Şimdi Ara

CoB mu, H.I.M mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Out Of OrdeR

quote:

Orjinalden alıntı: J.Jonah Jameson

serdar ortaç mı marilyn manson mı

Bence Serdar Ortaç...Çok ciddiyim!
    Hele ft. Bengü yaparlarsa yeme de yanında yat

Bengü varsa benim de oyum Serdara

•  CoB mu, H.I.M mi?

Hacı baksana hatun resmen bana gel diyo!!
  • quote:

CoB mu, H.I.M mi?

bugun haberini okudum gazete evliligi dusunuyomus su anki sevgilisiyle ona gore
  • quote:

CoB mu, H.I.M mi?

Bu klip ilk çıktığında "Üstünde yattığın elma olam..." diye iç çekiyorduk.

• Alakaya çay demle
  • Bengü kadar iğrenç bir hatun yoktur...Televizyonda gördüğüm anda 1 haftalık uykuya yatıyor benimki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

Bengü kadar iğrenç bir hatun yoktur...Televizyonda gördüğüm anda 1 haftalık uykuya yatıyor benimki...

Naptın hocam ya...Seray Sever gibi Asıl tiksinilmesi gereken hatun varken , Bengü'nün nesi iğrenç geldi sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

quote:

Bengü kadar iğrenç bir hatun yoktur...Televizyonda gördüğüm anda 1 haftalık uykuya yatıyor benimki...

Naptın hocam ya...Seray Sever gibi Asıl tiksinilmesi gereken hatun varken , Bengü'nün nesi iğrenç geldi sana

Seray sever'in nesi igrenç lan, manyak mal var karida. Her turlu kayarim.

• auzuhahuha manyaksınız lan, kaymakla kalmam ben, kayma manyağı olurum bengü'ye de seray'a da:p
  • Tipi kaymış hepsinin zaten siz kaysanız nolur
  •  CoB mu, H.I.M mi?

makyajsız
  • quote:

quote:

Zayıf kadınlara karşı alerjim var nefret ederim...Bengü de o tarz ; üstelik suratı kasap kedilerine benziyor...

Seray sever iyidir ama onunda suratını beğenmiyorum , biraz muşmulamsı bir suratı var...

Sanırım ben kimseyi beğenmiyorumYani benim zevkime uymuyorlar, kadın dediğin balık etli olacak ve sempatik olacak ayrıca güzelliğiyle değil hareketleriyle çekici olacak ; şu şey vardı "sana güvenmiyorum artık anlasana oyuncağın değilim" kim söylüyordu bu zımbırtıyı onu beğeniyorum işte tam tipim

Edit:Zeynep Dizdarmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PuRE HaTReD -- 5 Ekim 2008; 17:49:00 >

• pure;Zeynep Dizdar o hatun.Bu konuda adı geçen tüm hatunları seviyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: weresth

pure;Zeynep Dizdar o hatun.Bu konuda adı geçen tüm hatunları seviyorum

Konu bu kadar saçma olunca bu yöne sapması da doğal tabi.
  • kısaca metal müzige karşıyım desene...
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: дltuğ

quote:

H.I.M denen grup yanlış bilmiyorsam gothic metal yapıyor.Gothic , doom , nu-metal vs. türlere karşı olduğum ve bu türleri metale dahil etmediğim için C.O.B

Sen BM yide metalden saymıyordun değil mi ?

Aynen öyle...

''black metal ''karşıtı olduğumu neredeyse bütün Müzik bölümü bilir

• CoB tabiki. Angels Dont Kill şarkısını dinleyin sonra karar verin :)
  • Bu pek sarmadı.Metallica mı Iron Maiden mı konusu daha güzel yerlere gitmişti
  • @Red Fox

10 Yaşından beri müzikle uğraşıyorum.Hayatımın yarısı Heavy Metal ile geçti.Ve Sadece Heavy Metal dinleyicisi değilim.Hard Rock , blues ve Rock'n Roll'un her türünü dinlerim.Dolayısıyla , sadece 1 müzik türünün fanatiği değilim , müzikalitesini beğendiğim her grubu dinlerim.

Örneğin , Death Metal dinlemem.Ama kaliteli yapana saygı duyarım..

Her neyse...gelelim yaptığın yoruma ,

Yaptığın yorum gerçekten komik.
    Black Metal'in , Metal'in genelini oluşturduğunu vurgulamaya çalışıyosun...
    Şimdi iki saat burada Metal müziğin anatomisini çizip , Heavy Metal'in tanımını yapıp , black metal ile karşılaştıracak değilim...

Sadece şunu söylüyorum ;

Satanizmden başka hiçbir amacı olmayan , davul partlarının kuru gürültüden başka hiçbir şeyi andırmayan , maksimum 3-4 tane power akor ile kuru gürültü yapmayı amaçlayan , müzikal kalite diye bir değeri olmayan ''müzik türü ! '' nü , bir Heavy Metal dinleyicisinin beğenmesini ve desteklemesini bekleme

• İkisinide pek dinlemem ama HİM join me in death hakketen süper şarkı.Ama sana önerim bırak bunları megadeth,iron maiden,kiss, metalika,kurban,pentagram.... dinle
  • quote:

@Red Fox

10 Yaşından beri müzikle uğraşıyorum.Hayatımın yarısı Heavy Metal ile geçti.Ve Sadece Heavy Metal dinleyicisi değilim.Hard Rock , blues ve Rock'n Roll'un her türünü dinlerim.Dolayısıyla , sadece 1 müzik türünün fanatiği değilim , müzikalitesini beğendiğim her grubu dinlerim.

Örneğin , Death Metal dinlemem.Ama kaliteli yapana saygı duyarım..

Her neyse...gelelim yaptığın yoruma ,

Yaptığın yorum gerçekten komik.
    Black Metal'in , Metal'in genelini oluşturduğunu vurgulamaya çalışıyosun...
    Şimdi iki saat burada Metal müziğin anatomisini çizip , Heavy Metal'in tanımını yapıp , black metal ile karşılaştıracak değilim...

Sadece şunu söylüyorum ;

Satanizmden başka hiçbir amacı olmayan , davul partlarının kuru gürültüden başka hiçbir şeyi andırmayan , maksimum 3-4 tane power akor ile kuru gürültü yapmayı amaçlayan , müzikal kalite diye bir değeri olmayan ''müzik türü ! '' nü , bir Heavy Metal dinleyicisinin beğenmesini ve desteklemesini bekleme

Tamamen katılıyorum.Sen hangi black metal şarkısında mükemmel bir solo gördün?Hangi şarkıda inanılmaz zor riffler gördün.Hangi şarkıda boş ve saçma, gitaristin canlı performansta sallayarak çaldığı o boş akorlardan görmedin.VGroove'un gitarist olduğunu biliyorum.Ben de bir gitaristim ve anladığım kadarıyla o da benim gibi müziğe saygı duyuyo havaya değil.Siz Dani Filth dinlmeye devam edin.O boğazını kesip fotoğraf çektirir , siz de ona bakıp aa ne kadar havalı deyip hem o resme bakar,hem de onu dinlersiniz.

Black Metal tamamen sataniszm dolu müzikal açıdan zayıf bir olgudur.Müzikal açıdan popa benzetirim hep.Dani Filth daha müziği de işin içine katarak insanları etkileyebileceği , ayrıca kolay yoldan ara kazanabileceği bir yol bulmaya çalışırken Iron Maiden ve Judas dünyayı sallıyodu.

En basit örnek:

Cradle Of Filth - Nymphetamine

sizin dinlediğiniz ve sevdiğiniz şarkılardan biridir.Ordaki bayan vokale saygım sonsuz.Mükemmel bir sesi var.

Bir de benim savunduğum.

Judas Priest - Painkiller
    Iron Maiden - Fear Of The Dark
    Megadeth - Tornado Of Souls
    Death - To Forgive Is to Suffer.

Bunlar da benim müzik* diye tabir ettiğim eserler. Şimdi bir sorum olacak.Nymphetamine'le bu saydığım 4 şarkıdan birini al ve tablarına bak. Bak bakalım çalmayı denediğinde hangisini bitirmen 5 dakikanı alıyo.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.