Şimdi Ara

Çocuklar Duymasın (2010) | ATV (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
820
Cevap
1
Favori
41.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: £se®

Adam gibi birşeyler yapmak yerini eski dizileri, tekrar çekip temcit pilavı gibi önümüze sunuyorlar.

Yeni bir şey yaparlar beğenmezsiniz. Eleştiri yağmuruna tutarsınız. Eleştirilecek bir şey ararsınız. Eski, tutulan bir şey yapılınca da aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar dersiniz. Ee? İnsan değil mi bunlar da kardeşim? Herkesin yapabileceği şey bir yere kadar. Herkes herkesi mükemmel yapacak diye bir şey yok. Adamlar Ezel diye muhteşem bir dizi yaptılar. Ona da çalıntı diye eleştiri yaptılar. Hey allahım.

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

iyide Havucun eski sempatik ve sevimliliği kalmadı ki. şimdi kazık kadar oldu.Bence tutmaz dizi

Ya, diziyi yine çocuk yaştakiler izliyordur zaten. Havuç büyüdü, e biz de büyüdük. Yine bizim isteklerimizi yansıtacak. Farkı yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 16 Mayıs 2010; 1:04:24 >

• şöyle 4-5 dizinin bütçesini birleştirip adam gibi dizi çekselerya

Güney Kore, resmi adıyla Kore Cumhuriyeti.Ülke'nin başkenti Seul'dür.Güney Kore
    ılıman iklim kuşağında ve ülke arazisi dağlık topraklardan oluşur. Ortalama 50 milyon
    gibi bir nüfusa sahiptir. Güney Kore başkanlık sistemine göre yönetilen ve onaltı idari
    bölüm içeren bir cumhuriyet, ayrıca ülkedeki yaşam standartları çok yüksektir ve Güney
    Kore gelişmiş ülke satüsüne sahiptir.Ülke Asya'nın en büyük dördüncü ekonomisine
    sahip.Ülke'nin ekonomisi ihracata dayalı, özellikle elektronik endüstrisi ve robotik gibi
    sektörlerde üretimi güçlüdür.Güney Kore Birleşmiş Milletler,OECD ve G20 gibi örgütlere üyedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

quote:

Orijinalden alıntı: £se®

Adam gibi birşeyler yapmak yerini eski dizileri, tekrar çekip temcit pilavı gibi önümüze sunuyorlar.

Yeni bir şey yaparlar beğenmezsiniz. Eleştiri yağmuruna tutarsınız. Eleştirilecek bir şey ararsınız. Eski, tutulan bir şey yapılınca da aynı şeyi ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar dersiniz. Ee? İnsan değil mi bunlar da kardeşim? Herkesin yapabileceği şey bir yere kadar. Herkes herkesi mükemmel yapacak diye bir şey yok. Adamlar Ezel diye muhteşem bir dizi yaptılar. Ona da çalıntı diye eleştiri yaptılar. Hey allahım.

quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

iyide Havucun eski sempatik ve sevimliliği kalmadı ki. şimdi kazık kadar oldu.Bence tutmaz dizi

Ya, diziyi yine çocuk yaştakiler izliyordur zaten. Havuç büyüdü, e biz de büyüdük. Yine bizim isteklerimizi yansıtacak. Farkı yok yani.

Öyle bir konuşmuşsun ki, bak Ezel'e adamlar yapmış harbiden dedirtiyor. Yeni bir ezel yapmak yerine neden eski birşeyi tekrar önümüze sunuyorlar? O zaman hep eskileri tekrardan çekelim olur mu?

• selaminin oğlu küçükken ne kadar tatlıydı.senaristin çok bilmiş antipatik çocuk yazma hastalığı var.havuçta çoğu zaman antipatikleşiyordu.şimdi o misyonu ufak çocuğa yüklemiş.

Orijinalden alıntı: _Calderon_

selaminin oğlu küçükken ne kadar tatlıydı.senaristin çok bilmiş antipatik çocuk yazma hastalığı var.havuçta çoğu zaman antipatikleşiyordu.şimdi o misyonu ufak çocuğa yüklemiş.

Bana da çok antipatik geldi, pek hoşuma gitmiyor böyleleri.
  • Dizi ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı arkadaşlar?
    son gelişmeleri bilmiyorum ama böyle diziler tekrar çekildiginde pek eski tadını veremiyor.
  • Bu havuç bir arkadaşım ile üniversitede aynı sınıfta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Bu havuç bir arkadaşım ile üniversitede aynı sınıfta

hangi üni ?

bu arada ne zaman başlıyormuş dizi atv de ?

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

havuç olmuş Eşşek kadar ne çocugu ya önceden diyordu "baba bana cep telefonu al " şimdi ne diycek merak ediyorum

Araba istiyormuş bu sefer:)

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

havuç olmuş Eşşek kadar ne çocugu ya önceden diyordu "baba bana cep telefonu al " şimdi ne diycek merak ediyorum

Araba istiyormuş bu sefer:)

araba aldı zaten 100 milyarlık mercedes cabrioya biniyor şu an kendileri

Orijinalden alıntı: barisdragon

Zeka fışkıran bir espri çok güldüm, dizide bu kadar gülmem.
    quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Furkan Kızılay eşşek kadar oldu, onun yerine Pınar Altuğ'un eşi oynasın Havuç rolünde, daha küçük görünüyordur nasılsa Furkan'dan

aynen
    bu havuca acayip gıcığım bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Avrupa Yakası'nı sevmeyen bir ben mi varım acaba? Bu arada ATV'de "Çocuklar Duymasın - Yakında" yazıları çıkmaya başladı.

yalnız değilsin

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Bravo

Bu havuç bir arkadaşım ile üniversitede aynı sınıfta

hangi üni ?

bu arada ne zaman başlıyormuş dizi atv de ?

kadir has
    ağustos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahi anlamındaki de -- 1 Haziran 2010; 2:08:07 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.