Şimdi Ara

CLK 200 Kompressor Avantgarde ile aranıza katıldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu akşam itibariyle 2007/11 model CLK 200 Komp. ile Mercedes dünyasına giriş yapmış bulunuyorum.
    İlk izlenim oldukça yumuşak ve yalıtımı güzel bir araba olduğu yönünde.
    Araçta bir çok özellik var ve kullanmasını bilmiyorum. Aldığım adam bluetooth var dedi ama telefon tuşuna bastığımda telefonu yükleyiniz gibi bir uyarı çıktı.
    Sanırsam araç telefonunu kastetti. Bluetooth ayarı nasıl yapılır bilmiyorum (şayet varsa tabi :))
    Lingusitic var ne işe yarar ve nasıl kullanılır bilmiyorum :)
    Distronic plus var kullanmasını başardım galiba :) Ama hız sabitleyici 10-10 arttırıp azaltıyor daha hassas olmaz mı?
    Command ekranını ingilizce yaptım ancak gösterge ekranı hala Almanca. Onu nasıl ingilizceye çevirebilirim?
    Otomatik şanzıman hafızası resetlemek de yarar var diyorlar. Nasıl yapılır?
    Bu konularda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler :)

Not: Almanya'da yaşıyorum.

• Yok mu beyler ne nedir anlatacak olan
  • Ben de aynı araçtan düşünüyorum.sorularınızın cevabı yok bende ancak ben size sorayım.yakıt tüketimi ş.içi ne kadar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12,5-14,5 lt arası değişiyor. Gaza ne kadar yüklendiğinize bağlı.
  • İlgili bölüme konu açtım ancak cevap veren olmadı.Bende aynı araçtan almayı düşünüyorum, izlenimlerinizi aktarırsanız sevinirim.Bu arada güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gOkO

İlgili bölüme konu açtım ancak cevap veren olmadı.Bende aynı araçtan almayı düşünüyorum, izlenimlerinizi aktarırsanız sevinirim.Bu arada güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin...

Soğalasın hocam. Amin.

Soruna gelecek olursak;
    Daha geçenlerde 2013 model C180 kullandım. Benim aracın yanından dahi geçemez. Daha süslü ve şekilli belki ama ağırlık yok.
    Araç azıcık zorlamada dahi kayıyordu. Lakin CLK mı zorlasam da beni üzmüyor. Hep yolda kalıyor :)
    Alma aşamasındayken 3000 motorlu versiyonunu da kullanmıştım. O gerçekten çok daha fazla atikti. Ama 200 komp da 184 beygir güç üretiyor.
    Ki bu da oldukça yeterli. Yalnızca şehir içi kullandım. 120 ye kadar hiç zorlanmadan çıkıyor. Bana mısın demiyor. Daha fazla basamadım :D

Otomatik vites geçişleri ilk başlarda hissediliyor ama motor ısınınca bir müddet sonra anlamıyorsunuz. Hele ki sakin kullanıyorsan geçişler çok daha yumuşak oluyor.
    Lakin 5 vites olması yakıtı biraz etkiliyor. Şehir içi 12 yakıyor :)
    Navi Ses Deri vs oldukça tatminkar. Başkaca soracağın şeyler varsa ayrıntılı madde madde sorarsan hocam daha net cevap verebilirim die düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler. Kiredi kullanib bu aracin 99 97 model arasını düşünüyorum. Aracin fiyat değeri . Kullanılabilirlik bilgiler verirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.