rarlı dosyayı açıyorum dosyaya tıklıyorum kurmaya başlıyo sonra tam bitiyo böle bi yazı çıkıyo "Setup could not determine the current version of your Call of Duty 2 installation.Please verify that the game has been properly installed"napmam lazım
rarlı dosyayı açıyorum dosyaya tıklıyorum kurmaya başlıyo sonra tam bitiyo böle bi yazı çıkıyo "Setup could not determine the current version of your Call of Duty 2 installation.Please verify that the game has been properly installed"napmam lazım
quote:
Orjinalden alıntı: buzu
versiyon uymuyor gibi bir şey diyor
quote:
Orjinalden alıntı: The_mAnyaCK
nası yani ya ne versiyonu versiyon uyuyo[X(4 gündür bunla uğraşıyom yabi yardım edin
yaa arkadaşım anlamayacak bişey yok sende ojinal kurulum yok gördüğüm kadarı ile dolayısı ile REGISTRY keylerin eksik. o verdiğim linkte bunu gayet açık açık yazdım REGISTRY keylerini ekleyip 1.3 patch yapman lazım bu kadar basit
Beyler Bu Version Meselesi Felan Değil , Oyunun Crackli Olmasından . Arkadaşalrınızda Varsa Orjinal 7 CD Ondan ALıp Orjinal Olarak Yükleyin , Versionu Kolaylıkla Yükseltebilirsiniz !!!;)