Şimdi Ara

Coca Cola ile Digiturk Play Süper Lig Haftalık Maç Kodu (Resimli Anlatım) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
7
Favori
15.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kodu olup izlemeyecek varsa pm atmanız rica olunur.
  • Zero 1 LT aldım, 8 haneli kod yok. 4 haneli bir kod var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 20 Kasım 2016; 19:57:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

Allah allah.. Bende alt tarafta sadece "Otomatik - Standart Kalite - Kota Dostu" yazıyor.

Canlı izle kısmından değil. Biraz aşağı inin kutucuklar halinde lig tv 1 2 3 4 canlı izle var. Lig 1 e canlı izle deyin yüksek kalite seçeneği çıkıyor zaten. Sadece ben mi izliyorum böyle anlamadım. Resim de attım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Allah allah.. Bende alt tarafta sadece "Otomatik - Standart Kalite - Kota Dostu" yazıyor.

Canlı izle kısmından değil. Biraz aşağı inin kutucuklar halinde lig tv 1 2 3 4 canlı izle var. Lig 1 e canlı izle deyin yüksek kalite seçeneği çıkıyor zaten. Sadece ben mi izliyorum böyle anlamadım. Resim de attım :)

Gördüm hocam teşekkürler. Ben direk canlı izle kısmından giriyordum o yüzden çıkmıyormuş yüksek kalite.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Gördüm hocam teşekkürler. Ben direk canlı izle kısmından giriyordum o yüzden çıkmıyormuş yüksek kalite.

• 2 tane denedim biraz önce hafta sonu başakşehir maçını izlerim diye ama hüsran

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kapak vardı yolladim bunlar geldi

Coca Cola ile Digiturk Play Süper Lig Haftalık Maç Kodu (Resimli Anlatım)
  • Gecen hafta kullandim 1 tane kodu simdi ayni hesaba 2.kodu kullanabilirmiyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    kullanabilirsin
  • YAV ARKADAŞ 20 TANE DENEMİŞİMDİR ÇIKMIYOR YA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bazenoguz

YAV ARKADAŞ 20 TANE DENEMİŞİMDİR ÇIKMIYOR YA

Tamamen şans işi :) Ayrıca standart kalite olarak söyleniyor ama maç zamanı Yüksek Kalite oluyor yayınlar o güzel :)
  • 7 tane kapak biriktirdim, haftaya Beşiktaş derbisi için saklıyorum

En azından 1 tanesinden çıksın ya
  • Geçen hafta Fb-Gs derbisinde çıkmıştı kod. Bu seferde Fb-Bjk derbisinde çıktı digiturk play haftalık kod.

Coca Cola ile Digiturk Play Süper Lig Haftalık Maç Kodu (Resimli Anlatım)

Yalnız farklı bir detay var. Geçen hafta arkadaş yine 2 tane şifre atmıştı ve 2. şifreyi girerken kod geldi. Bu sefer yine arkadaş 2 tane şifre attı ve ikinci şifrede geldi.

Bu sefer bilgileri tamamen değiştirerek yolladım şifreleri. Yani şöyle tahmin ettim. Neden aynı isime, telefona, adrese ikinci bir digiturk play haftalık maç kodu yollasınlar. Bilmiyorum ya tamamen şans işi ya da aynı isime, e postaya, telefona vs. 2. digiturk play haftalık kodu gelmiyor.

Neyse Fb-Bjk maçını da ücretsiz olarak izleyeceğim. Kasayı HDMI ile Tv'ye bağlar izlerim. Herkese bol şans. Ayrıntılara dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 27 Kasım 2016; 2:22:19 >

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Benim kardeşime aynı mail ve telefona 3 defa digiturk çıktı.
  • Yanliz derbi gunu tisort cikmisti hala gelmedi

• Burdaki kolalar eski. Kapağın arkasından kod çıkmıyor. Kolanın dışı veya kapağı sizde nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Burdaki kolalar eski. Kapağın arkasından kod çıkmıyor. Kolanın dışı veya kapağı sizde nasıl?

Hafif yeşil kapağı var şişede de digitürk play resmi falan var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

quote:

Orijinalden alıntı: Kuroki

Burdaki kolalar eski. Kapağın arkasından kod çıkmıyor. Kolanın dışı veya kapağı sizde nasıl?

Hafif yeşil kapağı var şişede de digitürk play resmi falan var

Teşekkürler. O zaman aldıklarımız değişikmiş. Çevremde 4-5 tane tane market var ama coca colaların hepsi standart kırmızı olanlardan. Artık diğer marketleri de turlayacağım bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuroki -- 27 Kasım 2016; 15:58:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Benim kardeşime aynı mail ve telefona 3 defa digiturk çıktı.

Doğrudur
  • Arkadaşlar bu kampanya hangi kapaklarda geçerli evde bir alay kırmızı kapaklı cola lar var ama altında şifre yazmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.