Şimdi Ara

Coca-Cola Zero 2,5 Litre Çıkmış!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bugun bir mahalle marketinde gördüm.

• SS

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SS
  • Samsun-Bafra'da Markette gördüm(Balcı Market oralı olan bilir)SS Alamadım ama yakında diğer marketlerede gelir.
  • 2 aydır var zaten sürekli görüyorum
  • Mağara. Burada 3tl ayrica

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 20lt si çıkıyo arkadaşlar. damacana gibi sipariş verion eve gelio. pompayı takıp su gibi içiyosun. denedim süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAS00N

20lt si çıkıyo arkadaşlar. damacana gibi sipariş verion eve gelio. pompayı takıp su gibi içiyosun. denedim süper.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAS00N

20lt si çıkıyo arkadaşlar. damacana gibi sipariş verion eve gelio. pompayı takıp su gibi içiyosun. denedim süper.

oda iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

2 aydır var zaten sürekli görüyorum

+1
  • iğrenç birşey. klasik coca-cola gibi çıkmadı çıkmayacak.
  • zero baya kötü,şeker yok diye onu içeceğime komple kola içmeyi bırakırım daha iyi.benim yaptığım gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

iğrenç birşey. klasik coca-cola gibi çıkmadı çıkmayacak.

zero güzel be hocam
  • önce sekerı lımonatadan bıraktım. cok severım. uludağ sekersız cıkartmıs. aldım hergun 1 lt ıcerım. 3 gun kalmamıs sekerlısını aldım ıcemedım bıraktım koseye. sonra colanın zerosunu denedım ilk gun yadırgadım ama ıkıncı gun mukemmel geldı. sımdı sekerlısını ıcemıyorum.. light ıcemıyorum cıdden ama zero gercekten guzel. bızım bakkala ozel sıparıs ıle getırtttım. 2,5 lt olanlardan. satmaz dıye getırtmıyormus sayemde benden baska kısılerde alıyormus. bana ozel getırttı baskasına satmıs. bır laf soktum dedım alısverısımı keserım senınle. bana getırıp elaleme satma arkadasım dedım. sonrafazla fazla getırtmıs. 1 kolada ucretsız yollamıs gonlumu almak ıcın.. dıyecegım su kı eğer bır kac kere ıcersen mutlaka alısır koladan vazgecemıyorsan saglıgından kaybetmemıs olurusnuz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.