İzleyen oldumu? CAMRIP ler havalarda uçuşuyor ama şöyle kaliteli bir ver. bulana kadar indirmiycem zaten altyazısıda yok şu an için.
quote:Orjinalden alıntı: Hunter_one Boşuna kontrol etmeyin sinemada yayınlanan hiçbir film gösterime girmeden önce nete düşmez! Düşer düşer merak etmeyin. Şimdilerde daha sıkı ama geçmişte fazlasıyla indirip izlediğimizi biliyorum.
quote:Orjinalden alıntı: Huhukomsu quote:Orjinalden alıntı: Hunter_one Boşuna kontrol etmeyin sinemada yayınlanan hiçbir film gösterime girmeden önce nete düşmez! Düşer düşer merak etmeyin. Şimdilerde daha sıkı ama geçmişte fazlasıyla indirip izlediğimizi biliyorum. Türkiye de girmeden düşebilir ama Amerika da gösterime girmeden samıyorum
Filmdeki yaratık denizin içinden çıkıyor galiba http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=966&item=12
quote:Orjinalden alıntı: sleep quote:Orjinalden alıntı: Huhukomsu quote:Orjinalden alıntı: Hunter_one Boşuna kontrol etmeyin sinemada yayınlanan hiçbir film gösterime girmeden önce nete düşmez! Düşer düşer merak etmeyin. Şimdilerde daha sıkı ama geçmişte fazlasıyla indirip izlediğimizi biliyorum. Türkiye de girmeden düşebilir ama Amerika da gösterime girmeden samıyorum O da oluyor, harry potter ve fantastic 4 Silver Surfer yazın Abd'de sinemaya çıkmadan önce internete düşmüştü
guzel filme benzio ancak abd'de sinemada izleyen bazi kimseler cekim tarzindan dolayi kusmuslar buyrun haber ile ilgili gavurca link: http://edition.cnn.com/2008/HEALTH/01/24/movie.sickness/index.html?iref=newssearch
Confusion35, hocam nedir bu LOST dedikodusu ?? quote:Orjinalden alıntı: Confusion35 Lost dedikodusu yüzünden izliyeceğim bu filmi
quote:Orjinalden alıntı: Alphadog Confusion35, hocam nedir bu LOST dedikodusu ?? quote:Orjinalden alıntı: Confusion35 Lost dedikodusu yüzünden izliyeceğim bu filmi galiba dizinin finali bu filmde belli olacak diye spekülasyonlar ortaya atılmıştı yani ben öyle hatırlıyorum
quote:Orjinalden alıntı: YrkndrY film malum yerlere düşmüş görüntü kalitesi ben bir kaç indirdim sinema çekimi çıktı hep
Arkadaslar bomba gibi bir filme kendinizi hazirlayin ve sinemeda izleyin derim..! not= ben izlemedim ama cok guzel e benziyor etkileyici fragmandan bile cok etkilendim
Ya Adam gibi bir versiyonu çıkmadı dimi arkadaşlar çıkarsa burdan haber verelim birbirimize. Mesela TR altyazı çıkmış ama camrip versiyonu için
quote:Orjinalden alıntı: _Divine_ beyazperde de 15 subat gosterim tarihi diyor simdi 21 mart mi subat mi? Dün cinebonus'a gitmiştim orda Afişi vardı Afişte yazan 15 Şubat'da sinemalarda diye Görevlilere sordum evet 15 şubat'ta sinemalarda dediler.
quote:Orjinalden alıntı: aKaSa quote:Orjinalden alıntı: _Divine_ beyazperde de 15 subat gosterim tarihi diyor simdi 21 mart mi subat mi? Dün cinebonus'a gitmiştim orda Afişi vardı Afişte yazan 15 Şubat'da sinemalarda diye Görevlilere sordum evet 15 şubat'ta sinemalarda dediler. Tmm tesekkurler arkadasim...Tam benim sevdigim tarzdan bir film gidecegim ins..