Şimdi Ara

Çocuklar Duymasın (2010) | ATV (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
1
Favori
41.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bbjk1985

Selami kesinlikle yeni bölümlerde olmalıydı..Selami'den başka eksik var mı?

Müzeyyen teyze'de yok benim bildiğim.
  • Yeni ve yaratıcı fikirler sergileyemediklerine göre ,geçmişte bu kadar çok tutulan bir diziye güncel konular eklemeleri mantıklı...Zaten epeyce tutulmuştu bu dizi bence iyide olur...tabi umarım cılkını çıkarmazlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Ayşen Tekin vefat etti.

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğra>>

http://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=128203617198247&ref=mf

Duygu'nun sevgilisi ve Haluk'un buna tepkisi. Çok iyi hatırlıyorum bununla ilgili olan bölümü.
    Duygu'nun sevgilisi bir kızla yakalanıyordu ve aslında bu kız onun kardeşi oluyordu falan fıstık.
    Ama yine de izlerim ya, ne biliyim bir yanı çekiyor dizinin.

• Bu dizi başladığında 5.sınıftaydım.Atv'deki bölümlerini de izlemiştim ama Star'da bozmuştu kendini.
    Yeniden izleyeceğimi sanmıyorum ama yine tutar bu.Sonuçta bir döneme damgasını vurmuştu.Eski bölümleri hala Atv ve Fox'ta veriliyor arada.

Orijinalden alıntı: Archelot

ben seviyorum. çıkınca da mal gibi yayılır izlerim. magazinde izliyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diş macunu -- 5 Haziran 2010; 21:51:02 >
  • Hadi siz dua edin dizi tutmasın.. Başka hiç bir derdimiz yok tek derdimiz bu dizinin yeniden çekilmesi olmuş. Ne entresan insanlar var hakikaten.
    Sanki cebinden 1 tl para çıktı bu dizi için.
    Sanki Başladığında başına oturtup 1.5 saat boyunca zoraki izletecekler.
    Sanki tv deki tek dizi bu olcak.
    Anlamak güç..

Hadi allah kabul etsin..tutmazsa birde adak adayın..Mis..

Orijinalden alıntı: REM1903

Hadi siz dua edin dizi tutmasın.. Başka hiç bir derdimiz yok tek derdimiz bu dizinin yeniden çekilmesi olmuş. Ne entresan insanlar var hakikaten.
    Sanki cebinden 1 tl para çıktı bu dizi için.
    Sanki Başladığında başına oturtup 1.5 saat boyunca zoraki izletecekler.
    Sanki tv deki tek dizi bu olcak.
    Anlamak güç..

Hadi allah kabul etsin..tutmazsa birde adak adayın..Mis..
    +1
    Siz ne kadar sevmeseniz de bu dizinin sevenleri var. Dizinin sevenlerine karşı saygılı olmalısınız. Sevmiyorsanız izlemezsiniz olur biter. Sonuçta kimse size bunu zorla izletmeyecek.

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

O rolü oynayan oyuncu rahmetli olduğuna göre Müzeyyen teyzeyi görmek zor olacaktır

Orijinalden alıntı: XxNeRoMaNxX

Artık Emre babasına bana telefon değil.Villa al der.Tutmaz bence eski tadı vermez.Benzerini yapsalardı keşke...

araba istiyor artık
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• şu havuç çok sinirime gidiyor. ne kadar tatlıydı ne hale gelmiş gıcık bebe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le petit prince

Bu dizi tutsun intihar ederim.

Aynısını Türk Malı konusunda da söylemiştin ama bizim millet izliyor işte naparsın.
    Ama bunu ben de izlicem, en azından şans vericem.

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

Orijinalden alıntı: XxNeRoMaNxX

Artık Emre babasına bana telefon değil.Villa al der.Tutmaz bence eski tadı vermez.Benzerini yapsalardı keşke...

araba istiyor artık

Çocukken telefon istiyordu büyüdü araba istiyor, biz yaşlandık hala bişe istemiyoruz.

Bu dizi tutsun intihar ederim.

Demek ki bunun maşallah dediği 1 gün yaşıyor..
  • Türk Malına verdiğim süre henüz dolmuş değil, dediğimin arkasındayım Türk Malı dizisi yayından kaldırılacak. Çocuklar Duymasın da eski tadı veremediği için (eski tadı da nasıldı bilmiyorum o zaman da böyle saçma sapan dizileri izleyen güruha dahil değildim) yayından kısa bir süre sonra kaldırılacaktır.

Türk Malına verdiğim süre henüz dolmuş değil, dediğimin arkasındayım Türk Malı dizisi yayından kaldırılacak. Çocuklar Duymasın da eski tadı veremediği için (eski tadı da nasıldı bilmiyorum o zaman da böyle saçma sapan dizileri izleyen güruha dahil değildim) yayından kısa bir süre sonra kaldırılacaktır.

Sana cevap vermeyeyim dedim ama mümkün değil. Türkiyede yaşıyorsun o kadar senedir hangi dizilerin tutup tutmaycağını öğrnemedin mi? Türrk Malı tuttu, karşısında şu an piyasadaki en iyi yerli diz olmasına rağmen hala yayından kaldırılacak demenin ne anlamı var, evet kaldırılır ama en erken 2 sene sonra. Bu dizide tutar mı tutmaz mı bilmem; ama, 6 sene önceki dizi en başarılı komedi dizilerimizdendi bence, çoğu bölümünü severek izledim, her salı da takip ederdim diziyi. Eski diziye kalitesiz, kötü diyenin de çıkacağını pek sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 7 Haziran 2010; 23:28:52 >

• Çocuklar Duymasın dizisiyle gülen, Çocuklar Duymasın dizisiyle eğlenenler mümkünse benim gibi bir zâtla muhattap olmasınlar.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.