Bildirim
coca cola kırmızı kasa kodu olan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
yahu alınacak hiç birşey yok orada. çöpten başka birşey değil ... işe yarayan hediyeleri almak içinde 5-6 ay kod biriktirmek gerekiyor -
Bu kodlardan ne kadar tutarlık indirim kullanılıyor acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: GeCCCe
Bu kodlardan ne kadar tutarlık indirim kullanılıyor acaba?
Değişiyor ürünlere göre indirimden ziyade ürünler var alabilceğin falan sitesine gir bak. Ürün de kalmadı pek bitti kaldırdılar herşeyi saçma sapan sitenin bedava verdiği trendyol çeki mc donalds kaldı anca.. -
quote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
quote:
Orijinalden alıntı: GeCCCe
Bu kodlardan ne kadar tutarlık indirim kullanılıyor acaba?
Değişiyor ürünlere göre indirimden ziyade ürünler var alabilceğin falan sitesine gir bak. Ürün de kalmadı pek bitti kaldırdılar herşeyi saçma sapan sitenin bedava verdiği trendyol çeki mc donalds kaldı anca..
Hocam bende trendyolda kullanmak için arıyorum zaten.Bizim forumdan çıkar diye düşündüm olmazsa da can sağlığı olsun alıcaz indirimsiz.. -
Ya ne güzel vardı trendyol indirim çeki harcadık gitti boş yere..Şimdide lazım oldu bulamıyoruz -
8451 puanlı kırmızı kasa hesabımı satıyorum ilgilenen arkadaşlar warpalavas@gmail.com adresine mail atsınlar (açık artırma)
http://imageshack.us/photo/my-images/51/adszrtu.png/ -
3 tane veriyorum
Bu şifreyi alan kişi bana dua etsin yeter :)
Allah razı olsun
R6CE
5K54
7DEM
WL44
9RTF
5KK7
Alan arkadaşa hayırlı olsun :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X