Şimdi Ara

Coca-Cola Boykot Saçmalığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsrail'in Gazze'ye saldırmasıyla birlikte yine aynı kişiler ortaya çıkıp saçmalaya başladı. Yok efendim Coca-Cola İsrail'e para bağışlıyor. Almayın, günah falan filan. Pek güzel arkadaşlarım, Coca-Cola merak ettim platformunu sırf bu saçmalıklara cevap vermek için açtı. Coca-Cola İsrail malı değil. Halka açık bir şirket. Merkezi Amerika'da. New York borsasında işlem görüyor ve 230binin üstünde hissedarı var. İnternette gezerken bu saçmalıkları görmekten bıktığım için bu konuyu açtım.

Edit: İnsanları kandırmasınlar, kullanmasınlar diye bu konuyu açmıştım. Ancak "Türkiye Cumhuriyeti'ni, İngilizler kurdu." diyen bir zihniyetle karşı karşıya olduğumu bilmiyordum. Bunlar okuduğundan da anlamazlar. Koyun desek, koyuna hakaret olur. Ne günlere geldik?

Coca-Cola Boykot Saçmalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak12133 -- 19 Temmuz 2014; 22:26:18 >

• Bizde adettir biri bişey derse peşinden gitmek sorgulama yok körü körüne her şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

Bizde adettir biri bişey derse peşinden gitmek sorgulama yok körü körüne her şey

Aynen. Araştırmaktan o kadar yoksun insanlar var ki. Ne saçmalıklara inanıyorlar da neyse konuyu dağıtmayayım.
  • burak12133 B kullanıcısına yanıt
    Sorunda burada eğitimsizlik bir de şu var güncel olaylarda yer edinmek yani hani bende sessiz kalmıyorum tepki mi veriyorum diye kendini kabul ettirme çabası olarak görüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorunda burada eğitimsizlik bir de şu var güncel olaylarda yer edinmek yani hani bende sessiz kalmıyorum tepki mi veriyorum diye kendini kabul ettirme çabası olarak görüyorum

Evet bende tepki veriyorum demek için böyle safsatalar yapıyorlar. Ancak sadece sözde kalıyor. Yine gidip kola alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak12133

quote:

Evet bende tepki veriyorum demek için böyle safsatalar yapıyorlar. Ancak sadece sözde kalıyor. Yine gidip kola alıyorlar.

Onu geçin tam olarak neye tepki verdiklerini bilmiyorlar hadi coca cola almazlar gider aynı şirketin farklı ürününü alırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse yoğurdum ekşi demez, biz kimin ne olduğunu biliyoruz.. Ve sattıkları ürünlerden İsrail'e yüzde verdiklerinide destek verdiklerinide.. Filistindeki zulmü tweet attı diye CNN muhabirinin Rusya'ya sürüldüğünüde.. Bunların Türkiye şubeleride var .. Hemde dolu! Yoksa Coca colada 3 çeşit madde var bağımlılık yapan insanları köleleştiren , cocain,kafein,alkol .. Siyonist İsrail'in desteği olmasa içindeki kafeini bahane eder kaldırırlardı.. Bakın kafein diyorum yüksek oranda (kokain zaten uyuşturucu ve yasak sen cebine cocain koy git yakalan bakalım başına ne işler geliyor .. Ama cola kamyonları hiç durdurulmuyor bu cocaindir diyen yok.. Medya zaten bunların elinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziyaomoğulları -- 19 Temmuz 2014; 19:30:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bizde adettir biri bişey derse peşinden gitmek sorgulama yok körü körüne her şey

Aslında bunun bi ismi varda malum forum kuralları

• Madem biliyorsunuz hoş siz kimsiniz ne ise madem ki biliyorsunuz yüzde verildiklerini kaynakları ile yüzde kaç veriliyor söylermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

AA olurmu beyfendi, forumda müslümanlara küfür edebilirsiniz ve İsrail'i desteklemekse gaye buyrun lütfen..

Diye geçirir içinden DH moderasyon.

• quote:

Madem biliyorsunuz hoş siz kimsiniz ne ise madem ki biliyorsunuz yüzde verildiklerini kaynakları ile yüzde kaç veriliyor söylermisiniz ?

İsrail'in cambazlıklarına yetişemem baksana 1 milyar hissedara sattık diyorda bla bla bla.. Veriyormu veriyor bitti.. Ne bileyim ben yüzde kaç veriyor.. Onu ekmekçilere soracaksın, duvarcı ustalarına soracaksın..

• quote:

Orijinalden alıntı: BankerBilo007

quote:

Madem biliyorsunuz hoş siz kimsiniz ne ise madem ki biliyorsunuz yüzde verildiklerini kaynakları ile yüzde kaç veriliyor söylermisiniz ?

İsrail'in cambazlıklarına yetişemem baksana 1 milyar hissedara sattık diyorda bla bla bla.. Veriyormu veriyor bitti.. Ne bileyim ben yüzde kaç veriyor.. Onu ekmekçilere soracaksın, duvarcı ustalarına soracaksın..

Kimse yoğurdum ekşi demez, biz kimin ne olduğunu biliyoruz.. Ve sattıkları ürünlerden İsrail'e yüzde verdiklerinide destek verdiklerinide.

Bunu sen söyledin madem biliyorsun söyle dedim bende hemen kıvırdın madem lafının arkadında duramayacaksın madem bilmiyorsun ne diye bu kadar emin konuşuyorsun

Sen bahsi geçen karakterlere örneksin işte.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

AA olurmu beyfendi, forumda müslümanlara küfür edebilirsiniz ve İsrail'i desteklemekse gaye buyrun lütfen..

Diye geçirir içinden DH moderasyon.

Bende müslümanım demek istediğim o değil.Dua etmek yerine facebook'ta gazze şöyle gazze böyle paylaşımlar yapıyorlar bunun Filistin'e ne faydası var sanki.Ben çoğunun samimiyetine de inanmıyorum zaten herkes paylaşıyor o da paylaşıyor.

• quote:

quote:

quote:

Kimse yoğurdum ekşi demez, biz kimin ne olduğunu biliyoruz.. Ve sattıkları ürünlerden İsrail'e yüzde verdiklerinide destek verdiklerinide.

Bunu sen söyledin madem biliyorsun söyle dedim bende hemen kıvırdın madem lafının arkadında duramayacaksın madem bilmiyorsun ne diye bu kadar emin konuşuyorsun

AA üzgünüm, benim 40 milyar dolar bütçeli bir istihbarat ağım ve dünyanın her tarafında ihbar yağdırmayı ibadet sayan ajanlarım yok.imkanlarımla bu kadar tespit edebildim.

• Sonuçta kökeni Amerika'ya dayanıyor. Ve Amerika'da Israil'e resmi destekte bulunan bir kaç ülkeden..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

AA üzgünüm, benim 40 milyar dolar bütçeli bir istihbarat ağım ve dünyanın her tarafında ihbar yağdırmayı ibadet sayan ajanlarım yok.imkanlarımla bu kadar tespit edebildim.

Bak hala kıvırıyorsun dediğinin arkasında dahi duramıyorsun boşuna demedim bahsi geçen karakterlere örneksin diye

• Ona bakarsan basbakan da Turkiyedek CNN muhabirini kovdurtmustu

• Bu cevabı baz alıyorsanız cahilsiniz demektir.
  • Haa İsrail malı olmuş ha Amerika ne farkeder aynı şeyin laciverti.HP , Apple , Malbora , Coca Cola , Microsoft farketmez ben hepsine karşıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alittlebit

Ona bakarsan basbakan da Turkiyedek CNN muhabirini kovdurtmustu

Ne alaka ? Biri siyonist amaçlar gürüyor ötekide onu yollamış nasıl bir kafa yapın var.. Akıl tutulması yaşıyorsunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.