Şimdi Ara

Coca Cola Reklamı ! (Ramazan'a özel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Millet sokaklarda;trafikte sıkışmış bekliyor.Tabi arabadaki 2 genç orada duran Coca Cola kamyonunu görüyor.Sonra şöfore bakıyorlar.Şoför de artık eskilerden kalan hayırsever bir vatandaşımız ya;kendi malıymış gibi 2 kasa şişe kola veriyor çocuklarda oradaki insanlara dağıtıyor bunları.Daha sonra ise hava kararıyor;ezan okunuyor ve hoppalaa;millet orucunu kolayla açıyor.Açılmaz değil ama bugüne kadar kim açtı acaba orucunu kolayle merak ettim doğrusu.,

2.si Coca Cola'nın şu insanları sevme politikasına o kadar gıcık oluyorum ki;çok uyuz hareketler;Allah aşkına 2 kasa kolayı kim veriyor bugün bedava?Bi de böyle paylaşmaktan filan laf ediyorlar..Deli oluyorum..

Son olarak Amerikan temelli şirket bize has olan yani müslümanlara has olan Ramazan ayını o kadar benimsemiş görünüyor ki..Bizden çok istiyorlar Ramazan'ın gelmesini..Malum kola satışları artacak;iftar sofralarında fazladan hediye verilen tabak ve bardak konulacak..

Ya gerçekten sinir oluyorum şu Coca Cola'nın bu tip kampanyalarına.Sanki biz onların ne olduğunu bilmiyoruz..

• oruç tutsam açarım orucumu cola ile
  • coca cola israilin.
  • Ramazan da cola satışları niye artar anlamış değilim. Halbuki daha az içilmesi gerekiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Ramazan da cola satışları niye artar anlamış değilim. Halbuki daha az içilmesi gerekiyor...

Orucumuzu onla açıyoruz ya.Malum bi de hediye tabak çanak var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 1 Eylül 2008; 20:35:55 >
  • quote:

Sonra şöfore bakıyorlar.Şoför de artık eskilerden kalan hayırsever bir vatandaşımız ya;kendi malıymış gibi 2 kasa şişe kola veriyor çocuklarda oradaki insanlara dağıtıyor bunları.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

Ramazan da cola satışları niye artar anlamış değilim. Halbuki daha az içilmesi gerekiyor...

O zaman gıda satışları niye 5 misli artıyor ramazanda ? Niye tüm gıda ürünlerine gıdaya en çok talep edildiği zamanda yani ramazanda niye zam yapılıyor ?

Bu arada, Coca Coladan başka hiçbir kola içemiyorum. MİDEM KALDIRMIYOR ! Eğer içersem birdenbire zorla kafama sarık, sırtıma cübbe geçirilicekmiş gibi geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord of Cherbury -- 1 Eylül 2008; 20:39:25 >

• bugün orucumu kolayla açtım ama midem yandı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord of Cherbury

Eğer içersem birdenbire zorla kafama sarık, sırtıma cübbe geçirilicekmiş gibi geliyor...

Kardeş sorun o değil.Ona bakarsan ben de sadece Coca Cola içiyorum.

Sorun bu şirketin insanları gerçekten çok seviyor gibi görünmesi.Halbuki değil.Sence o reklamdaki gibi çık bakalım sokağa;geçen bir Coca Cola kamyonundan aynı 2 kasa kola iste.Sana 1 şişe verirlerse dua et bence.

Coca Cola insanları;paylaşmayı filan sevmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 1 Eylül 2008; 20:41:54 >

• cüneyt arkının oynadıgı reklama ne demeli

yada mehter marşinin coca cola reklamında canlandiriması

milliyetci ve dini duygular insanların yumuşak karnıdır
  • Kafein yüzünden. Açken insanın canı daha çok nikotin ve kafein çeker. Gün boyu reklamlarını gösteriyolar, insanların canları çekiyo, bu yüzden de neredeyse her akşam kola içiliyo. Üstelik bi tek kola değil, orucunu sigarayla açanı da gördüm.
  • "Hep beraber yavrum hep beraber" diyen amcanın reklamı da çok güzeldi izlemişsinizdir herhalde . Ama o Kola Turka reklamıydı galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_ogrenci_T -- 1 Eylül 2008; 20:47:04 >
  • Ya Müslüm Baba'nın şu sıcak yaz gününde sokakta beyaz takımla dolaşmasına ne demeli..
  • aman sus abi yaa bırrr reklamından iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: Lord of Cherbury

Eğer içersem birdenbire zorla kafama sarık, sırtıma cübbe geçirilicekmiş gibi geliyor...

Kardeş sorun o değil.Ona bakarsan ben de sadece Coca Cola içiyorum.

Sorun bu şirketin insanları gerçekten çok seviyor gibi görünmesi.Halbuki değil.Sence o reklamdaki gibi çık bakalım sokağa;geçen bir Coca Cola kamyonundan aynı 2 kasa kola iste.Sana 1 şişe verirlerse dua et bence.

Coca Cola insanları;paylaşmayı filan sevmiyor.

allahım yarabbim türke bak , para için yapıyorlar , piyasada rekabet var her alanda , adam gelmiş diyorki git iste 1 şişe bile vermezler , diğer markalar veriyormu ? fiskobirlik kamyonu geçtiğinde fiskobirlik fıstık ezmesi istediğinde verdimi ?
    coca cola insanları sevmeyebilir , sevmek zorunda da değil , adam size yıllarca satmış , zombi niyetine kullanmış , paraya para demiyor cabbar diyor , sizin sayenizde dünya markası olmuş , sen hala yok bizi sevmiyor , sevmiş gibi yapıyor , forum köşelerinde yaz etrafa ..

adam sattımı sattı , marka oldumu oldu , sanada gidip bakkaldan almak düşer..

Bende Coca-Cola içiyorum..

Bırakın bunu arkadaşlar koskaca şirket gidipte türk insanını sevecek halde değil , adam uyanık ramazan gelmiş diyor bunlar colayı ramazanda içmeyi bırak SERUM NİYETİNE BAĞLARLAR iftarda diyip reklamlarını arttırıyor ve ramazana yönelik reklam yapıyor , sizde reklamdan etkilenip bizi sevmiyor bu diyorsunuz ..
    sevmez kardeşim hadi forumlara konu açmaya devam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M®t -- 1 Eylül 2008; 20:51:42 >

• Ben arıcam müşteri hattını 1 kasa kola istiycem bakayım müşteri temsilcisi ne diyecek. :D

Ha bu arada yapılan iş reklamcılık.reklamcılıkta amaç kitlelerin dikkatini çekmektir.Yani burada bu konu açıldığına göre adamlar gayet başarılılar demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 1 Eylül 2008; 21:59:46 >
  • Ayşe teyze reklamlarının üstüne tanımam alo otomat çok ucuz diyor sonra dıııt ytl fiyatı yokmu be bunun reklam yapıyorsan fiyatını söyliyeceksin o reklam kadar salakça bir reklam daha görmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wizy

reklama ne demeli

yada mehter marşinin coca cola reklamında canlandiriması

milliyetci ve dini duygular insanların yumuşak karnıdır

ve günümüzde de olduğu gibi çok kolay sömürülür.

Örneğin; TDK sözlüğünde turka diye bir şey varmı ? YOK, peki dünya sözlüğünde turka diye bir şey varmı ) YOK. Peki madem turko diye bir kelime yok, sen niye 1 kutusu bile TC sınırlarını geçememiş bir markanın ismi söylendiğinde, durup dururken sen turka kelimesini TÜRK olarak algılıyorsun ? Dünyada bir tek aptal sen misin de zararını bile bile turka marka bir kolayı satın alıyorsun ?

Milli ve dini duyguların HÖMKÜRT HÖMKÜRT sömürülmesi değildir de nedir bu ?
    colaturka

• nefret ediyorum bu cola dan ulan israilin yaptıklarından haberdar değilmisiniz..bari açık açık sölemeyin.yarın bir gün o israil bizi kuşatsa siz cola içmeye devam etmezseniz adam değilim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.