Şimdi Ara

Cm veya Fm data editör yapanlara sorum???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cm 01-02 , cm 03-04 , fm05 gibi oyunlarda data editör(stad havadurumu kadro finans ayarlaması vs.) kullanan arkadaşlar Bu oyunda Yabancı sınırını ayarlayabildiğimiz bir bölüm yokmu?Türkiye liginde oynuyorum 6yabancı ile sınırlı istediğim oyuncuları alamayınca zaten oyun zevk vermiyor.Bilen varmı???

+++Küresel ısınma zannettiğin kadar önemsiz bir konu değil!Eğer acilen bilinçlenip elinden geleni yapmazsan yarın çok acı olucak!En azından tasarruflu ampul kullanmak,suyu tasarruflu kullanmak,toplu taşımayı tercih etmek,monitörü tv'yi düğmesinden kapatmak çok zor olmasa gerek! +++
  • yanlış hatırlamıyorsam öyle bir ayar yok ama sen istersen yabancı oyuncunun ikinci vatandaşlığını filan Türk yapabilirsin.
    Galerim - Brazil Gallery

Doç. Dr.
  • Hocam ozaman bi zevki kalmıyorki ben gidip kolombiya'dan italya'dan 16,17 yaşında oyuncular bulup yetiştirmek istiyorum bu oyuncular için 6yabancı hakkını kullanmakta çok akıllıca olmuyor.Fm yeni çıktı ondada yokmu acaba?

Yanıtlar için teşekürler
    quote:

Orjinalden alıntı: fear44

yanlış hatırlamıyorsam öyle bir ayar yok ama sen istersen yabancı oyuncunun ikinci vatandaşlığını filan Türk yapabilirsin.

+++Küresel ısınma zannettiğin kadar önemsiz bir konu değil!Eğer acilen bilinçlenip elinden geleni yapmazsan yarın çok acı olucak!En azından tasarruflu ampul kullanmak,suyu tasarruflu kullanmak,toplu taşımayı tercih etmek,monitörü tv'yi düğmesinden kapatmak çok zor olmasa gerek! +++
  • Bildigim kadariyla yok. Olsada zaten pek zevkli olmuyor. Kolombiyadan veya brazilyadan oyuncu yetistirmek yerine turk oyunculari bulup yetistirmeyi denesenize... Su anda 2015-2016 yilindayim ve dunyanin bir cok takiminda mukemmel turk oyunculari mevcut...
  • Denedim ve deniyorum aynı oyunculardan sıkıldım ben 2015'e kadar oynayamıyorum ve oynadığım sürede türk oyuncularlada çok oynadım ve oynuyorum da(3, ligden takım alıp oynamışlığım var almadığım kupada kalmadı) ama bencew daha zevkli ve renkli oluyor.

Ayrıca editörden türkiye 1 ve 2. ligdeki tüm takımların traning full yaptım hatta biçok amatör ve 3. lig takımının.hepsini paralandırdım zevkli olsun diye.velhasıl zaten süper oyuncular çıkıyor Ama bulmuşum 17yaşında brezilya'da dünya yıldızı niye almıyayım??
    quote:

Orjinalden alıntı: fade

Bildigim kadariyla yok. Olsada zaten pek zevkli olmuyor. Kolombiyadan veya brazilyadan oyuncu yetistirmek yerine turk oyunculari bulup yetistirmeyi denesenize... Su anda 2015-2016 yilindayim ve dunyanin bir cok takiminda mukemmel turk oyunculari mevcut...

• belli bir süre geçince senin vatandaşlığına geçen futbolcular oluyor
    quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

belli bir süre geçince senin vatandaşlığına geçen futbolcular oluyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.