Şimdi Ara

COCA-COLA ZERO LAMBORGHINI GALLARDO KAMPANYASI ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
24.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla ben bi tane gönderecem hadi bakalım
  • Çıkarsa az da olsa binmeyen ne olsun zaten....

Herhalde bende bir ay kullanırım en az tabii çıkarsa :)....

quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Orijinalden alıntı: pingus

Hayret km de ne kadar yakıyor diye kimse sormamış ...

Yaklaşık olarak

Basarsan 70 kuruş

Ortalama 46 kuruş

Basmazsan 35 kuruş

Yemem içmem 1 ay binerim valla :)
  • Ben kapak falan saklamadim 2-3 mesaj gonderdim. Kapak yuzunden arabayi vermezlerse eger canlari saolsun calisir kazanir alirim
  • Bende mesaj atıyorum bakalım cıkar umarım

Cıktı cıktı cıkmadı gıdıp kendım alacam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATTRACTION

Bende mesaj atıyorum bakalım cıkar umarım

ben su anda torosa bıle bu muameleyı yapamam.....
  • Bana çıkacak yoksa silerim bu topiğe yazan her üyeyi.

Şaka bir yana çok mesaj atmadım bu konularda şanssızım diye.
  •  COCA-COLA ZERO LAMBORGHINI GALLARDO KAMPANYASI !

Lamborghını benim olmasa olur.Ama motorsiklet arkadaki sarışın benim olsa iyi olur.
    arkam atar dağ bayır ........(gezerdik)
  • bende katıldım çekilişe bakalım ne olacak diyorumki çıkarsa arabayı ne renk alsam
  • quote:

bana çıkarsa,galeri falan uğraşmam alıcısı hazır diyordum şekersiz de olsa cola zararlıdır biliyosun dimi serhat?

• quote:

Orijinalden alıntı: tigerson

quote:

bana çıkarsa,galeri falan uğraşmam alıcısı hazır diyordum şekersiz de olsa cola zararlıdır biliyosun dimi serhat?

Tanışıyormuyuzz..

• Arkadaşlar elimde bir tane kutu zero vardı...
    Geçenlerde (5 haziran günü) televizyonda reklamını izlerken en sonunda telefon numarası gördüm...
    Sitesinde ve ürün üzerinde böyle bir açıklama yokdu !
    Merak ettim dikkatimi çekti bir daha izlediğimde yazının başında

Kampanya son katılım tarihi 06.06.2010 yazıyordu !...

Sitesine baktım 31.06.2010 yazıyor... Pek önemsemedim herhalde başka bir tarihti hızlı geçtiğinden okuyamadım dedim.

Ama 6 haziran gecesi saat 22:45'de cosmopolitan dergisinde reklamını gördüm ve altında 06.06.2010 yazıyordu !... (telefon macro çekemedi makineyle çekip koyucam)
    Evi aradım anneme telefondan kutudaki şifreyi söyletip gönderdim ! Boşa gitmesin bir tane bile olsa şansımız olsun dedim.

Ama kampanya hala devam ediyor.

Dergideki ve televizyondaki reklamdaki tarih ne iştir ?

Ben aramadım ama kampanya danışma hattı:
    0800 261 19 20

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

Bana çıkacak yoksa silerim bu topiğe yazan her üyeyi.

Şaka bir yana çok mesaj atmadım bu konularda şanssızım diye.

Tamam tamam bir tur veririm çıkınca
  • Zero güzel olsa alıp göndereyim ama sirf gallardo kazanacağız diyede gidip zero almam. Gallardo sizin olabilir :)

Gecen bar sahibi bir arkadasla konuştum, bu kampanya basladigindan beri zeroların tadları eskisinden daha da kötü oldu dedi. Ben denemedim ancak bu duruma hak veririm. Cocacola ne zaman promosyon yapsa tadı değişir. Cola alacaksamda gidip promosyonsuzunu almaya özen gösteririm.

Ama her zaman derimki; Yasasın Uludağ Gazoz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Zero güzel olsa alıp göndereyim ama sirf gallardo kazanacağız diyede gidip zero almam. Gallardo sizin olabilir :)

Gecen bar sahibi bir arkadasla konuştum, bu kampanya basladigindan beri zeroların tadları eskisinden daha da kötü oldu dedi. Ben denemedim ancak bu duruma hak veririm. Cocacola ne zaman promosyon yapsa tadı değişir. Cola alacaksamda gidip promosyonsuzunu almaya özen gösteririm.

Ama her zaman derimki; Yasasın Uludağ Gazoz!

haklısın

Ben eskiden zero içerdim... Light içemezdim.
    ama şimdikiler lightdan da beter !
    acaba içine bağımlılık yapacak bir madde falan mı ekliyor bunlar !

• az önceki reklamında izledim 30.06 yazıyordu...
    coca-cola da böyle tipografik hatalar yapıyorsa ayıp artık
  • Ya garibana fln cıksa nereye binecek bu arabaya :D gidip koyundmi binecek :D ztn arabayla 1 km yapsan kac milyar eskir kimbilir :D onu gectim benzine para yetermi ya :D garibanın yasadıgı yerde yolda bile cizerler bu arabayı:D
  • Eee nezaman bellı oluyor sonuçlar ...
  • kıro arabası
  • Boş hayaller işte. :) Coca cola'nın satışları gittikçe düşüyor ülkemizde de işte gaza getirmek için yapılmış bir kampanya.

Birine çıksa bile durumu yoksa teslim alamaz bunu. Bu dahil bunun gibi özel kampanyalarda vergiler sizin adınıza ödenmesi gerekiyor. Ayrıca ruhsatıda üzerinize çıkarmak zorundasınız teslim alabilmek için ve belirli bir süre satış engeli var kullanmak zorundasınız. Siz satmayı düşünürsünüzde verecek olan bunu akıl etmez mi. :) Daha önce benzer bir şeyi kazanıp da teslim alamayan olmuş. İlk sırada sizin adınızı söyleseler bile imkanınız yoksa sizden sonrakiler, yedek listeler şeklinde alabilecek çıkana kadar devam eder. Bu şartlarla hiç bir galericinin birine yardımcı olabileceğini sanmıyorum. :) İkna edebilirseniz Serhat gibi arkadaşlar belki. :P Ama Serhat'a çıksa teslim alır bir süre kullanır ve satar misal. Evet kesin satar bence az çok fikriyatını biliyoruz sanki. :)

Modelin ekindeki Valentino boğa ismi değil ayrıca. Uzun yıllardır markada çalışan bir usta, emektar, çalışanın ismi. Markanın eskiden beri bünyesinde bulunan ustalardan birisinin adını vermeyi uygun görmüşler ilk defa. Bunu yapmaları bile markanın ne kadar farklı bir bakış açısı olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu modellerde 4 çeker olmaması bir dezavantaj değil aksine 2 çeker olması bir avantaj. Valentino arkadan itişlileri seven, güzelliğini bilen, anlatan biri.

İstediği kadar özel bir sürüm olsun bu araç sonuçta bir Gallardo. Ben ise eski Lamborghinin'nin son temsilcisi olan Lamborghini Murcielago'ya bakmayı yeğlerim ve önceki gerçek Lamborghini'lere. Onlardan sonrakiler Lambo'dan daha çok birer Audi. Ben üzülüyorum yıllardır dünya böyle bir markayı kaybetti, başkalaştırdı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Boş hayaller işte. :) Coca cola'nın satışları gittikçe düşüyor ülkemizde de işte gaza getirmek için yapılmış bir kampanya.

Birine çıksa bile durumu yoksa teslim alamaz bunu. Bu dahil bunun gibi özel kampanyalarda vergiler sizin adınıza ödenmesi gerekiyor. Ayrıca ruhsatıda üzerinize çıkarmak zorundasınız teslim alabilmek için ve belirli bir süre satış engeli var kullanmak zorundasınız. Siz satmayı düşünürsünüzde verecek olan bunu akıl etmez mi. :) Daha önce benzer bir şeyi kazanıp da teslim alamayan olmuş. İlk sırada sizin adınızı söyleseler bile imkanınız yoksa sizden sonrakiler, yedek listeler şeklinde alabilecek çıkana kadar devam eder. Bu şartlarla hiç bir galericinin birine yardımcı olabileceğini sanmıyorum. :) İkna edebilirseniz Serhat gibi arkadaşlar belki. :P Ama Serhat'a çıksa teslim alır bir süre kullanır ve satar misal. Evet kesin satar bence az çok fikriyatını biliyoruz sanki. :)

Modelin ekindeki Valentino boğa ismi değil ayrıca. Uzun yıllardır markada çalışan bir usta, emektar, çalışanın ismi. Markanın eskiden beri bünyesinde bulunan ustalardan birisinin adını vermeyi uygun görmüşler ilk defa. Bunu yapmaları bile markanın ne kadar farklı bir bakış açısı olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu modellerde 4 çeker olmaması bir dezavantaj değil aksine 2 çeker olması bir avantaj. Valentino arkadan itişlileri seven, güzelliğini bilen, anlatan biri.

İstediği kadar özel bir sürüm olsun bu araç sonuçta bir Gallardo. Ben ise eski Lamborghinin'nin son temsilcisi olan Lamborghini Murcielago'ya bakmayı yeğlerim ve önceki gerçek Lamborghini'lere. Onlardan sonrakiler Lambo'dan daha çok birer Audi. Ben üzülüyorum yıllardır dünya böyle bir markayı kaybetti, başkalaştırdı diye.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.