Şimdi Ara

coca cola kırmızı kasa kodu olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumdaşlar cümleten iyi geceler.Elinde coca cola kırmızı kasa kodu olan varsa bana pm atabilirmi rica etsem? Alacağım 1-2 parça şey var hazır kampanya sürüyorken değerlendirelim

İyi forumlar.

• yahu alınacak hiç birşey yok orada. çöpten başka birşey değil ... işe yarayan hediyeleri almak içinde 5-6 ay kod biriktirmek gerekiyor
  • Bu kodlardan ne kadar tutarlık indirim kullanılıyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

Bu kodlardan ne kadar tutarlık indirim kullanılıyor acaba?

Değişiyor ürünlere göre indirimden ziyade ürünler var alabilceğin falan sitesine gir bak. Ürün de kalmadı pek bitti kaldırdılar herşeyi saçma sapan sitenin bedava verdiği trendyol çeki mc donalds kaldı anca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

Bu kodlardan ne kadar tutarlık indirim kullanılıyor acaba?

Değişiyor ürünlere göre indirimden ziyade ürünler var alabilceğin falan sitesine gir bak. Ürün de kalmadı pek bitti kaldırdılar herşeyi saçma sapan sitenin bedava verdiği trendyol çeki mc donalds kaldı anca..

Hocam bende trendyolda kullanmak için arıyorum zaten.Bizim forumdan çıkar diye düşündüm olmazsa da can sağlığı olsun alıcaz indirimsiz..
  • Ya ne güzel vardı trendyol indirim çeki harcadık gitti boş yere..Şimdide lazım oldu bulamıyoruz
  • 8451 puanlı kırmızı kasa hesabımı satıyorum ilgilenen arkadaşlar warpalavas@gmail.com adresine mail atsınlar (açık artırma)
    http://imageshack.us/photo/my-images/51/adszrtu.png/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 tane veriyorum

Bu şifreyi alan kişi bana dua etsin yeter :)

Allah razı olsun

R6CE
    5K54

7DEM
    WL44

9RTF
    5KK7

Alan arkadaşa hayırlı olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.