine yükle. Oradan oynamayı dene. Önerebileceğim başka bir şey yok ne yazık ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    MAFİA 2 LOADİNG SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.