Şimdi Ara

çocuğunuz ezmeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni ailem sozde iyi insan yapmak icin senelerce üstüme geldi.evden cikmaz oldum.terbiye terbiye diye agzima sictilar.

lise 1 de her aksam ağlayarak yattim.okula giderim serefsizler bulasir eve gelirim babam isten gelir basladiz 4-5 saat benim sorunlarimi konusuruz.sözde lan sanki apacim serseriyim sigaram yoktur alkol almam aq ne kotulugum var.

2 sene bolum birinciligim var.

ulan ders calisacam agzuma sictilar gene erkenden yatacam biktim

size tavsiyem cocugunuzu seviyorsaniz ezmeyin ezdirmeyin benim gibi disari cikamayan asosyal bir adama donusmesinler.dershanede bile kaynasamiyorum kimseyle.
    1 ay once kavga ettik elimi kaldirmam aileme oyle birisi değilim babam vurdu evden atmaya çalıştı sen kin buyutmus sun bize yok serefsiz yok bu su laflarini etti.sonra geldi ozur diledi.ama artik aglamiyorum yutuyorum elimi isiriyorum.zaten agladigimdan dovuyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Psikolog a gittim aq psikolog u sorunlu ben misim gibi davrandi.o kadar anlatmama ragmen gicbir cozum bulamadi.ondan oncekide ayni o daha serefsizdi saat bakiyordu sık sık

• Evde bilgisayar kısıtlaması var mı? (ciddi)

• kendini üniye sakla koçum kendine ait bi ev tutarsın sonra yılların patlamasını yaşarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.