Şimdi Ara

CM bozdumu bana mı oyle geliyo

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler ben CM4 cok seviyom manyaq oyun ama cm5 ve 6 okadar tat vermiyo banamı oyle geliyo yoksa

• evet oyle oldu CM4 un devamı FOOTBALL manager serısı onu dene cm5 ve cm6 güzel değil
  • total club manager 2005 bi bulsam

yok ..... yerinde
  • Forever FM
  • Ohoooo :) sen bunu düsünmekte sanırım biraz gec kalmıssın, daha cm5 cıkmadan önce yapımcı ve dagıtımcının ayrılması üzerine isim hakkının dagıtımcı sirkette olması nedeniyle cm serisinin batıracagı kesindi, ama fm serisini adı degişmesine ragmen aynı firma yapıyor, onun için cmyi gec fmye devam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Imortal

ya beyler ben CM4 cok seviyom manyaq oyun ama cm5 ve 6 okadar tat vermiyo banamı oyle geliyo yoksa

yeni mi farkına vardın??! cm nin ruhu fm de yaşıyor hemen bi yerden fm bul
  • Cm ; Cm - Fm die ayrıldıktan sonra bozuldu ama Fm süper gidio
  • cm batti ama herkeze fm yi taviye ediyom
  • Fifa Managerde güzel.
  • cm01 veya cm03-04 en iyileri onlar eski diyorsan fm oynıcaksın bukadar
  • ben fifa manager'ı çok beğendim maç motıru çok zevkli sanki canlı yayında maç izliyorum.
  • Fm'den şaşma
  • Championship Manager 03-04' den sonra yapımcı firma ile dağıtımcı firma arasında anlaşmazlık çıktı ve ayrıldılar. Bunun üzerine yapımcı firma; yeni menajerlik oyununun adını FM olarak lanse etmek zorunda kaldı.ç Çünkü isim hakkı Dağıtıcı firrmadaydı. CM5- ve CM6; dağıtıcı firmanın başka bir oyun şirketine yaptırdığı bambaşka bir oyun. Çok sevdiğin CM0-04' ün devamı olan oyun; FM2005. Daha sonra FM2006 ve FM2007' de çıktı. FM2007 almanı öneririm. Gerçekten zevkli ve zorlu. Transfer sezonları filan güzel ayarlanmış. Rakip takımlar da önceki oyunlardan daha aktif; transfer yapıyolar, taktiklerinde daima değişime gidiyolar vs. vs. Tabi benim gibi oyunun yaşlı kurdu olduysan artık; ne kadar zor olursa olsun her takımı şampiyonlar ligi finaline kadar taşıyabiliyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

Championship Manager 03-04' den sonra yapımcı firma ile dağıtımcı firma arasında anlaşmazlık çıktı ve ayrıldılar. Bunun üzerine yapımcı firma; yeni menajerlik oyununun adını FM olarak lanse etmek zorunda kaldı.ç Çünkü isim hakkı Dağıtıcı firrmadaydı. CM5- ve CM6; dağıtıcı firmanın başka bir oyun şirketine yaptırdığı bambaşka bir oyun. Çok sevdiğin CM0-04' ün devamı olan oyun; FM2005. Daha sonra FM2006 ve FM2007' de çıktı. FM2007 almanı öneririm. Gerçekten zevkli ve zorlu. Transfer sezonları filan güzel ayarlanmış. Rakip takımlar da önceki oyunlardan daha aktif; transfer yapıyolar, taktiklerinde daima değişime gidiyolar vs. vs. Tabi benim gibi oyunun yaşlı kurdu olduysan artık; ne kadar zor olursa olsun her takımı şampiyonlar ligi finaline kadar taşıyabiliyosun.

• quote:

Orjinalden alıntı: feanorringeril

Championship Manager 03-04' den sonra yapımcı firma ile dağıtımcı firma arasında anlaşmazlık çıktı ve ayrıldılar. Bunun üzerine yapımcı firma; yeni menajerlik oyununun adını FM olarak lanse etmek zorunda kaldı.ç Çünkü isim hakkı Dağıtıcı firrmadaydı. CM5- ve CM6; dağıtıcı firmanın başka bir oyun şirketine yaptırdığı bambaşka bir oyun. Çok sevdiğin CM0-04' ün devamı olan oyun; FM2005. Daha sonra FM2006 ve FM2007' de çıktı. FM2007 almanı öneririm. Gerçekten zevkli ve zorlu. Transfer sezonları filan güzel ayarlanmış. Rakip takımlar da önceki oyunlardan daha aktif; transfer yapıyolar, taktiklerinde daima değişime gidiyolar vs. vs. Tabi benim gibi oyunun yaşlı kurdu olduysan artık; ne kadar zor olursa olsun her takımı şampiyonlar ligi finaline kadar taşıyabiliyosun.

bu bilgiyi forumun görünür bi yerlerine çerçeveletip asmak lazım, 3 yıl oldu millet hala cm yi eski cm sanıyor

• fifa manager diyen arkadaşlar var ama ben hiç beğenmedim fifa manageri maç canlı ve 3 boyutlu ama 2 dakika bekliyorsunuz bir maçın yüklenmesi için.Ayrıca frikikleri kim kullansın (seviyesi 20/2 olsa bile ) kesinlikle gol oluyor ben 2 ay oynadım fifa manager 2006'yı.yani bir 50 frikik görmüşümdür 2 ya da 3 tanesi kaçmıştı.Bir başka hatası kaleciye geri pas verildiğinde kaleci bazen (&70 diyebiliriim kesinlikle) pasa koşmadan çıkıyor sakin sakin yürüyor ama diğer takım oyuncusu depar atıyor kaleci 10 metre topa yürüyerek gidene kadar rakip oyuncu 20-40 metreden koşarak topa yetişiyor ayrıca kaleci , rakip yanına gelse bile hızlanmıyor topa vurunca sahte bir şekilde havaya zıplıyor falan ve dediğim gibi & 70 gibi büyük bir oranda geri paslarda gol yeniliyor.maçlar çok sıradan oyuncuların yaptığı hareketler hep aynı goller neredeyse aynı şekilde atılıyor paslar da öyle.Ea sports maçları 3 boyutlu yapmakta bence acele etmiş.Oyunun güzel yanları yok değil denemez kesinlikle.Örneğin stadınızı düzenleyebiliyorsunuz . Örneğin ben 145.000 kapasiteli İnönü stadı yaptım Dev ekran ışıklandırma koltuk falan hepsi ayarlanabilir.He stad demişken bir hataya değinmek istiyorum.İnönü stadı bir dağda ovada sanki ve stadın kale arkası ile kapalı arasa boşluk. ve bu komik oluyor misal fenerbahçe beşiktaş maçı ben 145binlik satdı yapmada önce tarif ettiğim stadda yapıyordum. GERÇEĞİNİ DÜŞÜNÜN stad tıklım tıklım dolu fakat dediğim kale arkası ile kapalı arasındaki köşe kısmı yok ve bir Allah'ın kulu oradan beleşe maç izlemiyor ... bu yüzden fm kesinlikle bir numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkprincé -- 29 Mayıs 2007; 18:34:43 >

• bu yorumlarını 2006 için yapıyorsan haklısın ondan bende zevk almadım ama 2007 çok iyi bütün hatalar düzeltilmiş birbirinin aynı goller olmuyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: darkdarkprince

fifa manager diyen arkadaşlar var ama ben hiç beğenmedim fifa manageri maç canlı ve 3 boyutlu ama 2 dakika bekliyorsunuz bir maçın yüklenmesi için.Ayrıca frikikleri kim kullansın (seviyesi 20/2 olsa bile ) kesinlikle gol oluyor ben 2 ay oynadım fifa manager 2006'yı.yani bir 50 frikik görmüşümdür 2 ya da 3 tanesi kaçmıştı.Bir başka hatası kaleciye geri pas verildiğinde kaleci bazen (&70 diyebiliriim kesinlikle) pasa koşmadan çıkıyor sakin sakin yürüyor ama diğer takım oyuncusu depar atıyor kaleci 10 metre topa yürüyerek gidene kadar rakip oyuncu 20-40 metreden koşarak topa yetişiyor ayrıca kaleci , rakip yanına gelse bile hızlanmıyor topa vurunca sahte bir şekilde havaya zıplıyor falan ve dediğim gibi & 70 gibi büyük bir oranda geri paslarda gol yeniliyor.maçlar çok sıradan oyuncuların yaptığı hareketler hep aynı goller neredeyse aynı şekilde atılıyor paslar da öyle.Ea sports maçları 3 boyutlu yapmakta bence acele etmiş.Oyunun güzel yanları yok değil denemez kesinlikle.Örneğin stadınızı düzenleyebiliyorsunuz . Örneğin ben 145.000 kapasiteli İnönü stadı yaptım Dev ekran ışıklandırma koltuk falan hepsi ayarlanabilir.He stad demişken bir hataya değinmek istiyorum.İnönü stadı bir dağda ovada sanki ve stadın kale arkası ile kapalı arasa boşluk. ve bu komik oluyor misal fenerbahçe beşiktaş maçı ben 145binlik satdı yapmada önce tarif ettiğim stadda yapıyordum. GERÇEĞİNİ DÜŞÜNÜN stad tıklım tıklım dolu fakat dediğim kale arkası ile kapalı arasındaki köşe kısmı yok ve bir Allah'ın kulu oradan beleşe maç izlemiyor ... bu yüzden fm kesinlikle bir numara

• Evet 2006

quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

bu yorumlarını 2006 için yapıyorsan haklısın ondan bende zevk almadım ama 2007 çok iyi bütün hatalar düzeltilmiş birbirinin aynı goller olmuyor.
    quote:

fifa manager diyen arkadaşlar var ama ben hiç beğenmedim fifa manageri maç canlı ve 3 boyutlu ama 2 dakika bekliyorsunuz bir maçın yüklenmesi için.Ayrıca frikikleri kim kullansın (seviyesi 20/2 olsa bile ) kesinlikle gol oluyor ben 2 ay oynadım fifa manager 2006'yı.yani bir 50 frikik görmüşümdür 2 ya da 3 tanesi kaçmıştı.Bir başka hatası kaleciye geri pas verildiğinde kaleci bazen (&70 diyebiliriim kesinlikle) pasa koşmadan çıkıyor sakin sakin yürüyor ama diğer takım oyuncusu depar atıyor kaleci 10 metre topa yürüyerek gidene kadar rakip oyuncu 20-40 metreden koşarak topa yetişiyor ayrıca kaleci , rakip yanına gelse bile hızlanmıyor topa vurunca sahte bir şekilde havaya zıplıyor falan ve dediğim gibi & 70 gibi büyük bir oranda geri paslarda gol yeniliyor.maçlar çok sıradan oyuncuların yaptığı hareketler hep aynı goller neredeyse aynı şekilde atılıyor paslar da öyle.Ea sports maçları 3 boyutlu yapmakta bence acele etmiş.Oyunun güzel yanları yok değil denemez kesinlikle.Örneğin stadınızı düzenleyebiliyorsunuz . Örneğin ben 145.000 kapasiteli İnönü stadı yaptım Dev ekran ışıklandırma koltuk falan hepsi ayarlanabilir.He stad demişken bir hataya değinmek istiyorum.İnönü stadı bir dağda ovada sanki ve stadın kale arkası ile kapalı arasa boşluk. ve bu komik oluyor misal fenerbahçe beşiktaş maçı ben 145binlik satdı yapmada önce tarif ettiğim stadda yapıyordum. GERÇEĞİNİ DÜŞÜNÜN stad tıklım tıklım dolu fakat dediğim kale arkası ile kapalı arasındaki köşe kısmı yok ve bir Allah'ın kulu oradan beleşe maç izlemiyor ... bu yüzden fm kesinlikle bir numara

• cm4 hala oynarım.favorimdir.bira yavaş ama bence güzel bir oyun
  • 2007'yi dene o zaman o saçmalıkların olmadığını göreceksin ben fm'yi de oynadım ama fifa managerdan daha fazla zevk alıyorum.
    quote:

Evet 2006

quote:

Orjinalden alıntı: vendeta

bu yorumlarını 2006 için yapıyorsan haklısın ondan bende zevk almadım ama 2007 çok iyi bütün hatalar düzeltilmiş birbirinin aynı goller olmuyor.
    quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.