Şimdi Ara

COD 1 Mİ COD 2 Mİ COD 3 MÜ HANGİSİ GÜZEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanBack -- 25 Eylül 2007; 11:36:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Call of Duty : United Offensive.Efsanedir benim için

ben hala cod uo oynarım cod2 hiç sevmem beklerim uo ya komikaze
  • quote:

Orjinalden alıntı: leanback

COD 4
  • Oynanabilirlik olarak cod1
  • ABİ BEN COD 3Ü CAFEDE OYNADIM HİÇÇ GÜZEL DEĞİL COD 2 ONDAN DAHA İYİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1907dedoğduaşkımız

ABİ BEN COD 3Ü CAFEDE OYNADIM HİÇÇ GÜZEL DEĞİL COD 2 ONDAN DAHA İYİ

senin oynadığın rusların çakma cod 3ü olmasın?
  • Single olarak United Offensive
    Multiplayer olarak ise kesinlikle COD2
  • Arkadaşlar Call of duty 2 feat of the soldier ile ilgili bir konu var mı? Aramadan epery tarattım ama başlığı bulamadım,

teşekkürler,
  • şimdi buldum çakma oyunmuş :D yarın geri veriyorum, biraz oynayayım dedim, iğrençti.
  • 1- cod uo
    2- cod1
    3- cod2

cod3 pc ye çıkmadığı için oynamadım.
  • COD2 diyorum çünkü 3 Russia ca bu ne ya cod2
  • COD 2 oynanış, grafik, ses, eğlence falan hepsinde iyibir nokta yakalamış bence.
  • ilk tanışmam cod2 ile oldu biraz geç kalmışımım değilmi :) ama süper bir oyun ayrıca cod4 ü sadece animasyon olarak izledim ama sanırım bilgisayrım kaldırmaz
  • Cal of Duty 2 RuLeZzZ
  • 1sene sonra COD4 platformunda geyik keserken inşallah unutmazsınız bu lafları...Olacak zaman içinde hep daha iyi grafikler ve daha fazla detay.Cod2 hastasıyım ama bende biliyorum Cod4'e hazırlanmamız lazım sistem ve kişi olarak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

1sene sonra COD4 platformunda geyik keserken inşallah unutmazsınız bu lafları...Olacak zaman içinde hep daha iyi grafikler ve daha fazla detay.Cod2 hastasıyım ama bende biliyorum Cod4'e hazırlanmamız lazım sistem ve kişi olarak..

Cod2 su anda daha güzel.Cod4 ün çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.Bu arada SEAL4EVERin dedigi gibi sistemide yenilemek lazım.Yoksa 640x480de kasacak.

• Oynanabilirlik olarak Cod1 iyiydi, 2'nin mapleri çok güzeldi. Öyleki Cod1'in en çok oynanan map'i Carentan, cod2 mapleri yanında çok sönük kalıyor.
  • SEAL4EVER vallahi haklısınCoD4'e geçtikten sonrada "aah ah ne günlerdi" deriz artık CoD2 için
  • bence de COD 2
  • call of duty 3 oynayan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.