Şimdi Ara

clone cd tam sürüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar clone cd nin tam sürümünü nerden bulabilirim?

• limewire imesh gibi programlardan ındırebılırsın
  • www.google.com ----> burada kesin bulursun
  • saol dostum hemen deniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: psp_hacker

www.google.com ----> burada kesin bulursun

araştırdım ama hep aynı sürüm var.5291 versiyon ve serial no su olan bulamadım bi türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

www.google.com ----> burada kesin bulursun

araştırdım ama hep aynı sürüm var.5291 versiyon ve serial no su olan bulamadım bi türlü
    craagle die program var onu indir o büyük bi ihtimal bulur bu program crack ve serial aramak için.

• arkadaşlar hala bulabilmiş değilim bi yardımmmm pleaseeee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUN DVD'Sİ KOPYALAMA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ceza alabilirsin konuyu sil bence ...
  • Ceza alınacak bir durum yok, seriali buraya yazmıyoruz
  • saolun arkadaşlar yardım için hallettim sorunu
  • quote:

Ceza alınacak bir durum yok, seriali buraya yazmıyoruz

Endişe etmeyin, serial yazsanız da ceza almazsınız. Normalde hack konularından bahsetmek forum kurallarına aykırı ve ceza uygulanması gerekir.
    Fakat, sadece biri şilayet ederse, konu siliniyor, o kadar... Bu konuda sonuna kadar tolerans var...
  • Senin düşüncene göre Playstation, Xbox bölümlerinde backup oyunların, çipin yok bilmem neyin bahsedildiği konuların, kısacası forumun yarısının silinmesi gerekir Bu konu silinirse hiç üşenmeden 100'lerce konuyu şikayet edebilirim, bakalım silecekler mi hepsini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 29 Eylül 2006; 11:05:09 >
  • quote:

Senin düşüncene göre Playstation, Xbox bölümlerinde backup oyunların, çipin yok bilmem neyin bahsedildiği konuların, kısacası forumun yarısının silinmesi gerekir Bu konu silinirse hiç üşenmeden 100'lerce konuyu şikayet edebilirim, bakalım silecekler mi hepsini?

Deneyebilirsiniz (tecrübeyle sabittir).
    Şikayet ettiğiniz tüm mesajlar silinecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Senin düşüncene göre Playstation, Xbox bölümlerinde backup oyunların, çipin yok bilmem neyin bahsedildiği konuların, kısacası forumun yarısının silinmesi gerekir Bu konu silinirse hiç üşenmeden 100'lerce konuyu şikayet edebilirim, bakalım silecekler mi hepsini?

Deneyebilirsiniz (tecrübeyle sabittir).
    Şikayet ettiğiniz tüm mesajlar silinecektir

O halde bulabildiğim kural dışı tüm topiclerin linklerini tek bir şikayet mesajıyla gönderiyim. Boş bir zamanımda deneyeceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.