Şimdi Ara

clio vs. palio Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim sizlerle paylaşmak istediğim sorunum derdim şu ve bu sıkıntı gerçekten canımı sıkıyor ve artık son bulsun istiyorum.

uzun süredir kendime ikinci el bir araç arıyorum eşimle birlikte kullanabileceğimiz. bütçemiz 15 bin TL ye kadar çıkabilir ama 13-14 bin olursa çok çok daha iyi olacaktır. ayrıca benzinli veya ruhsata işli lpg benzinli arıyoruz malum 2. el dizel güvenilir bir elden alınmadığı sürece risk

sorunum şu ilk başlarda Daihatsu sirion beğeniyorduk ancak satışların türkiye için durdurulması ve servis yedek parça sorunu yaşanacak düşüncesi bizi soğuttu

daha sonra palio 2006-2007 modellere dadandık ortalama 15 bine alınabilir ancak nedense palio bir türlü içime sinmiyor

son olarak reno clio 2001-2001 model hb otomatiklere bakmaya başladık ortalama pazarlık yapılmamış fiyatları 13 bin civarında ancak bu seferde otomatik şanzıman sorun çıkarır mı veya bana pahalıya patlar mı korkusu düşündürüyor.

bu konuda sizin tavsiyelerinize ve yol göstermenize hatta deneyimlerinize sığınıyorum.

bana yardım edin.

Alışveriş yaptığım üyeler : DJavadi (Ps4 Oyun) ; teakin55 (Xbox One Oyun); mhasal (Xbox One Oyun) ; selman159 (Xbox One - birden fazla oyun) ; madbatu26 (Ps4 Oyun) ; AZRAILXX (Ps4 Oyun) ;isocan01 (Ps4 Oyun) ; pakkan (Ps4 Oyun) ; Sdoner (PS4 oyun 2 adet) ; virusbass ( PS4 Oyun satıldı)

• palio içine sinmeli
    vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı
  • Benim bütçemde aynı bu rakamlarda zaten çok bir seçenek yok gibi duruyor yalnız benim isteğim sedan olması yonunde hb yetersiz geliyor bana birde eski model otomatiklere bakmanızı tavsiye etmem bilirkişi değilim ama otomatik bakarsam ve alacak olursam 2010 sonrası için bakarım oda honda olur tabi bu benim için şu aralar hayal, otomatikler için genel kanı olumsuz gibi geliyor bana ama hep eskide kalan bilgilerle yani eski modellerde yaşanan sıkıntılardan dolayı olduğunu düşünüyorum, dizel konusundada haklısınız.
    2000-2001 model düşük km opel astra bulursanız oda olabilir tipleride güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krep -- 8 Ekim 2013; 23:06:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şimdi bende clio 2002 1.4 benzin lpg var..

alt takım sürekli sorun çıkarıyor, ateşleme sistemi sürekli sorun çıkarıyor, allahtan parçaları ucuz , tek kurtarır yanı az yakması...

palionunda çok farklı olacağını sanmıyorum... insanlar 95-96 model corollaya 16-17 bini boşuna vermiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 8 Ekim 2013; 23:24:28 >
  • Enistemde 2005 palio dizel manuel var sahsen kendisi memnun hatta sanada alalim diye tutturuo hep ancak neden icime sinmiyor bilmiyorum sizce palio otomatikler nasildir :s

Alışveriş yaptığım üyeler : DJavadi (Ps4 Oyun) ; teakin55 (Xbox One Oyun); mhasal (Xbox One Oyun) ; selman159 (Xbox One - birden fazla oyun) ; madbatu26 (Ps4 Oyun) ; AZRAILXX (Ps4 Oyun) ;isocan01 (Ps4 Oyun) ; pakkan (Ps4 Oyun) ; Sdoner (PS4 oyun 2 adet) ; virusbass ( PS4 Oyun satıldı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o fiyatlara en iyisi temiz bir marea dıt boşver palio yu clio yu
  • 2006 model 1.4 dizel ford fiesta fiyatlarına baktın mı hiç? Şu anki durumu çok iyi bilmiyorum ama tahminimce düşündüğün rakamlardadır. Ben kullandım yaklaşık 2 sene ve çok memnundum sıkıntısız az yakan çok kaçan bir şehir aracıdır.
  • Ford fiesta iki kapilar suan o fiyatta biz 5 kapi bakiyoruz ancak o fiyata yani 13-14 e bulsam her turlu alirim. Marea iyi fikir ama genis kasa arac bize uygun degil clio palio fiesta gibi ufak arac bakiyoruz. Birde bisey danisicam mesela sahibindende pazarlik payi ne kadardir sizce??? deneyimsizim 1000 2000 iner diyenler var pazarlikla

• _____________________________
    İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

palio içine sinmeli

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sattlik-reno-cilo-rxt-firansiz-1.4-140268720/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-sunroflu-ilk-sahibinden-139943849/detay

Biri palio mu dedi

Palio iyi bir seçenek olur.1.2 16v CVT (speedgear) işinizi rahatlıkla görür.LPG de az yakar 6 ileridir Vites geçişi nedir unutursunuz.Motoru sessizdir..Malzeme kalitesi olarak Clio öne çıkabilir ancak parça tedariği ve fiyatı açısından ve en önemlisi Clio yu her koşulda geride bırakan CVT teknolojisinden dolayı şahsi görüşüm tercihinizi Palio dan yana kullanın.

Evet bende Palio diyorum En azından direksiyon göbeği soyulmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 9 Ekim 2013; 13:16:36 >

• Bu speedgear otomatik mi yoksa speedgear modelin otomatigi de var mi bildigim kadari ile vardi tavsiye olur mu ???

• quote:

Orijinalden alıntı: Etihad

Bu speedgear otomatik mi yoksa speedgear modelin otomatigi de var mi bildigim kadari ile vardi tavsiye olur mu ???

Speedgear otomatik (CVT ) dir.Subaru ya ait 6 ileri kademeli bir şanzımandır.Bakımı yapıldıktan sonra uzun ömrü vardır.Kendine has bir yağ kullanır ama bizim sanayideki üstün mühendis ustalar ATF koyar ve bu son derece yanlıştır.

Daha çok bilgiyi yine bu forumdan aratırsanız bulursunuz ve emin olun vites geçişi nedir unutursunuz.Ha bide L modu vardır her ne kadar rampalarda kullanılsada L konumda devri 4000 e sabitler(yanlış hatırlamıyorsam) ve hızlanmasını sürdürür.16 V LİK 1.2 motorun hemen hemen tüm verimini kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 9 Ekim 2013; 13:48:49 >

• Iste otamatik olmasi benim can noktam :)
    Ortalama fiyat araligi hakkinda bilginiz varmi malum tufaya gelmeyelim :)

Benim tek amacim makul tutarlarda bakimini yaptirip uzun yillar binebileceg genis kasa olmayan bir otomatik arac :)

• quote:

Iste otamatik olmasi benim can noktam :)

Benim tek amacim makul tutarlarda bakimini yaptirip uzun yillar binebileceg genis kasa olmayan bir otomatik arac :)

Hocam alıntı yaparsan sevinirim.

Fİyatların ne olduğu belli değil ancak şahsi görüşüm temiz 100bin k altı otomatik bir palio 14 ile 16500 arası gider

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

quote:

Fİyatların ne olduğu belli değil ancak şahsi görüşüm temiz 100bin k altı otomatik bir palio 14 ile 16500 arası gider

Kusura bakmayin yavas yavas ogrenicem :)
    Sahibindende soyle bir baktim 15 ile 17 arasinda geneli ancak pazarlik ne olur ki acaba :) 1000-2000 iner mi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NEYZEN61

quote:

Kusura bakmayin yavas yavas ogrenicem :)
    Sahibindende soyle bir baktim 15 ile 17 arasinda geneli ancak pazarlik ne olur ki acaba :) 1000-2000 iner mi

O olay satacak kişiye bağlı.Eğer otomatik palio da karar kılarsan yetkili serviste expertiz yaptır şanzımanda yeşerme kaçak vb durum varmı kontrol ettir.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

palio içine sinmeli

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sattlik-reno-cilo-rxt-firansiz-1.4-140268720/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-sunroflu-ilk-sahibinden-139943849/detay

Biri palio mu dedi

allah aşkına 2001 model clioya 17 milyar sencede çok değilmi :)
    bunu bir clio sever değilde normal bir vatanfdaş olarak söyle :)
    vitesi çat diye 4"e taktım debriyajı kontrollüce bırakmaya başladım. direksiyonu çok hafif sola kırdım bu araba düşen motor devrini kompanze edebilmek için gaza çok kontrollü ufak dokunuşlarda bulundum.vitesi çat diye 4"e taktım araba birden ok gibi uzadı bi sağ şeride geçtim bir anda 210 gibi bi süratle önüne geçtim 5 e attım. vitesi çat diye 4"e taktım hızım 100"e ya düştü ya düşmedi derken sağ ön tekerlek bir çukura düştü aman yarabbim araba en küçük civatasına kadar sallandı

• quote:

allah aşkına 2001 model clioya 17 milyar sencede çok değilmi :)
    bunu bir clio sever değilde normal bir vatanfdaş olarak söyle :)

Fiyat çok... geçmiş yıllarda 13-14 bin tl arası RXT ( Fransız kasa ) üretimi gidiyordu.Palio yeni kasa alınacaksa lafım yokta,bomboş palio ları clio ile aynı fiyata satıyorlarsa clio derim.

Yeni kasadan kasıt ;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sayem-oto-dan-satilik-2005-model-lpg-li-palio-1.2-16-v-dynamic-140433138/detay

Bu arada ilandaki aracı galerici radyo bölümünün tuşlarının beyazı belli olmasın diye paintle siyaha boyamış.Yoksa bana mı,öyle geldi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.