Şimdi Ara

CLUB BOEING® (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
8.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar ben simulasyon oyunu oynamak istiyorum ama sistem yataersiz olduğu için oynayamıyorum maalesef.
    ancak 3-4 ayda bir boeing ile bir yolculuk yapıyorum.ercan istanbul ve istanbul ercan arası.bence uçaklar oldukça rahatsız.birkere diz mesafesi hiç yok.dizim burnumda gidiyorum.birde hostesler acil durumda can yelekleri koltuğun altındadır diye başlamıyorlarmı anlatmaya.yahu kardeşim zaten masayı açmak için bile şekilden şekile giriyorum birde can yeleği için eğilmeye kalksam uçağın düşmesine gerek kalmadan sakatlanırım...

acaba ek koltuk falan mı koyuyorlar uçaklara? aklıma gelmiyorda değil hani...

son olarak kthy boeing 737 kullanıyor sanırım ama bizzat o uçaklarla uçmuş/uçmakta olduğum için benide klubünüze ekleyeceğinizi ümit ediyorum...

• bende olmak isterim boeing clubten en iyi uçak firması boeing'tir
    ama Bombardier'ede saygısızlık etmiyelim oda iyi

Orjinalden alıntı: sungur 13

arkadaşlar ben simulasyon oyunu oynamak istiyorum ama sistem yataersiz olduğu için oynayamıyorum maalesef.
    ancak 3-4 ayda bir boeing ile bir yolculuk yapıyorum.ercan istanbul ve istanbul ercan arası.bence uçaklar oldukça rahatsız.birkere diz mesafesi hiç yok.dizim burnumda gidiyorum.birde hostesler acil durumda can yelekleri koltuğun altındadır diye başlamıyorlarmı anlatmaya.yahu kardeşim zaten masayı açmak için bile şekilden şekile giriyorum birde can yeleği için eğilmeye kalksam uçağın düşmesine gerek kalmadan sakatlanırım...

acaba ek koltuk falan mı koyuyorlar uçaklara? aklıma gelmiyorda değil hani...

son olarak kthy boeing 737 kullanıyor sanırım ama bizzat o uçaklarla uçmuş/uçmakta olduğum için benide klubünüze ekleyeceğinizi ümit ediyorum...

Ucaklarin koltuk mesafesi tamamen havayolu firmasinin keyfine kalmistir. fabrikadan alinan ucak govdesinin ici bostur, koltugu dosemesi vs. firmanin istegine gore eklenir
    Ucuz firma dar yapar cok koltuk koyar, pahali firma genis yapar bilet fiyatini abartir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eveready -- 15 Mayıs 2008; 18:24:04 >

• İlk olarak bu klübe bende katılmak ve imzayı kullanmak icin izin istiyorum [Genelde Boeing 747-400 kullanıyorum Türkish Airlines Kaplamalı{Project Opensky} ]
    2. olarak bu paketin satısı devam ediyor mu İstanbul da oturuyorum nasıl temin edebilirim. [Msn irtibatı kurarsanız sevinirim paket sahibi ]
  • Merhabalar ben batuhan ilk olarak nerden taniycaz gibisinden bir yaklasimda buluncaginizi dusundugumden diger hesaptan da mesajin kopyasini aticam buraya birazdan 2. olarak batuhangates ismimin silinmesini ve yerine bu ismimin yazilmasini rica ediyorum.

Orjinalden alıntı: st.batuhan

Merhabalar ben batuhan ilk olarak nerden taniycaz gibisinden bir yaklasimda buluncaginizi dusundugumden diger hesaptan da mesajin kopyasini aticam buraya birazdan 2. olarak batuhangates ismimin silinmesini ve yerine bu ismimin yazilmasini rica ediyorum.

Ismim nedeniylen bu yolu tercih ettim malum isim degismiyor hem yeni baslangic iyi de sayilir
    edit: artık böyle bir olay yok ismimi değiştirttim bu nedenle bu hesabıma geri döndüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St Batuhan -- 1 Haziran 2008; 11:50:42 >

Orjinalden alıntı: loksando

bende olmak isterim boeing clubten en iyi uçak firması boeing'tir
    ama Bombardier'ede saygısızlık etmiyelim oda iyi

höö

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolutiøn -- 10 Temmuz 2008; 19:51:41 >

Bαşκеиτ ϋиіveяsітesі тαчfα & Gfв ύмітκоч тαчfα
  • www.fsciyiz.com bu akşam bitirir sanırım
  • boeing köklü firma ama airbus varken boeing halt etmiş boeing 30 yıl önce analog göstergelerle uçarken airbus full otomatik dijital sistemle uçuyodu.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.