Şimdi Ara

CM Stacker + AeroCool GateWatch Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • CoolerMaster CM Stacker Kasanın Fanlarını aldığım fan kontrol cihazına bağlamak istiyorum fakat fan fontrol cihazının girişleri anakart taki yuvalara takılabilecek şekilde fanlar ise büyük normal HD yada CD power baağlantısı şeklinde bunların bağlantısını nasıl yaparız bilen var mı bi aparat mı var çevirici gibi teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raist -- 10 Nisan 2005, 22:42:56 >

CM Storm Sniper Black Mesh - High Power Absolute 750W - iNTEL Core i7 920 2.66 - Gigabyte GA-X58A-UD5 - Team Xtreem Dark 6GB DDR 1600MHz - Sapphire Ati HD5850 TOXIC 1GB - OCZ Vertex 2 60GB x 2 Raid (Sistem) - WD CB 500GB x 2 Raid (Depo) - CREATIVE X-Fi XtremeMusic - LOGITECH X530 - RAZER Diamondback Magma

Hp EliteBook 840 Audio-Technica ATH-CKS1000LTD Canon PS 720 Cowon MP3
  • maalesef yapamiyacan orjinal fanlarinda sensor yok yeni fan alacan maalesf

Orjinalden alıntı: Raist

CoolerMaster CM Stacker Kasanın Fanlarını aldığım fan kontrol cihazına bağlamak istiyorum fakat fan fontrol cihazının girişleri anakart taki yuvalara takılabilecek şekilde fanlar ise büyük normal HD yada CD power baağlantısı şeklinde bunların bağlantısını nasıl yaparız bilen var mı bi aparat mı var çevirici gibi teşekkürler

Fanlardakı kabloları kesıp onları stackerın gırısıne uydurucak uc bulum ona modlucaksın.pek zor bısey dııl malzaeme olduktan sonra .

Orjinalden alıntı: ers1n

quote:

CoolerMaster CM Stacker Kasanın Fanlarını aldığım fan kontrol cihazına bağlamak istiyorum fakat fan fontrol cihazının girişleri anakart taki yuvalara takılabilecek şekilde fanlar ise büyük normal HD yada CD power baağlantısı şeklinde bunların bağlantısını nasıl yaparız bilen var mı bi aparat mı var çevirici gibi teşekkürler

Fanlardakı kabloları kesıp onları stackerın gırısıne uydurucak uc bulum ona modlucaksın.pek zor bısey dııl malzaeme olduktan sonra .

Katılıyorum ya öyle yada dönüştürücü alıcan olması için
    Ama dordo arkadaşımızda yazmış bende incelemesini okurken sensörü olmayan fanları kontrol edemiyormuş diye birşey okumuştum

• quote:

Orjinalden alıntı: ers1n

quote:

CM Storm Sniper Black Mesh - High Power Absolute 750W - iNTEL Core i7 920 2.66 - Gigabyte GA-X58A-UD5 - Team Xtreem Dark 6GB DDR 1600MHz - Sapphire Ati HD5850 TOXIC 1GB - OCZ Vertex 2 60GB x 2 Raid (Sistem) - WD CB 500GB x 2 Raid (Depo) - CREATIVE X-Fi XtremeMusic - LOGITECH X530 - RAZER Diamondback Magma

Hp EliteBook 840 Audio-Technica ATH-CKS1000LTD Canon PS 720 Cowon MP3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CM STACKER MOD
    20 yıl önce açıldı
    Coolermaster Cm Stacker Yan Kapak
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.