Şimdi Ara

Cloverfield (2008) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
5.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet bende şimdi izledim filmi. Ama Divx de. Film ilk 10 dk. insanı sıkıntıdan resmen kıvrandırıyor. Bu ne ya oluyorsun. Ama sonra bi patlamayla film kopuyor. Hatta filmde şehrin ortasında bir savaş sahnesi vardı. resmen savaşın içindeymişsin hissi uyandırıyor. Aynı hissi COD4 de de yaşadım. Ama bu küçük yaratıklar Vin Diesel in PITCH BLACK filmindeki yaratıklara çok benzettim. Filmin sonundaki kameramanı yiyiş sahnesi garibime gitti. Adamı ısırdı ısırdı ve tükürdü resmen. tadını beğenmedi anlaşılan. Ayrıca yaralı kız ( binadan kurtarılan) nasıl oluyorda hiç bişey olmamış gibi koşturuyordu. Neyse film oldukça sürükleyici ve türünün emsalsizi diyebileceğim bir yapım olmuş. 2. bölümünü nasıl bağlıyacaklar sabırsızlıkla bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @NTARES -- 21 Nisan 2008; 9:23:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @NTARES

Evet bende şimdi izledim filmi. Ama Divx de. Film ilk 10 dk. insanı sıkıntıdan resmen kıvrandırıyor. Bu ne ya oluyorsun. Ama sonra bi patlamayla film kopuyor. Hatta filmde şehrin ortasında savaş bir sahnesi vardı. resmen savaşın içindeymişsin hissi uyandırıyor. Aynı hissi COD4 dede yaşadım. Ama bu küçük yaratıklar Vin Diesel in PITCH BLACK filmindeki yaratıklara çok benzettim. Filmin sonundaki kameramanı yiyiş sahnesi garibime gitti. Adamı ısırdı ısırdı ve tükürdü resmen. tadını beğenmedi anlaşılan. Ayrıca yaralı kız ( binadan kurtarılan) nasıl oluyorda hiç bişey olmamış gibi koşturuyordu. Neyse film oldukça sürükleyici ve türünün emsalsizi diyebileceğim bir yapım olmuş. 2. bölümünü nasıl bağlıyacaklar sabırsızlıkla bekliyorum..

keşke ilk 10 dk. olsa ilk 25 dk ..:S:S ..ilk 25 dkyi seyretmesekte olur filmle alakası yok zaten evet o savaş sahnesi en sevdiğim sahneydi ..yaralı kız taş gibi çıktı (saçma)..ayrıca , kara bi kız vard,ı filmin sonunda ayrı bi helikpete binmişti acaba ne oldu ona ? merak ettim..

• İkinci film de nasıl bir kamera tekniğiyle kullanılacak acaba? Bu sefer de HandyCam olamaz herhalde.
  • olsa bile 1.sindeki gibi çok sallantılı bi şekilde çekmezler heralde...en olumsuz eleştiri buydu çünkü..
  • 2. film webcam'le çekilecekmiş

daha öncede dediğim gibi bir takım eksikleri var ama yinede güzel film, insanı bir süreliğinede olsa olayın içine sokabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnat_HiFi

2. film webcam'le çekilecekmiş

daha öncede dediğim gibi bir takım eksikleri var ama yinede güzel film, insanı bir süreliğinede olsa olayın içine sokabiliyor.

hatta cep telefonuyla bile çekebilirler bunlar. Nasılsa herkesin elinde kameralı cep telefonu var.
  • Blair cadısı da böyle çekilmişti, kimisi süper kimisi berbat demişti.

Kamera çekimi inanılmaz bir gerçekçilik katmış gerçekten. Bir sürü filmin arasından açıp izledim, partiye kendimi o kadar kaptırdım ki, filmin konusunu unuttum bile.

Soru:

Gerçekten kıza saplanmış dev çelik kazık nasıl çıktı da kız sapasağlam koşturdu da koşturdu, ben mi anlamayadım yoksa orda olayı?

Film saniyesi saniyesine 90dk sürüyormuş, yani tam bir video kaset çekimi gibi yapılmış.

Filmin finalindeki dünya başlarına yıkılırken iki sevgilinin birbirine seni seviyorum demesi de çok kötü! sonlu yaptı filmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpakci -- 7 Mayıs 2008; 19:49:04 >

• Filmi az once izledim, begendim,ilk basta kamera olayi biraz kotu geldi ama alistim sonra, normal kamerayla cekilmis olmasina tercih ederim,boylesi daha iyi olmus.elestiriler tabi olmali gercekcilik konusunda ama bir bilim kurgu filminde herseyde mantik aramamak lazim,olaya kendinizi kaptirin sadece,boylece filmden maksimum keyfi almis olacaksiniz,yoksa mantiksizlik aramaya baslarsaniz cok fazla bulursunuz.ikincisini mutlaka izliycem zaten ilk film on bir giris gibi olmus,tahminende bir ucleme olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

Soru:

Gerçekten kıza saplanmış dev çelik kazık nasıl çıktı da kız sapasağlam koşturdu da koşturdu, ben mi anlamayadım yoksa orda olayı?

[spoiler]
    demirin ucu gozukuyordu,kizi kaldirip demirin ucundan cikarttilar,yani demir kizdan degil,kiz demirden cikti .

• quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

Blair cadısı da böyle çekilmişti, kimisi süper kimisi berbat demişti.

Kamera çekimi inanılmaz bir gerçekçilik katmış gerçekten. Bir sürü filmin arasından açıp izledim, partiye kendimi o kadar kaptırdım ki, filmin konusunu unuttum bile.

Soru:

Film saniyesi saniyesine 90dk sürüyormuş, yani tam bir video kaset çekimi gibi yapılmış.

Filmin finalindeki dünya başlarına yıkılırken iki sevgilinin birbirine seni seviyorum demesi de çok kötü! sonlu yaptı filmi.

Blair Cadısının ilk filmiydi bahsettiğin, fakat o filmde gençlerin olay anında kaydettikleri gerçek kamera kayıtlarından yola çıkıldığı için el kamerası kullanılmıştı ve mükemmel de olmuştu hatta bazı sahnelerde orjinal kayıtlardan görüntüler sunuluyodu..

Fakat cloverfield'ı ben beğenmedim. Yani çok saçma bür düşünce bu tür konulu bir filmde el kamerası yöntemi. Belli bir yerden sonra sıkıyo görüntüler.

• ........SPOİLER......

bir forumda okumuştum filmin son sahnesinde denize düşen cisimin rob un japonyada çalışmaya başlıyacagı şirket tarafından atıldığı ve yaratığı o cismin uyandırdığı soyleniyor ayrdıca filmde 2 yaratık olduğuna dair videolara var
  • az once ızledım fılmı.sonunu hıc begenmedım.cok cok mukemmel demesemde gecırdıgım vakte deydı
  • İzlerken yorulduğum bir filmdi.
  • Hayatımda izlediğim en saçma filmlerdendi. PAranıza yazık olur
  • aldık izlicez bakalım
  • Arkadaşlar filmi izleyeli uzun zaman olsu ama hala etkileri sürüyo(benim üstümde de ). Neyse bu filmin 2. kesin gelecek ama Matt Reeves ile J.J. Abrams'ın başka projeleri var adı da The Invisible Woman. Ayrıca bu filmin 1 de çizgi romanı var ama sadece çinde satılıyor filmle ilgilimi diye sorarsanız ilgili çünkü romanın prodükteri J.J. Abrams.
    Ayrıca Aladygma adında 1 site var ve bu site cloverfield 2 olabilir dedikoduları var ama bana pek inandırıcı gelmedi. Site ilk girildiğinde boş gözükür ama siteye ctrl+a yapın ve bazı linkler gelecek onlara tıklayın.
    Ayrıca arabölgede de 1çok haber var cloverfieldle ilgili şimid hepsini yazıp da heyecanı bozmayım siz bakın

Çizgiroman için:http://merzmensch.blogspot.com/2008/01/cloverfield-manga.html
    Çizgiromanin Wikipedia sayfası:http://en.wikipedia.org/wiki/Cloverfield/Kishin
    The Invisible Woman imdb sayfası:http://www.imdb.com/title/tt1179864/
    Vehttp://www.arabolge.org/

• Değişik bir tarz yakalanmak istenmiş fakat sıkıcılıktan göz yoruculugundan ileri gidememiştir.
  • Baya hort olacak ama izlemeyenler izlesim derim.
    Mumkunse karanlik ortamda ve kulaklikla izleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chequx

Baya hort olacak ama izlemeyenler izlesim derim.
    Mumkunse karanlik ortamda ve kulaklikla izleyin.

2. hortda benden.Bugün izliycem tekrardan.Cnbc-e'de görmüştüm 5-6 ay önce veya daha kısada olabilir.Belkide 1 yıl öncedir Bugün tekrardan izliycem

• Oruçlu oruçlu süper geldi.Tvde yarım yamalak izlemiştim.Pcdeydi uzun süredir.Az önce izledim.Harikaydı.Tam içine düşmek istediğim kaos oww yeahhhhhhhh 9/10
  • çıktığında izlemitim.. çok güzel filmdi.. bunun gibi filmleri seiyorum.. devamı falan gelecek demişlerdi ama bu film hakkında çok fazla gizem var.. internette baya araştırmıştım.. jj abrams seviyor bu tür şeyleri.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.