Biraz googlede de baktım ama pek sonuç bulamadım, aklıma bura geldi uzun süreden sonra döneyim dedim umarım geri dönüş alırım. Neyse başlığa ek olarak bilgi vereyim. Çocuklukta sınıfın dışlananı, tuhaf çocuğu olan bir insandım (derslerin falan fena değildi ama sadece toplumsal baskı.). Üstüne şiddet gördüm sürekli ailem tarafından sindirildim. Yok sen başarısızsın, salak çocuk vs.. Zeki bir insan olduğum için bunların doğru olmadığını biliyordum ama insan hislerini değiştiremiyor işte. Ben de corona yı bahane bilip depresyonumdan dolayı devlet psikiyatrisine baş vurdum ve oradan psikoloğa yönlendirdiler. İlaçsız olarak destek aldım ve depresyon konusunda baya ilerleme kaydettim ama ilk başta baksettiğim etkenler beni yatalak bir insana dönüştürdü. Kendimi düzeltmek için kitaplar okuyorum, birkaç zihin egzersizi yapıyorum, arkadaşlarımla sohbet ediyorum ama içimdeki hiçbir şey yapmama sadece yatarak ölümü bekleme isteği geçmiyor. İntihar gibi bir düşüncem yok çünkü onu yapmaya bile enerjim yok. Ve bir gün bunu yapacak enerjim olmasından korkuyorum. |