Şimdi Ara

Clio3 mü Megane2 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabadan pek anlamayan lakin ilk kez araba alacak birisi olarak bir sorum olacak.
    Acaba 2008 model benzinli 1.4 extrem cilo3 mü
    yoksa
    2004/2005 model benzinli 1.4 dinamik megane2 veya 1.6 dinamik megane2?
    (araç kasaları hb olarak düşünüyorum) (Araçlardan birisi B sınıfı birisi C sınıfı olsada bilenler diğer özellikler bakımından bir karşılaştırsa 10 numara olacak.)
    Acaba siz hangisini seçersiniz ve neden?

• Anladım ki bu clio 3 formunda iş yok.
  • hocam 1.70 boyun varsa 5 kişi rahat kullanırsın clio yu yok benim boyum uzun diyorsan 5 kişi kullanacaksan megane 2 al

yok benim gibi hem uzun hem tek kişiysen clio al ben clio kullanıyorum.
  • Yakıt : CLİO
    KONFOR: MEGANE II
    Daha alternatif istersen , FOCUS ,GOLF IV ASTRA =)
  • 1.4 clio 98 beygirle rahat yürür. zevkle yol alırsın ama bagajı çok küçük. ben 2 sene kullandım sattım. sonra geçen hafta yeniden aldım dizelini.
    megane dersen 1.6 motorlusunu al. 1.4 tutulmuyor nedense. diznmik versiyonunda donanım güzel. hız sabitlemelisini bulursan uzun yolda rahat edersin.
    2004 de teknopaket 1-2 diye ek paketler alınıyordu dinaamik versiyonun üstüne.
    son yıllarda privilege de standart haline geldi hız sabitleme

megane nin konsolü yumuşak doku kaplı. 6 hava yastığı ve anahtarsız çalıştırma gibi lüks donanımlar standart

cliodan daha üstün olduğu muhakkak. eğer fiyat farkı yoksa aynı temizlikte 2 araç içinde meganeye 2-3 bin fazla verirlir. buna da değer.

ben 2011 clioıya 31250 verdim. megane 3 bulsam 2011 dizel ful donanım. değil 3, 5 daha verirdim

görüşüm bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C4 mü Auris mi?
    5 yıl önce açıldı
    Getz mi Corsa mı????
    19 yıl önce açıldı
    Corolla mı Megane mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.