Şimdi Ara

ÇOCUĞUN BURNUNU KIRIŞŞŞ DİYE KIRDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlkokul ikinci sınıfa gidiyorum sınıfın en yaramazıyım yanıma da bana uyan birini aldım yardımcı olması açısından. Gözümüze zeka seviyesi düşük daha düzgün okuyamayan bir çocuğu kestirdik. O, o zekayla yaşamayı hak etmiyordu zamanki aklıma göre. Biz de döve döve akıllandıracaktık. Neyse kendimize ajan gibi sıfatlar takıp her tenefüs o çocuğu kovalar. Kovaladığımız yerde de bi güzel döverdik. Hatta bıkmıştım artık dövmekten sınıfın kabadayısına 100binlira verdim çocuğu dövmesi için. Bi güzelde dövdü.

Çocuk artık kızlar tuvaletine bile saklanıyo yakalamasınlar diye biz kız tuvaleti falan dinlemiyoz oraya da giriyoz tabi nöbetçi bayan bi hoca var o da peşimizden koşuyo yakaladığı yerde dövecek. Neyse biz o çocuğu yakalayalım derken baktım kızlar peşimde koşuyo gidin bu çocuğu yakalayın demiş hoca neyse öyle bi kaçtım ki çocuk o tenefüs dayak da yemedi.

Derste içimde kaldı dayak atamadığım derste istediğim performansı gösteremedim o yüzden iyice sinirlendirdi bu beni. Yine peşime taktığım çocukla o bebeyi kovalamaya başladık sonunda okul bahçesinin ortasında yakaladık ben o sinirle burnuna bi tane geçirdim baktım kanıyo. Kan da ne biçim kan kanı da bozuk bebenin ya. Kırmızı kalem boyası rengi gibi neyse sonra annesini falan çağırdı çocuk da annesine yazık dedim dövmeyi bıraktım. Şimdi napıyordur acaba , çocukken yediği dayaklar sonucu akıl sağlığını kaybetmese inşallah.

• Kaliteli csb cilere hakaret ediyorsun lutfen bir daha yazma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bu csb'ye inananın aklı bu csb'yi yazanınki kadardır.

• Kürtaj ın gerekli olduğunu düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    h
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.