Şimdi Ara

Çocuğunuz Olsaydı Adını Ne Koyardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
2
Favori
4.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 Taneside Erkek Olursa

1- Alparslan

2- Alp

3- Berke

Kız Olduklarında İse

1- Semra

2- Yağmur

3- Neşe

Ya Siz Ne Koyacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 26 Ocak 2013; 10:58:18 >

• Kız olursa Yağmur, erkek olursa Deniz (ciddiyim).
  • çocuk koyardım
  • Adını Feriha Koydum
  • Erkek olursa,

Yavuz veya Selim koymak istiyorum.

Kız olursada eşim düşünür...
  • Aman olmasın istemem, ağlamasıyla, zırlamasıyla falan uğraşmam ben birde kız olursa büyünce vay halime
  • Ali koymayı planlıyorum erkek olursa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Behzat
    Nazım
    Deniz

Kız olursa hanımla anneme bırakırım

Vladimir Lenin falan koymak isterdimde yazık lan şu çocuk gibi olur.

Çocuğunuz Olsaydı Adını Ne Koyardınız?

Batman’da 2 yıl önce evlenen Turğut çifti, Dünya Barış Günü’ne denk gelen 1 Eylül 2011 tarihinde doğan erkek çocuklarına, ’Ernesto Cheguevara’ adını verdi. Batman Nüfus Müdürlüğü’nden kimliği de çıkartılan Batmanlı Ernesto Cheguevara Turğut, bronşit, zature ve akciğer enfeksiyonu nedeniyle Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne getirildi. İki günden beri hastanede uzman doktorların hastalığı ile ilgili araştırma yaptığı minik Ernesto’nun babası işsiz 25 yaşındaki Nihat Turğut, “Ernesto Che Guevara’nın tüm yaşamı ile ilgili kitapları okudum. Ona hayran kaldım. ’Özgürlük Savaşçısı’ diye bir kitabı var bende. Yaşam mücadelesi ve felsefesi beni çok etkiledi. Onu çok merak ediyordum. Evlenmeden önce bile eğer bir gün evlenir ve erkek çocuğum olursa adını Ernesto Che Guevara koyacağım diye düşünüyordum. 2 yıl önce evlendim ve geçen yıl Dünya Barış Günü’ne denk gelen 1 Eylül’de bir erkek çocuğum oldu. Adını da Ernesto Che Guevara koydum” dedi. Turğut, oğluna Che adını vermesine yakınlarından bazılarının karşı çıktığını ancak daha sonra alıştıklarını anlattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 26 Ocak 2013; 11:15:04 >

• Abdullah
    Ahmet

Kız

Ayşe

Polen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3AA68E795 -- 26 Ocak 2013; 11:13:32 >
  • kız olursa HEVES.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Aman olmasın istemem, ağlamasıyla, zırlamasıyla falan uğraşmam ben birde kız olursa büyünce vay halime

Büyüyünce ne var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Aman olmasın istemem, ağlamasıyla, zırlamasıyla falan uğraşmam ben birde kız olursa büyünce vay halime

Büyüyünce ne var ki?

O nasıl soru la, kız çocuğu başa beladır büyür it kopuk peşine takılır onlar ile uğraşırsın, masrafı çok olur, alır kaçırırlar saymakla bitmez.
  • mehmet sinan koyucam erkek olursa mehmet dedemin ismi

ve mimarlık okutucam okununca akla ilk mimar sinan gelicek
  • Tuna koyarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Büyüyünce ne var ki?

O nasıl soru la, kız çocuğu başa beladır büyür it kopuk peşine takılır onlar ile uğraşırsın, masrafı çok olur, alır kaçırırlar saymakla bitmez.

Durduk yere niye kaçırsınlar? Eviniz uzaksa servisle gidip gelsin, ya da sen bırak sabahları arkadaşlarıyla gelsin.
    İt kopuk açık giyiniyor diye mi takılacak peşine?
    Masrafı çok olur demişsin de bütçemiz yeterse,az ile yetin diye yetiştirirsen sorun olmaz tabi bunun için öncelikle kendinin ve eşinin böyle olması lâzım. Boşuna kuruntu yapma yani kız ya da erkek çocuğunun bir farkı yok, istersen alırsın kızını erkek gibi de yetiştirirsin kendini korumasını öğretirsin.

• 3 erkek cocuk:

Alparslan-Ersagun-Afşin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkek olursa Turan,Gültekin kız olursa Asena,Aysun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Erkek olursa Talha; kız olursa Zeynep

talha , taha , taba , tata vb bilimum isimler tek kelimeyle iğrenç
  • Erkek olursa - Cem ya da Güney
    Kız olursa - Zeynep ya da Deniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi incrediblemann -- 26 Ocak 2013; 11:40:40 >
  • İplenmeyen Adam Konuya Bekleniyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.