Şimdi Ara

ÇOÇUK TECAVÜZCÜLERİNE AF YALANI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya bende mi sorun var. Yada bu insanlar galeyana gelmeye bu kadar mı hazırlar?

Zaten böle bir af bekleniyordu. Nedenlerine gelince. Haberlerde çok kez karşımıza gelen;
    16-17 yaşındaki kızlarımız. (tamemen saf ve salakdırlar bana göre) aşık olup kaçıp, her türlü haltı yedikten sonra ailesinin şikayeti üzerine tutuklanmış olan bu istismarcıların. not: bu insanlar zaten aşk yaşıyorlar. Tutuklanarak ceza evlerine girmesi.
    Eeee ne var bunda?
    Kardeşim kız aşık adama çocuk sahibi olmuş ve çoğu artık 18 yaşından fazla. Ve çocuklarıyla tek başlarına kalmışlar. Hayatta tutunamıyorlar.
    Haberlerde çok kez karşıma geldi ve dumur oldum duruma.
    Ve bu yasa kardeşim 1 kereye mahsus gelmiş anladığım kadarıyla ve tecavüz olaylarını kapsıyan birşeyde değil.
    Bu yasanın bence bi sakıncası yok çünkü mağdur kız çok. Sonuça gelirsek peki bu cezaları kaldırcaklarına toplam 20.000 geçmeyen bu vakadaki kızlara devlet neden mağduriyetlerini gidermiyor? Tartışlması gereken bu iken. Neden konuları saptırmaya bukadar meraklı bu Türk insanı çözemiyorum....

• Ulkenin en buyuk sorunu bu mu ? Islamci degil misiniz, temeliniz bu temeliniz ! Pedofili, sapiklik, tecavuz ve teror sizin cikis noktaniz. Gece gece yangindan mal kacirir gibi yasa gecirmeniz de bu yuzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olaydan senin sandığın gibi "aşık olup kaçan" kızlar yararlanmayacak.

Ailesinin zoruyla / kendisini taciz edenin zoruyla evlenen kızlar mağdur olacak. 50 yaşında adam 15 yaşında kıza önce taciz edip sonra ailesine para verecek. Sonra bakın rızasıyla evlendi diyecek devlete.

Senin zannettiğin gibi bir şey olsa GENEL AF falan çıkardı. Tek tek isimler tespit edilirdi, kim "aşık olup kaçtıysa" ve yaşları birbirine yakınsa onlar affedilirdi meselâ.

Aöa şu anda 4-50 yaşında adamlar kurtulacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

Olaydan senin sandığın gibi "aşık olup kaçan" kızlar yararlanmayacak.

Ailesinin zoruyla / kendisini taciz edenin zoruyla evlenen kızlar mağdur olacak. 50 yaşında adam 15 yaşında kıza önce taciz edip sonra ailesine para verecek. Sonra bakın rızasıyla evlendi diyecek devlete.

Senin zannettiğin gibi bir şey olsa GENEL AF falan çıkardı. Tek tek isimler tespit edilirdi, kim "aşık olup kaçtıysa" ve yaşları birbirine yakınsa onlar affedilirdi meselâ.

önergeyi senmi hazırladın? nerden biliyosun

• Akp nin yaptığı bu tarz iğrençlikleri bile savunabiliyorsunuz ya sizi tanımlayacak sıfat bulamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital_version

quote:

Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

Olaydan senin sandığın gibi "aşık olup kaçan" kızlar yararlanmayacak.

önergeyi senmi hazırladın? nerden biliyosun

Ailesinin zoruyla mı aşk ile mi evlendiğini kimse bilemez ailesi ve kendisi dışında.Yani ne sen bilirsin ne devlet.14-15 yaşındaki çocuğun iradesini nasıl tespit edeceksin ? 18 yaşından küçük bireyin cinsiyeti yoktur çocuktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 19 Kasım 2016; 7:59:14 >

• Burada bir düzenleme yapılacaksa kadının durumdan şikayetçi olup olmaması yani eşin ona karşı davranışları , şiddet uygulayıp uygulamaması , baskı altına alıp almaması , evliliğin iyi gidip gitmemesi -ki özellikle erkek tarafından kusurla kötü giden bir evlilik olup olmadığı yönünde bir değerlendirme yapılıp kadının da ruh ve beden sağlığı bozulmamışsa ona göre hakkaniyetli bir ceza verilebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu AKP'liler neyle kafa yapiyor anlamiyorum, ama devamini diliyorum, ahlaken ve sosyolojik olarak yeteri kadar batirdiniz ulkeyi aynen devam boyle.

Yolu kopruyu kuzey kore de yapiyor.
  • stf11 kullanıcısına yanıt
    Kanun maddesini şuraya yaz da yalan mı değil mi biz karar verelim. Milletin kafasıyla yargıda bulunacak kadar koyun değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben akp lileri çözdüm normal beyin yapıları dini yapıda kızlar şort giyemez başları açık olamaz,
    bilinç altlarıda Pompei
  • 18 Yaşından küçük çocuğun seçme ve seçilme hakkı var mı? Düz mantıkla bakarsak 17 yaşında olmak ile 18 yaşında olmak arasında çok bir fark yok. Bazı hallerde 1 aylık fark oy kullanma ve kullanmama arasındaki fark değil mi?

18 Yaşından küçük çocuğun ehliyet alma, araç kullanma hakkı var mı? 17 Yaşındaki çocuk diyelim 1 ay sonra 18ine giriyor. Bu durumda ne oluyor da araba kullanamaz halden bir anda kullanabilir hale geliyor?

18 Yaşından küçük çocuğa içki-sigara satıyor musunuz? Ne yani 18den sonra insanlar sarhoş olamıyor mu?

bunun gibi daha çok şey söylenir. 18'den küçükler için pek çok şeyi sakıncalı görüyorken bu insanların evlenip çocuk yapmasını nasıl doğru bulabilirsiniz?

kadın çıkmış diyor ki 16sında evlenmiş şimdi 20 yaşındaymış 3 çocuğu varmış. 16 yaşında birisinin yetiştirdiği çocuktan ne hayır gelir topluma? anne babası daha çocukken, bunların doğurup büyüttüğü çocuk yarın topluma karışınca, sizce sizin çocuklarınıza nasıl bakacak? aynı kafa yapısında mı olacaklar sanıyorsunuz?

• O sözde mağdur olan tecavüzcü pedofilik kocaların alayı hadım edilmedilmeliyken, evlilikleri yasaklanmalıyken bizimkiler arkadan destek veriyorlar.
  • Çomarlar beğenecek post bulmuşlar nihayet. Bu kadar da geri kafalı olmayın be kardeşim Allah aşkına be. Emin ol yasa o 17 yaşında aşk yaşayan kızlar için çıkmıştır. Bu yasanın en basit yoldan bile suistimal edilemeyeceğini göremiyorsanız size edecek bir kelime lafım yok boş herifler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.