Şimdi Ara

CNBC-E'nin 3D Gözlükleri hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 13 nisanda chuck dizisi 3D olarak yayınlanacak.Sormak istediğim,nette 3D film bulabilirmiyim ve 3D gözlükle neler yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REVENT0N -- 4 Nisan 2009; 19:48:40 >

• ben fizik kitabı almıştım yanında verdiler.kartondan.sağ tarafında kırmızı,solunda mavi jelatin var.3d videolar izliyorum ama hiç bir farkı yok.
  • asıl 3d öyle değilde on-dan
  • ortadaki gibi.

• cnbc nin verdiği gözlükte sağ mavi sol kahverengi
  • quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

ortadaki gibi.

/>

esen fizik değil mi

• ben şimdiye kadar gerçek 3 boyutlu filmi sadece 3D sinemada izleyebildim gerçekten pahalıydı 2 kişi gitmiştik yanlış hatırlamıyosam 36 lira ödemiştim hemde animasyon filmiydi Ankara Panorada, senin düşündüğün şey her sinemada ve filmde olmuyor malesef, sinemaya girdiğinde verdikleri gözlüklerde camdan gözlük (çıkışta hediye ederler diye düşündüm o kadar para aldıklarına göre ama adamlar topluyolar utanmadan ) jelatin değil zaten filmin her tarafındada 3 boyutu gerçek anlamda hissedemiyosun ama bazı yerlerde gerçekten vay anasını diyo insan ciddi anlamda filmin içindeymiş gibi, bu dediğin jelatin gözlüğü alsan izlesen bile eminim sende herkes gibi hayal kırıklığına uğrayacaksın malesef

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 SONY 3D TV
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: KüçükKötüEjderha

quote:

Orjinalden alıntı: :White:DeviL:

ortadaki gibi.

/>

esen fizik değil mi

evet

• Cnbc-e'nin verdiği gözlük beş para etmez.
    Hiç bir görüntüyü gösteremedi.
  • cnbce derginin bu sayısını al dostum. o chuck dizisi için 3 boyutlu gözlük veriyor. bende yarın veya öbür hafta alcam.
  • oyuncak onlar bi işe yaramıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: power512

ben şimdiye kadar gerçek 3 boyutlu filmi sadece 3D sinemada izleyebildim gerçekten pahalıydı 2 kişi gitmiştik yanlış hatırlamıyosam 36 lira ödemiştim hemde animasyon filmiydi Ankara Panorada, senin düşündüğün şey her sinemada ve filmde olmuyor malesef, sinemaya girdiğinde verdikleri gözlüklerde camdan gözlük (çıkışta hediye ederler diye düşündüm o kadar para aldıklarına göre ama adamlar topluyolar utanmadan ) jelatin değil zaten filmin her tarafındada 3 boyutu gerçek anlamda hissedemiyosun ama bazı yerlerde gerçekten vay anasını diyo insan ciddi anlamda filmin içindeymiş gibi, bu dediğin jelatin gözlüğü alsan izlesen bile eminim sende herkes gibi hayal kırıklığına uğrayacaksın malesef

o gözlüklerin çalışma prensibi farklı. belirli bir frekansla biri açılıp diğeri kapanıyordu galiba...

• quote:

Orjinalden alıntı: power512

ben şimdiye kadar gerçek 3 boyutlu filmi sadece 3D sinemada izleyebildim gerçekten pahalıydı 2 kişi gitmiştik yanlış hatırlamıyosam 36 lira ödemiştim hemde animasyon filmiydi Ankara Panorada, senin düşündüğün şey her sinemada ve filmde olmuyor malesef, sinemaya girdiğinde verdikleri gözlüklerde camdan gözlük (çıkışta hediye ederler diye düşündüm o kadar para aldıklarına göre ama adamlar topluyolar utanmadan ) jelatin değil zaten filmin her tarafındada 3 boyutu gerçek anlamda hissedemiyosun ama bazı yerlerde gerçekten vay anasını diyo insan ciddi anlamda filmin içindeymiş gibi, bu dediğin jelatin gözlüğü alsan izlesen bile eminim sende herkes gibi hayal kırıklığına uğrayacaksın malesef

bende verecektim gözlüğü çıkışta ama baktın alan yok direk hacıladım..

• sanırım o gözlüklerin çalışabilmesi için 3d destekli bir ekranınızın olması gerekiyor
  • o gözlüklerin fiyatı 550 dolardır.
  • the_manyah
    cnbce derginin dediğine göre yayının o gözlüğü desteklemesi gerekiyor. örneğin cnbce derginin verdiği gözlükle dergideki 3dye uygun fotoları görebiliyorsunuz ama başka bir yere baktığınızda bir halt yok.ekranla ilgili değil diye tahmin ediyorum yayınla ilgili.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlee_1907

the_manyah
    cnbce derginin dediğine göre yayının o gözlüğü desteklemesi gerekiyor. örneğin cnbce derginin verdiği gözlükle dergideki 3dye uygun fotoları görebiliyorsunuz ama başka bir yere baktığınızda bir halt yok.ekranla ilgili değil diye tahmin ediyorum yayınla ilgili.

cnbc e nasıl yapar bilmiyorum ama evde 3d izlemek için ekran gerekiyor diye hatırlıyorum. Çünkü görüntüyü 3d olarak yayınlasalar bile bizim eski tv ler normal olarak algılayıp bize öyle aktarabileceklerdir diye düşünüyorum
  • Yıllar önce cd-oyun dergisi her ay verirdi bunlardan.Hey gidi hey...
  • tüplüde degilde lcd veya plasma tv lerde olabilir diye dusunuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_manyah

quote:

Orjinalden alıntı: fenerlee_1907

the_manyah

cnbc e nasıl yapar bilmiyorum ama evde 3d izlemek için ekran gerekiyor diye hatırlıyorum. Çünkü görüntüyü 3d olarak yayınlasalar bile bizim eski tv ler normal olarak algılayıp bize öyle aktarabileceklerdir diye düşünüyorum

yayinla ekranla alakasi yok bunlarin. sadece cektikleri goruntuyu 2 ayri renkte veriyorlar. zaten normalde baktiginizda biraz kayık gibi gozukuyor.acık ton ve koyu ton bırak kaymıs gibi. gozluklerdeki filmlerde bir rengi gecirirken diyerini gecirmiyor. boylece 2 gozunuze farkli uzakliktan goruntu geliyor. goruntudeki 5 10 mm kayma gozunuzde 10 mm geride ve 10 mm ileride olarak anlasiliyor ve 3 boyutlu goruntu olusturuyor. dergidede aciklanmis zaten. ayrica ise yaramiyor diyenler gozlerini kontrol ettirsin dergide bakinca gercektende belli oluyor. tabiki beklentinize bagli .herseyin belli bir sınırı var .gercek hayattaki gibi 3 boyutlu gormeyi beklerseniz hayal kırıklıgına ugrarsiniz. ama normal 2 boyutludan daha iyi oldugu da bi gercek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.