Şimdi Ara

Cod 4 Claymore Ne İşe Yarar ? ( Acil yarım gerekli )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cod 4 oynuyorum ve All Ghillied Up bölümü sonunda takıldım kaldım helikopter gelene kadar ölmüş oluyorum ve claymore ne işe yarıyor cok acil yardımlarınızı bekliyorum

• macmilani havuzlu binadan dışarı çıkarırken yere bırak oralara calimorları döşe macmilanı sipere bırak sende sağda bir yerde pus köpekler büyük ihtimal calimorlara yatarlar [ köpekleri sniperle öldürürsen gelen adamlar calimorlara yatar]
    düşman helikopterden gelenleri sniple indir bizim helide yoldadır büyük ihtimal arada sağ tarafı kontrol et gelenler olacaktır heli geldimi yanda adam varsa temizle macmilani heliye taşı tam havalanacakken c4leri aşağı salla patlat c4ü sonda patlatmak ayrı zevkli oluyor

calimorları bu videodaki 4.30daki bölgelere yerleştir
    http://www.youtube.com/watch?v=ft69Rl3zYTI&feature=related

• sd modunu oyna orda ölünçe adam claymore koyarsa ne işe yarıyaçagını anlarsın.
  • Arkadaşım sd modu nedir ? sp olmasın o ? bu arada youtube link acılmıo bnde tam adını verirseniz sevinirim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By EnerJik

Arkadaşım sd modu nedir ? sp olmasın o ? bu arada youtube link acılmıo bnde tam adını verirseniz sevinirim ...

arkadaş sd derken "Search and Destroy" modunu kastetmiş
  • Peki nerden girioduk o moda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By EnerJik

Arkadaşım sd modu nedir ? sp olmasın o ? bu arada youtube link acılmıo bnde tam adını verirseniz sevinirim ...

sd oynamak için xfire ve bazı patchler yüklemelisin video olarakta kaldığın bölümün adını yazarak > all ghillied up walkthrough < şeklinde aratarak takıldığın bölüme bakabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • patlamaya
  • Hacı smdi arattırdım claymoreları tam nereye kurcagımı kestiremedm ben macmillanı dönme dolapın ilerisnde sagda yesillikler war kçk orda bıraktm dümdüz adam çatışıyor bende sağdakileri almaya calısıyorum ama soldan yada düzden yere yatsam bile öldürüyorlar :S
  • o zaman macmilan yanında dur 2. silah olarak g3 al yanına gelen olursa g3le indir helilere dikkat et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.