evet arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi bu hafta bilgisayarı alıcam ve yavaş yavş toparlamaya başladım. psu olarak lc-poer ya da fsp bluestorm alıcam onun için bu kasanın beraberinde gelecek psu benim işime yaramayacak ki zaten eski bilgisayarımdan da bir fsp 300w lık bir psu var. boşu boşuna masraf olmasın istiyorum.
istanbulda oturuyorum ve peşin alıcam. bildiğiniz bir yer var mı?
yoksa thermaltake matrix mi alsam. centurion u alıcam ama boşu boşuna psu ya da para ödemiş olucam ne dersiniz Allah aşkına birileri cevap versin
zaten internet cafelerde sürünüyoruz bi alamadım kararsızlıktan pc mi
hocam o da pahalı biraz ya öğrenci adamız. dün amil atmıştım bugün cevap gelmiş. psu suz 70$ pencereli modelini satıyorlarmış. herkeze duyrulur. şimdilik eski kasamı kullanıcam daha sonra kasayı almayı düşünüyorum çünkü para yetişmiyor.
bide zalman bir soğutucu aldık mı Alllaaaahhh mis gibi olur çıkar
sana tavsiyen termaltake al ve güç kaynağını forumda sat. fiyat!performans oranı iyi bi güç kaynağı al ve rahatça kullan. kasa güzel. fazla açılmadan bu şekilde halledersin.
quote:
Orjinalden alıntı: pisina
sana tavsiyen termaltake al ve güç kaynağını forumda sat. fiyat!performans oranı iyi bi güç kaynağı al ve rahatça kullan. kasa güzel. fazla açılmadan bu şekilde halledersin.
hangi tt kasayla güç kaynağı veriliyor?? yanlış bilgi vermeyelim...
cantruion lar psu ile birlikte satılıyor biliğim kadarıyla ama bilgisayarcıyla anlaşırsan fiyatı düşürebilirsin iyi geceler..