Şimdi Ara

Cnbce adlı tv kanalından dizi isteği nasıl yapılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar izlemek istediğim bir kaç tane dizi var acaba kaç kişi bir araya gelip aynı dizileri isterse cnbce kanalında yayınlanıyor bilen var mı ? İzlemek istediğim dizileri aşağıya yazıyorum ilginize şimdiden teşekkürler.

Awake
    2 Broke Girls
    Continuum
    Arrow
    Pimp My Ride

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurcan2929 -- 31 Mayıs 2012; 18:01:41 >

• Cnbc-e'den istek yapılır mı bilmem ancak Awake, 2 Broke Girls, Continuum dizimag'te var oradan izleyebilirsin.
  • cnbc-e dergiye mail atarsın ama seni dikkate almazlar hatta yazına bir kulp bulup dalga geçerler senle onuda bi sonraki sayının ilk sayfalarına koydukları yerden bizler okuruz

eğer kanallarla anlaşma sağlayabilirlerse zaten yayınlarlar senin özel bi istekte bulunmana gerek yok piyasadaki dizileri senden benden daha iyi takip ediyorlar
  • Cnbc-e gözle görülür bir topluluk yaratacaksın ki dikkate alsın 3-5 kişi ile olacak iş değil.
  • Cnbc-e'den izlemek yerine ben internetten izlerim veya indirip izlerim..Zaten belli başlı sahneler sansürleniyor, sahneleri geçtim altyazılar bile sansürleniyor.
  • Böyle bir şey yaparsan Legend Of Korra'yı da (TR dublaj şartıyla, çünkü zaten altyazılı bulabiliyoruz.) istek listene ekleyiver
  • Hiçbir etkin olmaz hatta büyük bir topluluk toplasan bile olmaz. Resmi facebook sayfasın 500.000'den fazla beğenen var günde kaç istek gelir bazıları toplu gelir ama bir işe yaramaz. Kanal kafasına göre hareket ediyor
  • Awake iptal olmuş zaten isteseniz de koymazlar.
  • Zaten en popüler diziler yayınlanıyor.. Senin isteğinle olacak iş değil.
  • İlginize teşekkürler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.