Şimdi Ara

Çocuk oyunu önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10 yaşında kardeşim var.Şöyle bi çocuk oyunu önerisi yapabilecek varmı.Madagascar ve şirek oynadı.

• Cars.
  • 10 yaşında...Call of Duty'ye başlasın hemen,ardından Prince of Persia.
  • lego indiana jones kesinlikle
  • O yaştaki çocuklar Gta Vice City'e bayılıyor
  • peterpan olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

lego indiana jones kesinlikle

+1907
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biz onun yaşındayken half life oynuyoduk.PoP da kanı kapa oynasın veya Karayip Korsanları Hulk spiderman falan.Marvel oyunlarını sevmeyecek çocuk yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnocK*

quote:

Orjinalden alıntı: #FireLord#

lego indiana jones kesinlikle

+1907

onu ben de oynuyorum yahu,çocuk gibi hissettim bir an için.
  • Karayip Korsanları oynasın kontroller de kolay hem.
  • lego racers. çocukluk oyunum. geçen hafta indirdim hala oynuyorum. full versiyon için pm atabilirsiniz 60mb

bildiğiniz yarış oyunu. legodan arabalar tasarlayabiliyorsunuz. yolda karşınıza legolar çıkıyor yeşil hızlandırma, kırmızı saldırı, mavi defans ve sarı tuzak. beyaz legoları alıp bu silahları güçlendiriyorsunuz.

oyun tamamen çocuklar için tasarlanmış, video ayarlarına girerken lütfen yetişkin birisini çağırın diyor
  • Disney Hercules
    Kesinle oynasın.6 yaşında kardeşimle beraber oynuyoruz süper
    20 MB.İnternetten kolayca bulabilirsinBulamazsan PM yoluyla ulaşabilirsin.
     Çocuk oyunu önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seF[o] -- 4 Ağustos 2008; 21:52:58 >

• LEGO oyunları, Kung Fu Panda, Worms 4 Mayhem(biraz strateji gerektiriyor ama olsun), Open Season, Kao The Kangaroo Round 2, Rayman ve benzeri bir çok oyun.
  • Gta veya The Godfather öneririm.

Arkadaşımın küçük kardeşi daha okula başlamadı ama zevk alıyo oyundan. ( The godfatherdan)
  • bus driver olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4994 -- 6 Ağustos 2008; 23:41:13 >
  • Eşi benzeri olmayan tiplerle dolu bu forum

10 yaşında çocuğa GTA mı önerilir

Hani her internet kafede vardır ya, 8-10 yaşında veletler Vice City oynamaya çalışırlar. Ellerinde silah ne varsa anlamsızca katliam yapıp arabayla birilerini ezip dururlar. Heralde o çocuklar sizlersiniz.

Spiderman Friend or Foe diye bir oyun var. Gamespot oyunun iyi yanlarında "good for children" demiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.