Şimdi Ara

COD 2 v1.3 patch

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rarlı dosyayı açıyorum dosyaya tıklıyorum kurmaya başlıyo sonra tam bitiyo böle bi yazı çıkıyo "Setup could not determine the current version of your Call of Duty 2 installation.Please verify that the game has been properly installed"napmam lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: Kumandan

aşağıda açıklama var

http://forum.donanimhaber.com/m_15261247/tm.htm

.

anlamadım
  • versiyon uymuyor gibi bir şey diyor
    quote:

Orjinalden alıntı: The_mAnyaCK

rarlı dosyayı açıyorum dosyaya tıklıyorum kurmaya başlıyo sonra tam bitiyo böle bi yazı çıkıyo "Setup could not determine the current version of your Call of Duty 2 installation.Please verify that the game has been properly installed"napmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzu

versiyon uymuyor gibi bir şey diyor
    quote:

Orjinalden alıntı: The_mAnyaCK

rarlı dosyayı açıyorum dosyaya tıklıyorum kurmaya başlıyo sonra tam bitiyo böle bi yazı çıkıyo "Setup could not determine the current version of your Call of Duty 2 installation.Please verify that the game has been properly installed"napmam lazım

nası yani ya ne versiyonu versiyon uyuyo[X(4 gündür bunla uğraşıyom yabi yardım edin

• yaa arkadaşım anlamayacak bişey yok sende ojinal kurulum yok gördüğüm kadarı ile dolayısı ile REGISTRY keylerin eksik. o verdiğim linkte bunu gayet açık açık yazdım REGISTRY keylerini ekleyip 1.3 patch yapman lazım bu kadar basit
  • Beyler Bu Version Meselesi Felan Değil , Oyunun Crackli Olmasından . Arkadaşalrınızda Varsa Orjinal 7 CD Ondan ALıp Orjinal Olarak Yükleyin , Versionu Kolaylıkla Yükseltebilirsiniz !!!;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Left 4 Dead - Türkçe Yama v1.3
    16 yıl önce açıldı
    CoD4 1.5 Patch çıktı!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.