Şimdi Ara

Club Easytronic (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
8
Favori
70.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Opel Kama iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACİL YARDIM
    ARACIM 2007 ASTRA 1.3 DİZEL EASYTRONİK 158.000 KM.
    2. VİTESTE GİDERKEN BAZEN ARABA SANKİ DEBRİYAJA BASMIŞ GİBİ TEPKİ VERİYOR. MOTOR SESİ VE DEVRİ YÜKSELİYOR AMA ARAÇ İVMELENMEDEN NORMAL HIZDA DEVAM EDİYOR. SONRA SAĞA ÇEKİP DURUYORUM. ARAÇ VİTESİ A1 E ALIYOR VE YOLA DEVAM EDİYORUM. BU SORUN ARADA SIRADA OLUYOR.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: estelli35

    Bu mesaj silindi.
    Baski balata sorunu yüksek ihtimal..

    Ustaya deneme sürüsü yaptir o da aynisi ni diyorsa degistir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracım corsa d 1.2 easytronık 2013 70000 km oldu herhangi bir şansıman bakımı yaptırmdım yaptırmam gereken birşey varmı veya herhangi bir km de bişey yapılıyormu
  • Arkadaşlar aracım 2007 model 1.3 dizel Easytronik. Aracı 2 ay önce aldım 190 binde. Şanzımanda şöyle bir sorun yaşıyorum. Manuel de rahat kullanıyorum ama araç A1 e geçmiyor kendini tekrar manuel e atıyor. Bir şanzımancıya götürdüm. P0944 arızası yani şanzıman hidrolik basınç arızası verdi ve arızayı silince araç normale döndü yaklaşık 200 km gidince tekrar aynı sorunu yaşadım. Bugün tekrar Opel elektronik beyinci ye götürdüm aracı cihaza bağladılar aynı hatayı ve kavrama hatasını verdi beyinci bunun şanzıman hidrolik tüpü bitik ondan yapar dedi. İşçilik dahil 1750 TL fiyat verdi. Aynı zamanda elektriksel sorunu da olabilir baskı balata da da sorun varsa yapabilir dedi. Baskı balatayı aldığım arkadaş değiştirmiş dedim. O zaman elektrikçiye götür elektiriksel bir sıkıntısı yoksa o zaman şanzıman tüpünü değiştirelim dedi. Daha önce böyle bir sorunu yaşayan var mı? Şimdi deneme yanılma yöntemi ile 1750 diye başlayıp 10 binlik olmayalım.. Tecrübe eden arkadaşım varsa faydalanmak isterim.. Sorun net olarak ne olabilir. Kimi usta robot kimi usta beyin arızası diyip ağızlarını 5-6 binlira dan açanlar var. Ya da İstanbul Anadolu yakasında işinin ehli easytronic ustası var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkese iyi forumlar. 2005 model 1.6 easytronic astramda şöyle bi sıkıntı var. Araba 1. Vitesteyken tam kavrama yapmadan gaza hafifde bassam bi anda kendini itekliyor sarsıntılı hızlanıyor. 0 dan kalkarken yapmıyor bunu ve sadece 1. Viteste debriyaj tam kavramamışken özlelikle şehiriçi dur kalk trafiğinde çok yapıyor.
    Debriyaj hidroliği değişti kalibrasyon yapıldı çözülmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkaneker F kullanıcısına yanıt

    Merhaba, çözüm bulabildiniz mi?sistem de bir hata mesajı geliyor muydu?

  • Arkadaşlar eastronic araçta P0944 hatası var. fakat sistem çalışmasında bir sorun yok. bu zamana kadar hiç f hatası da gelmedi. bu hata neyden kaynaklı. bilgisi olan var mı?

  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.