Şimdi Ara

COCA-COLA ZERO LAMBORGHINI GALLARDO KAMPANYASI ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
24.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bundada kesin hile vardır.benim bi akrabamın, yakın komşusunun ,arkadaşı böle bi kampanyaya katılmış.bişiiii çıkmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdreamss

Böyle bişe çıksa nolur

Karı kızla yemezsen

100 bine ev alırsın
    100 bine araba alırsın
    100 bine ufak bi tükkan açarsın
    kalan
    600 bine 18 stüdyo dairelik
    apartman yapıp aylık 5.000 liraya kiraya verirsin

Hayatın kurtulur

• Bana fi tarihinde bi kampanyadan LG marka cep telefonu kazandığıma dair mesaj gelmişti. Çok sevindirik olmuştum. 6 sene önce cep telefonum yoktu ailem de almıyordu O mesajla birlikte havaya uçtum bayağı sevinmiştim. Ama yaklaşık 2 saat sonra sistemimizde teknik bir hata olmuştur gibisinden bir mesaj daha göndermişlerdi ve yıkılmıştım. Yaşama zevkim kalmamıştı. Depresyona girmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaCKeRBoY64 -- 17 Mayıs 2010; 0:56:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Bana fi tarihinde bi kampanyadan LG marka cep telefonu kazandığıma dair mesaj gelmişti. Çok sevindirik olmuştum. 6 sene önce cep telefonum yoktu ailem de almıyordu O mesajla birlikte havaya uçtum bayağı sevinmiştim. Ama yaklaşık 2 saat sonra sistemimizde teknik bir hata olmuştur gibisinden bir mesaj daha göndermişlerdi ve yıkılmıştım. Yaşama zevkim kalmamıştı. Depresyona girmiştim.

Hocam seninki cep telefonuymuş...

düşünsene lambonun mesajının geldiğini :)

Kemal Sunal'ın filmindeki gibi ilk saatte 5 milyar borca girersin

• quote:

Orijinalden alıntı: maghapas

700.000TL'dir herhalde fiyatı, bana çıksa;

50.000TL'den 5 tane ev alıp 500liraya kiraya veririm,
    anneme BMW 1.18i alırım,
    babama Passat CC alırım,
    kalanı da saklarım

edit: oha kendime araba almamışım la dur kendime de Volca C30 aldım gitti..

Türk deilmiyiz arkadaş düşünce hep aynı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34 SRY 86

quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

Bana fi tarihinde bi kampanyadan LG marka cep telefonu kazandığıma dair mesaj gelmişti. Çok sevindirik olmuştum. 6 sene önce cep telefonum yoktu ailem de almıyordu O mesajla birlikte havaya uçtum bayağı sevinmiştim. Ama yaklaşık 2 saat sonra sistemimizde teknik bir hata olmuştur gibisinden bir mesaj daha göndermişlerdi ve yıkılmıştım. Yaşama zevkim kalmamıştı. Depresyona girmiştim.

Hocam seninki cep telefonuymuş...

düşünsene lambonun mesajının geldiğini :)

Kemal Sunal'ın filmindeki gibi ilk saatte 5 milyar borca girersin

off :) 20 yıl kendine gelemezsin Beterin beteri var, o anki halime şükrettim Lambo'nun bu şekilde kaçtığını düşününce

• Eskiden vergiler kazananindi ama ole bisey kalmadi
    korkmayin kdv otv size ait degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

Arkadaşlar bundada kesin hile vardır.benim bi akrabamın, yakın komşusunun ,arkadaşı böle bi kampanyaya katılmış.bişiiii çıkmamış.

• şimdiki zerolarda şifre yok beyler dikkat edin
  • Bana çıksa hemen satıp 100 bini cebe atıp gerisini aylık banka faizine yatırırım.İşe gitmeme bile gerek yok
  • quote:

Arkadaşlar bundada kesin hile vardır.benim bi akrabamın, yakın komşusunun ,arkadaşı böle bi kampanyaya katılmış.bişiiii çıkmamış.

Ulan bu kadar üye buraya girip çıkıyorsunuz, birinizden bu kadar güzel bir yorum çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Ulan bu kadar üye buraya girip çıkıyorsunuz, birinizden bu kadar güzel bir yorum çıkmadı

ben içki kullanmıyorumki veya ot
  • kampanya bitince sonucu buraya yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_danger

kampanya bitince sonucu buraya yazarsanız sevinirim.

ortalıkda yokki kampanyalı zero katılalım :)
    ha katılsak yazardım sonucuda :P
    kampanya haziran sonuna kadar
  • quote:

Haklısın banada daha hiç çıkmadı
  • Yıllar önce kiracımıza Star TV den Seat , daha sonra arkadaşıma benzinlikten Smart Roadstar çıktı. En bombası ise tanıdığım bir çobana da Turkcell'den BMW 116 çıktı. Adam arabaya benzin alamıyordu...
  • boşa hayal kurmak bu. yalan arkadaş yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Yıllar önce kiracımıza Star TV den Seat , daha sonra arkadaşıma benzinlikten Smart Roadstar çıktı. En bombası ise tanıdığım bir çobana da Turkcell'den BMW 116 çıktı. Adam arabaya benzin alamıyordu...

bir size çıkmamış anlaşılan
  • Çıkmadı valla çıkmaz da...
    Ama bu lamboya bir şifre göndereceğim. Olur da çıkarsa çalıştığım köyün toprak yolunda ne gider ama...
    Daha önce Erzurum'da görev yaptığım yerde biri vefat etmişti. Oğlu Ankara'da mafya gibi bir şeymiş. Cenazeye 911 ile gelmişti. Yol da yumruk gibi taşlar doluydu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Çıkmadı valla çıkmaz da...
    Ama bu lamboya bir şifre göndereceğim. Olur da çıkarsa çalıştığım köyün toprak yolunda ne gider ama...
    Daha önce Erzurum'da görev yaptığım yerde biri vefat etmişti. Oğlu Ankara'da mafya gibi bir şeymiş. Cenazeye 911 ile gelmişti. Yol da yumruk gibi taşlar doluydu...

hem mafya hem kroymuş :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.