Şimdi Ara

CNBC-E VE e2 yi özleyenler buradami ?? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
3
Favori
14.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sabahları, Rugrats, Süngerbob, Avatar The Last Airbender, Aaahh!!! Real Monsters, Hey Arnold, Cat Dog, The Wild Thornberrys, As Told by Ginger, gibi güzel Nickelodeon çizgifilmlerini bize tattırdığı için teşekkür ederim bu kanala.

    Prison Break, The O.C, The Simpsons, Breaking Bad, The Sopranos, South Park, Two and a Half Man, Breaking Bad, Dexter, Family Guy gibi muhteşem diziler ve Ellen Degeneres, Conan O'Brien, The Jay Leno Show gibi televizyon programlarıyla tanıştırmış harika kanaldı. Çok şey borçluyum bu kanala.


    "Uyku Kaçınca e2'de"


    Edit: Cat Dog introsuyla güne merhaba.https://www.youtube.com/watch?v=54Afdxd6sUQ&t=1s



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mortus -- 6 Kasım 2017; 10:13:23 >




  • ya daha geçenlerde düşündüm... harbiden kanaldı onlar ne kadar keyifliydi her programını nasılda izletebiliyordu? Aklıma getirdin sinirlendim
  • Cnbc-e de shameless izlemiştim. Sene 2012 yazı olması lazımdı. Muazzam bir kanaldı. Gündüz ekonomi haberleri bile çok güzeldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be cnbc-e zamanları. okuldan gelince tek bu kanalda adam gibi birşeyler olurdu ingilizce olduğu halde izlerdim
  • Hazır beklediğim güruh toplanmış sorayım:
    Şimdi izlenebilir kanallar hangileri? Öğlen açıyorum TV'yi saçma sapan programlar akşam açıyorum saatlerce diziler... Bir Sony Channel var film veriyor onun dışında doğru dürüst izlenebilir bulmak zor. Takip edilecek kanal var mı bu aralar?
  • Sadece onları mı ?

    Teleon, Kanal 6, HBB, Cine5 gibi kanallar da özlenenler arasında.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    2008 civarı diye hatırlıyorum hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen gün arkadaşlar bunu konuştuk cnbc-e kanalı yerine tcl mi nedir kayboldu dizi vermiyor herhalde diye .... nerde o efsane diziler .... dawson , 0.c , 24 ve bir çok sayamadığım efsane dizi kuşağı insan izlemeye doyamıyordu şimdi nerde böyle güzel kanallll var mı ????????????????
  • CNBCe nin verdiği dizilerin 10'da 1'ini vermeyen kanallar aylık en az 25 tl para istiyor. Özleniyorsun bir nesli Türk dizilerinden kurtaran reyiz :(
  • operasyonun krelı bu kanallara çekilmiştir. şimdi her kanalda insanın sinirlerini bozan bir acayip diziler türedi. hepsinin konusu aynı.
  • Hemde nasıl gecenin bir körü kalkıp House M.D bölümlerine bakmak mı dersin Poi mi dersin...
  • Bu arada TNT de vardı. LOST



    Bu arada, neden kayboldu bu kanallar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rome, The OC, My Name is Earl, How I Met Your Mother, Hereos, The Southpark, Two and a Half Men, Seinfield, Nip Tuck, The Sopranos, Çarşamba günleri 21:30 da film kuşağı

    2003 ile 2006 ne güzel yıllardı benim için, bu 2 kanaldan sonra tv izlemedim yemin ederim.
  • pazartesi akşamları dawsons creek olurdu okuldan gelince hemen atardım kendimi tv karşısına chuck vs güzel işler vardı. ne varsa eskilerde var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deadpool2

    Hazır beklediğim güruh toplanmış sorayım:
    Şimdi izlenebilir kanallar hangileri? Öğlen açıyorum TV'yi saçma sapan programlar akşam açıyorum saatlerce diziler... Bir Sony Channel var film veriyor onun dışında doğru dürüst izlenebilir bulmak zor. Takip edilecek kanal var mı bu aralar?

    Hiç yok hocam şu an . ne film nede dizi kanali yok adam gibi . illa paralı yayın aldiracaklar bize ama onuda almamaya inat ettim . her hafta Digiturk den d smsrttan arıyorlar beni . almiyacam . herşeyi paraya çevirdiler ülkede bende buna karsi çıkıyorum .
    Beinsports da almiyorum her ay ona 100 TL para verecegime gidiyorum dışarda bi mekanda her hafta izliyorum maçımi . ligtv ye vereceğine parayı esnaf kardeşime veririm daha iyi . hem aktivite oluyor .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 6 Kasım 2017; 12:11:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sünger bob , avatar uzayıp gider. Ne izlerdik be.
  • her zaman kanal sıralamasında benim için ilk 10 sıranın içinde olan 2 kanal,unutulur mu hiç.hatta bazı arkadaşlarımın niye bu kanallar ön sırada diye anlamsızca yorumları olmuştu ama kulak asmazdım hiç.hele conan o'brien nin programını izlerken ne eğlenirdim arkadaş ya.hava kararınca e2 de diyelimde anılarımız canlansın...
  • ben halen arkadaşlarımla bu konuyu tartışırım onlarda hakli oldugumu kabul ederler.

    artist artist torrentten hemen yeni bolumu indirip izlemeyi maarifet sanan insanlar yuzunden kapandı bu 2 kanal.

    adı üzerinde DİZİ.

    5 saatte 1 sezon bitirmenin mantiğı nedir arkadaş.

    adamlar gelecegi görüp kapattilar.

    yazik oldu 2 kanalada.

    en cokta texas holdem poker i özledim ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an bırak açık kanalları paralı kanallar bile izlenmiyor sansür uygulamasından dolayı.internetin olması da bunun en büyük nedeni bence.2000 yılında kanal e olduğu günlerde izlemeye başladım ben 2010 a kadar sürdü sonrasında izlemeyi bıraktım.insan özlüyor tabiki o günleri.Allah tan zamanında bir çok kayıt yapmıştım video kasetlere özledikçe bi kaset koyup izliyorum.
  • safsansar kullanıcısına yanıt
    Ben de bunu yazan var mı diye merak etmiştim. Çoğunun yaşı tutmuyor hatıralayan sayısı çok az.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.