bir arkadasın tavsiyesi ile clonecd'yi kurdum.full olarak.sanal diskmi nedir bir bölüm daha yarattı.hangi durumlarda kullanılır bu sanal disk..birde müzik cdsi,mp3 cdsi ,film cdlerini kopyalarken ne gibi ayarlar yapmam gerekir . oyun cdsi kopyalayım dedim 12 dakika sürdü bazı arkadaşlar 3 dakikada yazdıgını söylüyor nasıl beceriyorlar hızlı yazmayı. vede bilgisayarımdaki dosyaları nasıl yazdırabilirim? detaylı bilgi verirseniz memnun olurum.
clone cd ile sadece image yazdırabilirsin bilgisayarındakileri yazdıramazsın yani onun için nero kullanabilirsin.müzik yada oyun cdsi kopyalarken bir ayara gerek yok zten sana soruyo data,game,audio yada multimedia diye hangi şeyi kopyalarsan onla ilgili olanı seçeceksin.
kurdugu sanal disk ne işe yarar on the flayı işaretlemelimiyim
elinde bir oyun cd si var.ve herseferinde cd i tak çıakrt yapmak istemiyorsun.clone cd de cd image i yaratıyorsun ve bu image i harddiskine atıyorsun.daha sonra cd i kullanmak istediğin bilgisayarımdan clone image drive a gelip yükle diyerek bu image dosyasını seçiyorsun ve cd yükleniyor. cd den cd e kopyalamada cd i okuttuğun cdrom un performansı kötüdür.veya aynı ide kanalı üzerindeyseler performans düşer.bu neden on the fly kopyalamayapacaksan farklı ide kanallarına koy cdrom ilke writer ı.örneğin cdrom u hdd ile yanı kanala tak ki diskten writer a yazdırırken sorun yaşamayasın. çok sorun oluyorsa kopyalam yapmak onthe fly ı kaldır.daha kısa sürede halledersin kopyalama işlerini..
Clone drive sanal cdrom yaratıyor.Cdrom'dan film,oyun vs... cd'siz çalıştırmak için diske atıp sanal cdromdan kullanabilirsin.On the fly cdromdan cdrw sürücüye aynı anda yazma(diske atmadan)
tamamen kullanmış değilim ama gerçekten hızlı bir program bence baya işime yaradı özelliklede cd den cd ye çok kullanışlı kafanı yormana gerek olduğunu da sanmıyorum sen bu işin altında nçıkarsın....
Clony xxl'den cd'yi taratıyorsun orada sana koruma varsa kopya korumanın adıdnı yazıyor.Sonra o ismi ccd4-profiler'den seçip clone cd çalıştırıyorsun. Cle cd'de yeni bir profil açıyor.Cd'yi o profille yazıyorsun.Mesela safe disk varsa genelde diske 4x cd'ye 8x'le yazar.
Googleden tarattır bulursun.Clony xxl 20015 var. ccd4 profiler 1.2. Bi ara bi topic açıcam
ı ıh hep alamanca siteler bir tane de italyanca buldum clone cd indirdim ama ccd gelmiyor bir türlü araken ( "ccd profiler" xxl ) şeklinde ifade kullandım.
link varsa iyi olabilir sanırım.
.oO°Oo.
şu sanal cdromu nasıl kullanırım.mesala fifa 2004 cift cdli ikisinde sanal cdromamı copyalayacagım yoksa sadece 2.sinimi biraz detay alabilirmiyim
şu sanal cdromu nasıl kullanırım.mesala fifa 2004 cift cdli ikisinde sanal cdromamı copyalayacagım yoksa sadece 2.sinimi biraz detay alabilirmiyim
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by sumer</i> <br />şu sanal cdromu nasıl kullanırım.mesala fifa 2004 cift cdli ikisinde sanal cdromamı copyalayacagım yoksa sadece 2.sinimi biraz detay alabilirmiyim <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> hangisi play disc ise onun imajını çıkart...
tek tek anlatayım. önce cd leri harddiske kopyalayacaksın. bunun için cd yi cdroma koy. clonecd yi aç. en soldaki seçeneği seç (gözlük olanı). açılan pencereden cd yi koyduğun cdromu seç. ileri yazan ikona tıkla. burada kopyalayacağın cd nin ne cd si olduğunu soruyor. fifayı kopyalayacağına göre game cd yi seç. tekrar ileri seçeneğine tıkla. açılan bölümde bu cd yi nereye kopyalayacağını soruyor. gözat seçeneğine tıkla ve cd yi nereye kopyalayacaksan orayı seç. alt kısımda dosya adı bölümünede cd nin ismini yaz.(örneğin fifa 2004 olabilir), cd yi kopyalayacağın yeri belirttikten ve dosyanın adını yazdıktan sonra tamam seçeneğine tıkla. hepsi bu kadar. clone cd belirttiğin yere cd yi kopyalar. kopyalama işi bitti. sıra cd yi açmaya geldi. bilgisayarıma gir. virtual clonedrive diye sanal bir cdrom olması lazım. bu sanal cdromun üstüne gel ve sağ tıkla. açılan menüden sanal clone sürücüsü yazan kısmın üstüne gelince kenarda bir menü daha açılacak. burada yerleştir seçeneğini seç. açılan pencereden daha önce kaydettiğin dosyaların nerede olduğunu soracak. fifa cd sini kaydettiğin yere gel ve fifa dosyasına çift tıkla. clone cd fifa cd sini açacaktır. artık cd kullanıma hazır hale gelmiştir. normal cd rom gibi kullanabilirisin. hayırlı olsun. clone cd birebir cd de kopyalayabilir. 2 cd yide böyle kopyalayabilirisn. oyunu açarken ise oyun hangi cd ile açılıyorsa sanal sürücüye onu yerleştir. oyun açılacaktır.
teşekkürler ysroguz bundan iyisi olamazdı acemi oldugumdan böyle bir acıklama istemiştim birde şu yazma süresini kısaltmak için neler yaparım
elindeki clone cd demo ise uzun sürmesi normal. demo sürümlerinde belirli bir hızdan fazla yazılamıyor. tam sürüm ve şifre girilmiş halinde ise 2 dk. da cd yi kopyalar. tam sürüm bulmaya çalış. çok iyi programdır.
demo degilde bozan arkadaşın dedeigi gibi aynı ide kablosunda baglı belki ondan olabilir
demo degilde bozan arkadaşın dedeigi gibi aynı ide kablosunda baglı belki ondan olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme