Şimdi Ara

Çocuğum için arka cama güneşliğe ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 aylık bir çocuğum var ve arka koltukta koltuğuna oturttuğumuzda güneşe maruz kalıyor. Yazın sonlarına doğduğu için ve ilk zamanlar pek dışarı çıkmadığımız için böyle bir ihtiyacımız yoktu. Fakat aylardan Kasım olmasına rağmen halen arada güneşli günler olabiliyor ve çocuğumu bu güneşten korumak istiyorum.

Aracım Opel Astra K ve arka camlar önlere göre daha koyu renk fakat güneşi geçiriyor. Cam filmi yasak olduğu için film yaptıramıyorum. Hem güneş geçirmemesi hem de eşimle çocuğum arka koltukta rahat etsinler diye içeriyi göstermeyecek bir güneşliği ihtiyacım var. Bu durumda olan benim haricinde kişiler olabileceğini düşünüyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim.

Yukarıdaki gibi bir ürün buldum ama hem aracıma uyar mı hemde güneş ve görünümü engeller mi bilmiyorum. Bu konuda yardımınızı bekliyorum.

• Hocam bırakın çocuğun yüzü güneş görsün. İnanın daha faydalı olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOD marka perde kullanıyorum. Araca tam uyumlu. Içeriden görüşü engellemiyor. Dışarıdan da içeriyi göstermiyor, film gibi etki yapıyor. Biraz tuzlu ama memnunum.

www.otoperde.com
    Opel Astra K Perde 2016 Sonrasi Bod P11869_D419 için bir şey bulunamadı
    http://www.otoperde.com/opel-astra-k-perde-2016-sonrasi-bod-p11869_d419

• Araç dışında yeteri kadar güneşe maruz kalıyor zaten. Uzun yolda ve trafikte rahat etsin istiyorum.
  • RenaultMeganeSportTourer R kullanıcısına yanıt
    Ürünü inceledim ama arka cam gibi gördüm görsellerde. Yan cam olduğuna emin misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanBirKullanıcı

Ürünü inceledim ama arka cam gibi gördüm görsellerde. Yan cam olduğuna emin misiniz?
    arka cam ve arka yan camlar set olarak, klipleriyle kolayca tutuluyor. Cam açıp kapamaya da engel olmuyor.

• Merhaba,
    Yan sanayi ürünlerde sıkıntı çıkabiliyor.
    Opel servisten orjinal perdesine baktınız mı?.

www.opel-accessories.com
    Opel Astra K 5-dr Accessories | Privacy Shades - Rear Window
    https://www.opel-accessories.com/opel_aoc/en-DE/Astra_K_5-dr/Comfort_&_Care/Privacy_Shades/39047332

Çok anormal fiyat çekmezlerse orjinal aksesuar tercih etmek daha mantıklı.

Ama ben yerinizde olsam Uv korumalı film yaptırırdım. Ceza kesilmiyor. Sadece muayene den hafif kusurlu olarak geçersiniz.

iyi günler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkalara llumar yada 3M 2no film çektirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cam filmi olmadan olmaz o iş. Arabada çocukta var, Allah göstermesin kaza olsa cam dağılıyor. Sırf bu sebepten bile olsa ben her aldığım arabaya yaptırırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de BOD marka klipsli takmatik perde kullanıyorum. Camı indirip kaldırmaya bir etkisi olmaması güzel. Bizim amaç çocuğu güneşten çok annenin emzirmek zorunda kalması halinde mahremiyeti arttırmak. İş görüyor.

Stor perde sistemleri montajı zahmetli ve bozulmaya müsait o yüzden tavsiye etmem.
  • Cam filmi yapmanız lazım. Ayrıca Emniyetli, kaza durumunda. Kimse cam filmine CEZA yazmıyor bu ara. Ceza kesmeyin dedi Başkan Erdoğan. Mevzuatla alakalı çalışma yapılması lazım, ama bu gündemde ona sıra gelmez.:)

Araba Camları Güneş ışığını kesmez, "zararlı ışını" keser. Camlar renklidir. Lada'da bile renklidir. Tofaş'ta da renklidir. Yarım açıp, güneşli havada bakabilirsiniz.
  • Tavsiyeniz üzerine cam filmi yaptırmaya karar verdim. Ama öncesinde ilk mesajda paylaştığım ürünü alıp deneyeceğim.

Ziebart'tan fiyat aldım ve ön cam hariç 1099 TL'lik bi fiyat verdiler. Ziebart nasıldır ya da daha uygun nerede yaptırabilirim?

Bir de bütün numara cam filmleri güneşin zararlı ışınlarını kesiyormuş fakat görünürlükleri farklıymış. Simsiyah olmayacak şekilde içerinin gözükmesini engellemek istiyorum. Arka camlara kaç numara öneririsiniz? Yaptırmışken ön yan camlara da 1 numara yaptırmayı düşünüyorum.
  • 2 numara film serbest. 3 numara yasak. Ön cam hariç bütün camlara en fazla 2 numara film çektirebilirsiniz.

• SıradanBirKullanıcı S kullanıcısına yanıt
    On cama renkli cam filmi yasak ceza yersiniz onun dışındaki camlar serbest, on cama şeffaf cam filmi taktirabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.