Yaklasik 2-3 yildir gorusmuyoduk, bu yil ise haftada 1gun surekli bulusuyoruz, ben sevgilimden ayrilali 3ay oldu, o ayrilalida 4ay ikimizinde pek sevdigi soylenemez sevgililerimizi. Su 1aydirda degisik yaklasimlar var, bulundugumuz ortamda bi cift var ya onlardan dolayi surekli yanima yaklasiyor yada bi sebebi var. Ilk baslarda ayagiyla ayagima bilerek deydiriyor, bende dalgasina tahrik edici davranislarin var dedim. Su 2haftadir ise sarilmalar, surekli bi opmeler. Bu hafta 2.kez evlerine gittik, bi cift daha geldi arkadaslarimiz. Ilk hafta mutfakta otururken annesi iceri gittiginde kucagima filan oturdu, bu hafta ise elini dudagima koyarak optu. Annesine bak damadin filan diyiyor, annesini dogdum dogali tanidigimdan bisi demez gelen arkadaslarimizda cocukluk arkadaslarimiz onlarida taniyor.
Ne yapmaya calistigini anlamiyorum, msjlasma vs hic yok, ben hep arkadasiz gibi davraniyorum. Ikimizinde heralde adam akilli anlasa bildigi tek kisileriz. He soyle bi durumda var ikimizde heralde birini bulsak bakmicaz birbirimize bana gore oyle geliyor. Su andada ikimizde pek birini bulucak vakit yok. Kafami karistirmakta cok iyi is cikardi, normalde kizlara yaptigim taktikleri biliyor, hep farkli yaklasiyor. Ikimizinde tipler iyi, ikimizdede para var, bendede ondada araba var. Yani zorunluluktan veya cevremizde kimse kalmadigindan bi yakinlasma yok, ikimizde cok sosyaliz.