Şimdi Ara

Çocuk gibiyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
4.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar 17'me basmama az kaldı. Çok olgun bir yapım vardır çekingenimdir biraz ama yani ortama girdiğim an oldukça olgunumdur, çoğu konu hakkında bilgim vardır. Beni tanıyan insanlar benim oldukça olgun olduğumu söylerler zaten genelde yaşıtlarımdan ziyade büyüklerimle vakit geçiririm.

Her şey iyi ama 14 yaşındaki çocuklar bile benden büyük gösteriyor. Boyumun kısalığının etkisi de var büyük ihtimalle ama yani çocuk tipliyim, 12 yaşındaki 13 yaşındaki bir çocuğun tipi vardır bende. Çocuk yüzümden güven alan birçok kişiyle de kavga etmişimdir. Bıktım artık çocuk yüzlü olmaktan, tanımadığım insanlarla tanışmadan önce hep bana çocukmuşum gibi davranıyorlar ta ki yaşımı öğreninceye kadar. Eleştireceksiniz biliyorum 17 yaşındasın sanki çok mu büyüksün diye ama gerçekten 17-18 yaşlarındakilerden çok farklı birisiyim farklı şeyler araştırır farklı bilgiler edinirim. Artık tanışmadıklarım tarafından çocuk olarak görülmekten bıktım. Tabi sizin bir çözümünüz yoktur büyük ihtimalle ama içimi döküyüm dedim. Çünkü büyüdükçe bu konudan daha da fazla etkilenmeye başladım.

• boy kaç ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

boy kaç ki
    Kısa hocam bayağı söylemesem olmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skbMoony -- 2 Eylül 2013; 20:51:48 >
  • Kardeşim şöyle diyim o zaman zaten daha yeni girecekmişsin 17 ye yani yolun daha çok akışına bırak bence seni seven böyle sevsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kardeşim şöyle diyim o zaman zaten daha yeni girecekmişsin 17 ye yani yolun daha çok akışına bırak bence seni seven böyle sevsin.

Yok zaten tanıyanlar beni çok severler öyle sevilmeyen bir insan değilim ama çocuk gibi davranılmasından bıktım artık. Benden yaş olarak çok daha küçüklerin büyük durması benim çocuk gibi kalmam koyuyor açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skbMoony

quote:

Kardeşim şöyle diyim o zaman zaten daha yeni girecekmişsin 17 ye yani yolun daha çok akışına bırak bence seni seven böyle sevsin.

Yok zaten tanıyanlar beni çok severler öyle sevilmeyen bir insan değilim ama çocuk gibi davranılmasından bıktım artık. Benden yaş olarak çok daha küçüklerin büyük durması benim çocuk gibi kalmam koyuyor açıkcası.

Alıntıları Göster
    Durum zor ama ileride bunun kaymağını yiyeceksin bence biraz optimist ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcodearena -- 2 Eylül 2013; 21:30:13 >

• Hocam ben de öyleydim ama sakallar çıkınca toparlıyor biraz üniversitede hem suratın biraz daha oturur hem de sakal bırakırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam çok cahil...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam benim boyum 177 178 falan ama bunun sakalla da alakası çok benden küçük çocuklarda benden çok sakal var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

Hocam benim boyum 177 178 falan ama bunun sakalla da alakası çok benden küçük çocuklarda benden çok sakal var
    vur jileti baba
  • 14 yasındayım fauller cene altında sakal cıktı boy 174 bende 16 17 gösteriyorum
    onerim sakalları bekle cikinca buyuk gosterirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.D

14 yasındayım fauller cene altında sakal cıktı boy 174 bende 16 17 gösteriyorum
    Bu Boy Kısalığından Nefret ediyorumm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Reedus.

Alıntıları Göster
    Boyun ne kadar kısa? Şu sebeple soruyorum daha büyüme çağındasın ve uzayacaktır boyun. He aşırı kısa ise tabi bir yere kadar uzayacaktır. Kısaca dert etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0peth

+1 n'olacak bizim halimiz?
  • quote:

Benim boy iyide gerçekten insanlar eşit boylu osla iyi olacaktı. Tipsiz adamda 190 boy var tip yok. Yakısıklı adamda ise boy yok.Yeni nesil uzun artık 11-12 yaşında çocuk 160 boyu var. 30-50 sene sonra ksıa boylu insan kalmaz tabi çocuklar için teknoloji gelisecek.

Arkadasa tavsiyem tabanlik kullan ama barfiks asıl vucut yap . Barfiks boy uzamana nyardımcı olacak boy uzatma tabanlıgı 5 cm imkan var ayakkabıdan ise 5 cm alsan toplam 10 cm. Durus bozuklugu var ise ondanda 3-4 cm alsan 14-15 cm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 2 Eylül 2013; 23:18:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShibLeg

quote:

Benim boy iyide gerçekten insanlar eşit boylu osla iyi olacaktı. Tipsiz adamda 190 boy var tip yok. Yakısıklı adamda ise boy yok.Yeni nesil uzun artık 11-12 yaşında çocuk 160 boyu var. 30-50 sene sonra ksıa boylu insan kalmaz tabi çocuklar için teknoloji gelisecek.

Arkadasa tavsiyem tabanlik kullan ama barfiks asıl vucut yap . Barfiks boy uzamana nyardımcı olacak boy uzatma tabanlıgı 5 cm imkan var ayakkabıdan ise 5 cm alsan toplam 10 cm. Durus bozuklugu var ise ondanda 3-4 cm alsan 14-15 cm.

Alıntıları Göster
    23 yaşımdayım 172 boyum var biz napak yeğenim? 14-16 yaşındaki kızlar yazıyor tipimi görünce

• quote:

aynen benimde yaş 14 boy 174 ama biras kilo var 83 kiloyum çene ve faullerde tüy çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: treand22

quote:

aynen benimde yaş 14 boy 174 ama biras kilo var 83 kiloyum çene ve faullerde tüy çıktı

Bende 90 kg

• quote:

Orijinalden alıntı: 63Staylayeah

quote:

Alıntıları Göster
    aynı durumu bende çok yaşadım. hala arada sırada yaşıyorum. bende 17 yaşındayım. olabildiğince ciddi ol ilk girdiğin yerlerde. ne kadar çocuk gibi olsanda sert tavırlar sergile. eğer çok sakal vb. istiyorsan 5-6 ay berberle anlaş sürekli ustura vursun. emin ol çıkar ama ilk başlar acır. ve dedikleri gibi body'ye git. ben yaklaşık 3 ay gittim. çok şekillenme olmadı ama kuvveleniyo insan. kendine güvenin gelir. boyunu söylememişsin o yüzden yardım edemiyorum. bende çok uzun değilm 1.72 falanım sadece kızlardan uzunum :P

• quote:

Orijinalden alıntı: xcodearena

Durum zor ama ileride bunun kaymağını yiyeceksin bence biraz optimist ol

Kaymağını nasıl yiyecek ? Nasıl bir kaymak ? Bende kısayım ondan soruyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.