Şimdi Ara

Cms Alaşımlı Jantlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Saç janttan ve kapak derdinden sıkıldığım için alaşımlı jant arayışına girdim. Bütçeyi aşmakta istemiyorum.
    Hemde kışlık lastikleri saç jantla kullanıp saklamak benim için daha iyi olacak.

Birçok araba markasının Cms alaşımlı jantlarını kullandıklarını duydum.
    Aracım : Clio 3 - Beyaz
    Düşündüğüm modeller :

http://www.cms.com.tr/ProductDetail_cms-465-15_30?SearchText=&Sizes=15
    http://www.cms.com.tr/ProductDetail_cms-543-15_41?SearchText=&Sizes=15

Kafamda birkaç soru var.

1-) Cms'nin otomobil markalarına ihrac ettiği jantların daha kaliteli , daha hafif olma ihtimali .

2-) "Sac jantlara oranla daha hafif olduğu için toplam araç ağırlığını azaltarak yakıt tasarrufu sağlar. " gibi bir cümle sitelerinde olmasına rağmen saç janttan ağır olma ihtimali ( misal yerli kormetal jantlarının saçtan ağır olduğu yorumları internette mevcut. Cms hakkında bir şey göremedim )

3-) Ağırlıklarının hiçbir yerde olmayışının sebebi nedir. Aplikasyon kataloğu yapıp momenti yazan bir firma neden jantın ağırlığını yazmaz ?

Sorunum daha çok ağırlık , kütle üzerine. Boşu boşuna yakıt tüketimim artsın istemem.
    Jantların totalde 10kg artmasıyla bagaja 10kg yük koymanın aynı durum olmadığından bahsetmiş mühendisler. Bu yüzden kafama bu sorular takıldı.
    Yardımcı olabilecek veya kullanıcı yorumlarını okumak isterim.

Cms fabrikayı aradım. 15 inc jantlarinin 8 8.5 kg oldugunu soylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fascism -- 19 Eylül 2016; 12:17:42 >

• CMS jantları genelde ağır olarak bilinir. Kalite ve AB normlarına uyma, sağlamlık yüzünden öyledir denir. Ki muhtemelen öyledir.
    Replika çin jantları daha hafiftir. Çünkü hafifletmek için bol bakır vs kullanırlar. Dolayısıyla kolayca kırılır çatlar vs. denir.
    Gerçekten çok hafif alaşım için jantların daha pahalı olması lazım CMS de onu yapmaz , yapsa da satamaz sanırım.

Benim itirazım da ebata. Arabama çok yakışacağını düşündüğüm şu jantın sadece 18i var ama ben 18 istemiyorum 17 istiyorum. Yapsalar ya bunun 17 sini
     Cms Alaşımlı Jantlar

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

CMS jantları genelde ağır olarak bilinir. Kalite ve AB normlarına uyma, sağlamlık yüzünden öyledir denir. Ki muhtemelen öyledir.
    Replika çin jantları daha hafiftir. Çünkü hafifletmek için bol bakır vs kullanırlar. Dolayısıyla kolayca kırılır çatlar vs. denir.
    Gerçekten çok hafif alaşım için jantların daha pahalı olması lazım CMS de onu yapmaz , yapsa da satamaz sanırım.

Benim itirazım da ebata. Arabama çok yakışacağını düşündüğüm şu jantın sadece 18i var ama ben 18 istemiyorum 17 istiyorum. Yapsalar ya bunun 17 sini
     Cms Alaşımlı Jantlar

Farkli markalarada bak. Sanssizsin. Ben ilk linktekini alacam yarin buyuk ihtimal
    Bu arada 15 inc ortalama 8 8.5 kiloymus konunun sonuna ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fascism -- 19 Eylül 2016; 12:21:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jant Kapağı Boyama
    8 yıl önce açıldı
    Jant boyası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.