Şimdi Ara

Coca Cola Zero Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yaklaşık 2 yıldır doğru düzgün cola içmiyorum. İçerisinde oldukça fazla şeker bulunuyor,bildiğiniz üzere...
    Fakat bir de Coca Cola zero var. 0 şeker. Kalorisi de 0.2 mg...
    Vücut çalışıyorum;arada bir içmemde sakıncası olur mu?
    Teşekkürler...

• İc desek ayri dert icme desek ayri dert.

Ben iciyorum sahsen haftada ictigim cola zero 1.5 litre degildir oyle diyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalorisi yok vucudun icin sekerdenn zararsiz (vucut gelistrme anlaminda)
    Ancak aspartam iceriyo oldukca zararli bi tatlandirici. Ayrica ben diyette ictigimde tatli krizini bastirmanin aksine istahimi aciyor cheat yaoasm geliyor.
    Kisacasi senin icin hayati kolaylastiriyosa cok abartmadan ic, degilse uzak dur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günde 1-2 su bardağı içerim en fazla(film falan izlerken)
    Teşekkürler canlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahakathekiller7

Kalorisi yok vucudun icin sekerdenn zararsiz (vucut gelistrme anlaminda)
    Ancak aspartam iceriyo oldukca zararli bi tatlandirici. Ayrica ben diyette ictigimde tatli krizini bastirmanin aksine istahimi aciyor cheat yaoasm geliyor.
    Kisacasi senin icin hayati kolaylastiriyosa cok abartmadan ic, degilse uzak dur.

Coca Cola Lıght aspartam içeriyor, ZERO da ise şeker bazlı tatlandırıcı sukraloz var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalekale

quote:

Orijinalden alıntı: dahakathekiller7

Kalorisi yok vucudun icin sekerdenn zararsiz (vucut gelistrme anlaminda)

Coca Cola Lıght aspartam içeriyor, ZERO da ise şeker bazlı tatlandırıcı sukraloz var.

Zeroda içindekilere baktığımda Aspartam yazdığını hatırlıyorum. Fakat emin değilim.
    İçmeyin aspartam varsa.
  • Aspartam denen zararlı bir kimyasal var , içmenizi önermem. Şahsen çok canım çekerse normal içiyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zeroda da aspartam var. Aspartam vücuda girdiğinde beyin onu şeker gibi algılayıp insülin salgılar ve insülin de karşısında şeker bulamayınca vücudun insülin direnci artar. Bu da ileride şeker hastası olmanızı garanti eder. Sporu geçtim, sağlıklı bir yaşam için uzak durmak gerekir.
  • Yaklasik 3 yildir kola,meyve suyu (sikma haric) ,ice tea vb. icecekler icmiyorum.Ben icmenizi tavsiye etmiyorum,ne kadar sekersiz desede tatlandiricilar vs.icerisinde mevcut.Benim dolabima ayran , su ve sodadan baska birsey girmez.

Edit = imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 8 Temmuz 2015; 12:00:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.