Şimdi Ara

çocuk dövmenin cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
10.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk okul 2.sinifa giden yeğenimi öğretmeni 2 3 tokat atmış. Ablam telefonda söyledi bende öğretmeni dokundu falan sandım.yanina gittiğimde yanağını morarmis olup şiştigini gördüm. Anlatigina göre bi kız buna iftirami ne atmış.saat gece 12 gibi Hasekiye götürdüm çocuğu kulağı ariyormus diye doktorlar mecburen adli rapor almamız lazım dediler.simdi bunun cezası ne olur öğretmene?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fluid D. -- 25 Kasım 2014; 23:15:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Meslekten men bile edilebilir bence.Az bile olur boyle hayvanlara...

• Pek bişey yapacaklarını sanmıyorum.Tayini falan çıkabilir sadece.
  • Öyle çok bir ceza bekleme kardeşim.
  • Aynisi gecen kardesime oldu bak kardesinin arkasinda durun ve polise gidin ve olayi basina açin hepsi kapiniza gelip yalvarcak emin ol

• milli eğitim bakanlığı alo 147. Oraya danış bakalım. Geçmiş olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bıçak Çekmenin Cezası
    11 yıl önce açıldı
    Muşta kullanmanın cezası nedir?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

Aynisi gecen kardesime oldu bak kardesinin arkasinda durun ve polise gidin ve olayi basina açin hepsi kapiniza gelip yalvarcak emin ol

Küçücük çocuk hocam bana kalsa öğretmeni dövmek lazımdı ama ablam tuttu.poliste iyiki dovmemissin yoksa sen suçlu olurdun dedi.

• Doktorun vereceği darp raporu ile direk polise giderek şikayetçi olun. Sakın ama sakın şikayetinizden vazgeçmeyin savcılığa kadar götürün olayı, size köpek gibi yalvaracaktır. Orada insafınıza kalmış, isterseniz affedin isterseniz manevi tazminat davası açın, zaten kendiside idari disiplin sorulturması geçirir eğer haklı çıkarsanız. Büyük ihtimalle kınama cezası siciline işlenir, bir ihtimalde meslekte men.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bundeskanzler

Doktorun vereceği darp raporu ile direk polise giderek şikayetçi olun. Sakın ama sakın şikayetinizden vazgeçmeyin savcılığa kadar götürün olayı, size köpek gibi yalvaracaktır. Orada insafınıza kalmış, isterseniz affedin isterseniz manevi tazminat davası açın, zaten kendiside idari disiplin sorulturması geçirir eğer haklı çıkarsanız. Büyük ihtimalle kınama cezası siciline işlenir, bir ihtimalde meslekte men.

Polisten darp raporu aldık hocam.

• Up

• yerinde olsam öğretmen dövmenin cezasına bakarım
  • dayağın hasıdır git o öğretmenin kafasını kır çok ciddiyim
  • Olayı kaparsan, yanına kar kalır bir daha yapabilir. Üzerine gidersen her şey olabilir en azından içiniz rahatlar ve çocuğa bir daha bunu yapacak insanların aklında bu olay yer eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

quote:

Doktorun vereceği darp raporu ile direk polise giderek şikayetçi olun. Sakın ama sakın şikayetinizden vazgeçmeyin savcılığa kadar götürün olayı, size köpek gibi yalvaracaktır. Orada insafınıza kalmış, isterseniz affedin isterseniz manevi tazminat davası açın, zaten kendiside idari disiplin sorulturması geçirir eğer haklı çıkarsanız. Büyük ihtimalle kınama cezası siciline işlenir, bir ihtimalde meslekte men.

En yakın cumhuriyet savcılığına giderek adli işlemi başlatın. Dayak olayına şahit olan çocuklar varsa velileri ile görüşüp tanıklık yapmalarını isteyin.
    Kamu davası açılacağı için çok büyük bir ihtimal 3000 tl adli para cezası alır ve siciline işlenir.
    Bundan sonrada çocukların dayakla terbiye olmayacağını anlamış olur o öğretmen. Yanlış hatırlamıyorsam suçun tekrarında hapis cezası verilebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: oppachi

dayağın hasıdır git o öğretmenin kafasını kır çok ciddiyim

Bulamıyorumki adamı hocam çocuk korkudan cumadan beri okula gidemiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fluid D.

quote:

En yakın cumhuriyet savcılığına giderek adli işlemi başlatın. Dayak olayına şahit olan çocuklar varsa velileri ile görüşüp tanıklık yapmalarını isteyin.
    Kamu davası açılacağı için çok büyük bir ihtimal 3000 tl adli para cezası alır ve siciline işlenir.
    Bundan sonrada çocukların dayakla terbiye olmayacağını anlamış olur o öğretmen. Yanlış hatırlamıyorsam suçun tekrarında hapis cezası verilebiliyor.

Yine sinirlendim yemin ediyorum sınıfın ortasında dovmus çocuğu ya

• Neden dövmüş peki hic bunu soran yok bende öğretmenim pek dovemem ama zıvanadan çıkarıyor bazı cocuklar

• quote:

Orijinalden alıntı: eminekcby

Neden dövmüş peki hic bunu soran yok bende öğretmenim pek dovemem ama zıvanadan çıkarıyor bazı cocuklar

Zivanadan çıkıyor lafıni bütün öğretmenler mi kullanıyor? Ayrıca çocuk hata yapmış olsa dahi vuramaz hiç kimse

• Hapis

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.