Şimdi Ara

COD 2 dvd açılmıyor yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

COD 2 dvd açılmıyor yardım lütfen

arkadaslar COD2 nin dvd sini indirdim ve kurdum. ancak oyunu açtıgımda bu hatalrı veriyor. makinede DX9.0c kurulu. acaba nerde yanlıs yapıyorum...

İşlemci: Intel Core i7 10700KF | Anakart: MSI MEG Z490 ACE | Ekran Kartı: MSI Rtx 3070 Gaming X TRIO | Ram: 2x Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3600mhz CL16 | SSD: 2x Samsung 500GB 970 Evo Plus | İşlemci Soğutucu: Corsair iCUE H100i Elite Capellix RGB | Kasa: Corsair iCUE 4000X Siyah | Güç Kaynağı: Corsair 650W CX650F RGB CX | Monitör: AOC CQ27G2U 27" 144Hz 1ms | Klavye: Corsair K70 LUX RGB Red | Mouse: Corsair M65 PRO RGB | Headset: Logitech G430 | Ses Sistemi: Logitech 5 1 X-540 |
    NOTHING IS TRUE, EVERYTHING IS PERMITTED...
  • sorunu hallettim baska konular altında varmıs cevabı. açıkçası yinede buraya yazayım dedim.

bu sorun tamamiyle ekran kartı ile ilgili. ekran kartı desteklemiyo benim 128 mb onboard ekran karım vardı. 128 mb ati takınca sorun ortadan kalktı. umarım baska sorunları olan arkadaslarada yardımcı olur bu link....

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.