Şimdi Ara

cocuk gıbı trıp attım.pişmanım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kendımden cok deger verdıgım hoslandıgım kıza trıp attım bu aksaşm bıraz .sanırım oda uzuldu bu durma ama elımden gelen bırsey yoktu.kendılıgınden gelışı verdı herşey.
    olayı şoyle ozetlıyeyım.
    gecen aksam galatasaray fenerbahce macı ıcın ıddasına gırmıstık.kaybeden taraf kazanan tarafa yemek ısmarlayacaktı.bu aksam faceden konusurken yarın bı ısı cıktıgını soyledı. baska bı zaman gıderız dedı.
    bende ektın gene benı dedım.oda ekılmekle alakası olmadıgıbı felansoyledı.aramızda gecen kısa bı konusmadan sonra ben ıyı aksamlar dıleyerek.konusmadan ayrıldım.konusmamızın detaylarını asagı yazdım.
    sızın goruslerınız neler dh halkı samımı yorumlarınızı beklıyorum.

konusmanın detayı (-ben (mor olan) -kız )

bu arada yarin benim bi isim cikti osman
    kusura bakma
    baska bi zaman yeriz yemek

hmm ektın hemen

ya ekmekle alakasi yok
    kusura bakma
    ne diyim

bılmem ole hıssettım

utandim bak simdi

hyr
    baska bi zaman yeriz
    artik

ıı o zman ole olsun.

olsun bakalim
    ee sen neler yaptin

hıc

hmm
    bu arada iddayi kim kazanmis oluyor

bız

bizz derken

ben yanı

nasil ya ama berabere bitti

ben ole ıstıyorum
    ben ısmarlarım ya problem degıl

yok sorun ismarlamakta degil ki

berabere kaldık o zaman

yani yari yariya

tamm o zaman

sen bana kizdin mi ??

neden kızayımkı

neyse bana oyle gelmis

evet bencede sana oyle gelmış.
    resımlerı nerde cekıldın

resimleri fuar gibi bi yer varmista bugun oraya gittik orda cekilmistim
    sarap fuari sanirim

hmm

sanirim degil yani sarap fuariydi

ee denedınızmı sarap fılan

evet denedik bir kactane

hmm
    neyse ben kacıyorum ıı aksamlar

hmm
    bu aksam erken kaciyosun
    peki bakalim
    hadi sanada :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc_Doglos -- 18 Mart 2012; 10:01:16 >

• Ben bi problem göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

Ben bi problem göremedim

bılmıyorum sankı bole davranmam ıyı olmadı gıbıme gelıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

quote:

Ben bi problem göremedim

Takma kafana arada böyle seyler de fazla olmamak kaydı ile iyidir
  • boşver arada çekilceksin arada atak olcaksın bu işin bilenleri hep öyle diyor.
  • quote:

quote:

quote:

Ben bi problem göremedim

Takma kafana arada böyle seyler de fazla olmamak kaydı ile iyidir

sende hakılısın.bunlar tuzu bıberı fakat.daha 1 aydır tanısıyoruz.elımden geldıgınce bı yerlere davet etmeye beraber bısıyler yapmaya calışıyorum.degısık aktıvıteler yaptık ama bunların hepsı dıger arkadaslarımızla beraber gercekleştırdık.ben artık bas basa kalmak ıstıyorum.ben ıstedıkcede o ya bu tarz yalanlarla red edıyor yada baska bı arkadasınıda cagırarak planlarımı alt ust edıyor.bu gune kadar sadece 1 kerecık tek kala bıldık oda fazla uzun surmedı zaten.ya ben cok acelecı davranıyorum.ama genel olarak sohbetımız ıyı.yada kız psıkolojısı deyıp bu olayların ustune fazla durmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

boşver arada çekilceksin arada atak olcaksın bu işin bilenleri hep öyle diyor.
    sen de onların yalancısısın heralde

boşver kanka bir üçlü saralım ya

cocuk gıbı trıp attım.pişmanım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyisini yapmışsın hocam.

quote:

kusura bakma
    ne diyim

ne diyim ne demek ya? Buradan itibaren direk iyi akşamlar diyip çıkacaktın hatta.
  • Bir erkek olarak böyle bir trip atmaya hakkın yok.Bu onların işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Maiden 

En iyisini yapmışsın hocam.

quote:

kusura bakma
    ne diyim

ne diyim ne demek ya? Buradan itibaren direk iyi akşamlar diyip çıkacaktın hatta.

zaten muhabbeti fazla uzatmayarak ayrildim konusmadan.epey sinirlenmistim
  • V kullanacagin yerde w kullandigin icin blokladim.
  • eWet
  • Kız gayet olgun ve mantıklı. Atacağın triplerin kızı senden soğutma katsayısı büyük diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizsazansezgin

Kız gayet olgun ve mantıklı. Atacağın triplerin kızı senden soğutma katsayısı büyük diyeyim.

endisemde bu yonde :S bole olmasini istemedim ama bir anda gelisti hersey.
  • Öncelikle çoğu yorumlara kulak asmamanı öneririm.

' hmm ektın hemen ' cevabından sonra ben açıkçası suçu sende görüyorum.

Neden Dersen eğer ki, Bu bayan konuşma sırasında Doğal olarak seni test'e maruz bırakıyor.Bu Test'i bütün bayanlar uygularlar.(Yani yalnız değilsin)

' hmm ektın hemen ' lafın senin kıza MUHTAÇ olduğun anlamına geliyor ve Çekiciliği son derece öldüren bir olay bu. Bayanlarda Mantık aramak çok yersiz hepimizin bildiği gibi.Sanki normal bir erkek arkadaşınla konuşuyormuşsun gibi cevaplar vermişsin.

konuşma şu şekilde geçse daha etkili bir yöntem elde etmiş olabilirdin.Ama önemli olan çekiciliği kavraman.

Bayan : 'bu arada yarin benim bi isim cikti osman kusura bakma baska bi zaman yeriz yemek '

Sen : Tamam.Hem bu arada yarın Arkadaşımın doğum günü partisi vardı (Herhangibir işin) bu da benim için bir bahane oldu.Teşekkürler.

Hesap konusuna gelince. Kesinlikle Bayanlarla Hesap muhabbetine girme.Hesabı ERKEKLER öder.bu böyledir. Eğerki bir bayan hesabı ödemek isterse,Bırak ödesin.ama Hesabı ERKEKLER öder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forzaOnur -- 18 Mart 2012; 10:16:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: O n u R 1903

Öncelikle çoğu yorumlara kulak asmamanı öneririm.

' hmm ektın hemen ' cevabından sonra ben açıkçası suçu sende görüyorum.

Neden Dersen eğer ki, Bu bayan konuşma sırasında Doğal olarak seni test'e maruz bırakıyor.Bu Test'i bütün bayanlar uygularlar.(Yani yalnız değilsin)

' hmm ektın hemen ' lafın senin kıza MUHTAÇ olduğun anlamına geliyor ve Çekiciliği son derece öldüren bir olay bu. Bayanlarda Mantık aramak çok yersiz hepimizin bildiği gibi.Sanki normal bir erkek arkadaşınla konuşuyormuşsun gibi cevaplar vermişsin.

konuşma şu şekilde geçse daha etkili bir yöntem elde etmiş olabilirdin.Ama önemli olan çekiciliği kavraman.

Bayan : 'bu arada yarin benim bi isim cikti osman kusura bakma baska bi zaman yeriz yemek '

Sen : Tamam.Hem bu arada yarın Arkadaşımın doğum günü partisi vardı (Herhangibir işin) bu da benim için bir bahane oldu.Teşekkürler.

Hesap konusuna gelince. Kesinlikle Bayanlarla Hesap muhabbetine girme.Hesabı ERKEKLER öder.bu böyledir. Eğerki bir bayan hesabı ödemek isterse,Bırak ödesin.ama Hesabı ERKEKLER öder.

goruslerin icin tesekurler arkadasim.yazdiklarin guzel ve mantikli.bende yaptigima pisman oldum ama gec oldu.bunadn sonra daha ozen gosterecegim.

• Bir bakayım dedim de ekmek muhabbeti geçiyor ne ekmeği la ekmek yüzünden kavga mı ediyonuz ekmek kavgası bu mu şimdi?

O değil de özeniyorum lan size.Milletin sevgilisi var da bir de erken gidiyorsun diye mesaj atıyor vay anasını yalan dünya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Bir bakayım dedim de ekmek muhabbeti geçiyor ne ekmeği la ekmek yüzünden kavga mı ediyonuz ekmek kavgası bu mu şimdi?

O değil de özeniyorum lan size.Milletin sevgilisi var da bir de erken gidiyorsun diye mesaj atıyor vay anasını yalan dünya...

daha sevgilim felan degil arkadasim.sadece ben ona karsi bos degilim o kadar.aksamda bi cuval inciri berbat ettim bi anlik hirsim yuzunden.zaman zaman bole sinir patlamalari yasiyorum.arkadaslarda cok uyariyo ama ne yapayim elimde degil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

Bir bakayım dedim de ekmek muhabbeti geçiyor ne ekmeği la ekmek yüzünden kavga mı ediyonuz ekmek kavgası bu mu şimdi?

daha sevgilim felan degil arkadasim.sadece ben ona karsi bos degilim o kadar.aksamda bi cuval inciri berbat ettim bi anlik hirsim yuzunden.zaman zaman bole sinir patlamalari yasiyorum.arkadaslarda cok uyariyo ama ne yapayim elimde degil.

Sevgilin olmasa bile baksana neden erken gittin falan yazmış.Ben sevdiğim biriyle konuşurken erken gideceğim de bu tür bir şey yazacakGenelde tamam falan yazıyorlarUtanmasalar iyi sittir git yazacaklar

• dun aksi ani gdisim ile ilgili bir bahane uydurmayi dusunuyorum .sizce olumlu olumsuz bir etkisi olurmu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.