Şimdi Ara

Cmd Otomatik Olarak Açılıp Kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun oynarken cmd otomatik olarak açılıyor ve bu oyunu alta atmasına sebep oluyor. Bu benim için çok sinir bozucu bir durum bilgisi olan lütfen yanıt verebilir mi? Bu ekran görüntüsü bilgisayarımı açtığımda açılıyor ve windowsla beraber açılıyor. Hiçbir şey yazmıyor cscript.exe'ye bu şekilde açılıp kapanıyor sadece. Dosya konumuna da baktığımda system32'de olduğu için silmek istemiyorum yanlış bir şey yapıp bilgisayarı bozmayayım diye. Nedenini bilen biri lütfen anlatabilir mi araştırdım fakat bulamadım.

Cmd Otomatik Olarak Açılıp Kapanıyor

• Zamanlanmış görevleri kontrol edin derim internette ufak bir arama ile nasıl yapacağınızı bulabilirsiniz büyük ihtimalle zamanlanmış görevler yüzündendir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zamanlanmış görevlere baktım fakat orda system32/cscript ile ilgili hiçbir şey bulamadım ve bilgisayarım açıldığında olanlar dışında dakikası ayarlanan bir şey yok
  • O zaman virüsten dolayı da olabilir tarama yapın bir

• Windows defender dışı bir antivirüs yazılımı kullanmıyorum ama tarama yaptığımda da hiçbir şey çıkmıyor temiz gözüküyor. Virüs kaynaklı hiçbir şey indirmedim
  • Oyunu oynarken arka planda her hangi bir uygulamanın da açık olmadığından eminseniz gerçekten ilginç sorun bir bilgisayarcıya baktırın veya garanti varsa garantiye gönderin

• Windows Defender, Steam, Discord, Nvidia Ayarları, James Donkey Audio App ve Vanguard dışında hiçbir şey açık değil. Ss'te attığım gibi hiçbir komut içermeden açılıyor bilgisayar açılınca ve oyun oynarken açılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyunların veya programların kurulumunu düzgün yaptığınızdan da emin misiniz ona da bakın bir

• Evet, oyunların kurulumunu düzgün yaptım hem onları nasıl yanlış yapabilirim ki? Önceden cscript açılmadan oynuyordum son 1.5-2 aydır oyunları oynarken açılıyor windows başlarken pc tam açıldığında 2 kez açılıp kapanıyor. Oyunların alta inmesi sinirimi bozuyor
  • Hocam bildiğim tüm yöntemleri söyledim daha fazla önerebileceğim şey yok şuan ilginç durum gerçekten de

• Dün kendime tam denetim verip cscripti bilgisayarımdan kaldırdım. Demin açtım bakalım ne olacak. Olmadı pcye format atmam gerekecek
  • Başlangıçta açılan programları düzenlemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.