Şimdi Ara

CM Storm Devastator Klavye+Mouse Set Fiyat Düştü !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bahsi geçen ürün:http://gaming.coolermaster.com/en/products/keyboards/devastator/
    Ülkemizde satışını yapan siteler:
    http://www.sanalmarketim.com/cm-storm-sgb3010kkmf1tr-devastator-gaming-usb-mavi-isikli-klavyemouse-bundle/p_53752/
    http://www.gameekstra.com/CM-Storm-Devastator-Aydinlatmali-Klavye-TR-Mouse-Set,PR-4039.html

Ürün bugün elime ulaştı testleri yapıldı, sıkıntısız ürünler, kutusu içerisinde ambalajıyla alıcısına teslim edilecektir. Ürünün kendi fotoğraflarına gelirsek;

NOT: Klavye resimde görüldüğü gibi ingilizcedir, enter dar ve üstünde virgül tuşu olan şekildedir.
    90>>85>>75 TL>>65 TL ufak bir pazarlık miktarı olabilir. Yurtiçi kargo ile %50 indirimli gönderilecektir..

CM Storm Devastator Klavye+Mouse Set Fiyat Düştü ! CM Storm Devastator Klavye+Mouse Set Fiyat Düştü ! CM Storm Devastator Klavye+Mouse Set Fiyat Düştü !
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 1 Ocak 2015; 13:42:03 >

• DallasPage kullanıcısına yanıt
    bide pmlere erken cevap verilse tam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3630

valla yeterince erken cevap verdik ama bana sanalmarketim linki atıp 117 tl ye satıldığını gösterip sanki burada daha ucuzmuş dediğinizde bilgisayarımı balkondan atasım geldi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

quote:

valla yeterince erken cevap verdik ama bana sanalmarketim linki atıp 117 tl ye satıldığını gösterip sanki burada daha ucuzmuş dediğinizde bilgisayarımı balkondan atasım geldi :D

Gozlerim saglam ama su dolar muhabbeti bozdu isi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat3630 -- 1 Ocak 2015; 13:45:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DallasPage

quote:

Gozlerim saglam cok sukur hocam

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DallasPage -- 1 Ocak 2015; 13:50:42 >

• slm,
    sanalmarketim de satılan türkçe klavye mi yani türkçe karakterler var mı ? Yoksa o da mı aynısı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

slm,
    sanalmarketim de satılan türkçe klavye mi yani türkçe karakterler var mı ? Yoksa o da mı aynısı ?

Her iki klavyede de aslında Türkçe karakterler var. Fiziksel farklılık enter tuşundan doğuyor. Geri kalan her şey windowstan TR Q olarak seçince düzeliyor. Mesela virgülü enterin üstündeki tuştan koyuyoruz. Fazla değişiklik yok. Ama evet bildiğimiz klavye sanalmarketimde satılan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ürün sıfır mı ikinci el mi anlayamadım. size yurtdışından geldi siz kontrolünü mü yaptınız? yoksa kullanıyordunuz öyle mi satmaya karar verdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

ürün sıfır mı ikinci el mi anlayamadım. size yurtdışından geldi siz kontrolünü mü yaptınız? yoksa kullanıyordunuz öyle mi satmaya karar verdiniz?

Ürün satıldı hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.