Bildirim
CLİO SYMBOL KASA DEGİSTİRECEKMİ ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Valla Megane'nin kasa değiştireceği, Clio III'e station model eklenerek üretiminin Türkiyede yapılacağı ve hatta Kango'nun bile değişeceği veya makyaj göreceği söyleniyor ama Symbol ile ilgili kasa değişim haberi görmedim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Kistik
Arkadaslar bu aralar sıfır km benzinli 1.4 16 v 98 bg benzinli motora sahip expression full donanımlı bir clio symbol sıfır km alacagımda kasa degistirecekmi bu arac aldıktan sonra üzülmeyelim sonra
Kasa değiştirecek olsa bile Symbol'ler ikinci elde üzmez. En basiti Broadway'lere bakın.. 1999 Ağustos'ta üretimden kaldırıldı, ancak ikinci elde hala altın gibi.. Symbol'lerin pozisyonu da Broadway'den çok farklı olmayacaktır..Bu nedenle aracı alma düşünceniz varsa, ertelemeyin derim..
-
Anladım arkadaslar yorumlarınız icin tesekkür ederim -
iki hafta once işyerinden bir arkadas seymbol almaya gitmişti ve bayinin soylediğine gore 5 ay sonra uretimden kalkıyormus -
Cidden üretimden kalkacak mı?
buna clio symbol alacakların pek sevinmeyeceğine eminim. Ama ben bunu çoktan bekliyordum. Bu kadar ucuza araba mı olur ya 21 bin ytl ye satıldı symbol benzinli olanlar 2007 aralıkta. hatta hala bu seviyelerde .
Kesin bilgisi olan lütfen bizi aydınlatırsa sevinirim.
Renault sitesinde herhangi bir habere rastlamadım ama araştırmak gerek tabi.
Boşuna eski model almış oluruz sözde 2008 model diyolar . 2. el'i de iyice ucuzlatır aslında bu durum. 2009 sonu gibi symbollerin ucuzlaması ve 2. el'in de epey geriye gitme olasılığı içten bile değil.
Bilgisi olanları bekliyoruz. -
http://resim.donanimhaber.com/m_20221244/mpage_1//tm.htm#20234749
Lütfen linke tıklayın.symbol çoktan yeni kasa yapmış bile kendine baksanıza... -
buda yeni kangoo
http://www.youtube.com/watch?v=JhCC0DAKnBM -
Bu linki verdiğin çok ama çok iyi oldu teşekkürler. Biraz daha bekleyip Türkiye'ye gelmesini umuyorum. -
daha yeni değiştirdi bu yılın başında ufak tefekte olsa makyaj yapıldı kasada.
bence 1-2 sene daha değiştirmez hazır tutuldu belli bir satılırlığıda var arabanın.
tabi. oto firmalar bizden daha iyi araştırıyorlardır piyasayı.
ama sanmam. -
bir umut mayısı bekliyorum belki gelir diye. Gerçi ben askerde olucam ama olsun yine de izinlerde en azından test sürüşü yapmak isterim. -
quote:
Orjinalden alıntı: babigo
iki hafta once işyerinden bir arkadas seymbol almaya gitmişti ve bayinin soylediğine gore 5 ay sonra uretimden kalkıyormus
Bayi iyice sallamışSınıfının en çok satan arabasını niye üretimden hemen kaldırsın adamlar.Grand tour(adı bile tuaf) denen model SYmbol le aynı kasa değil heralde.
-
reno megan ı bile satışta sollayan araçını biraz zor değiştirir.tofaş da kuş serisi bitti,satışlar gitti. -
E YILLAR BOYU AYNI ARABA..BEN DE ÜRETİMDEN KALDIRACAK DİYE DUYDUM.RENAULT B SINIFI SEDAN ARAÇ ÇALIŞMALARINA BAŞLAMIŞ. SATIYO DİYE YILLAR BOYU DA ÜRETECEK DEĞİL YA.MANTIĞA BAK..SATAN ARABA KALDIRILMAZ DİYE BİR PAZARLAMA STRATEJİSİ GÖRMEMİŞTİM... -
arkadaşlar symbolde kasa değişikliği yok fakat kangoo ve megan 2008 de değişecek.yeni kasaları renault.com da görebilirsiniz -
Benim tahminim, Symbol yerine Clio IIı'ün sedanı üretilebilir. Zaten yukarda bir linkte var. Öyle ya, bu araba ilk olarak galiba 1997 yılında, ya 97 ya 96 yılında hatcback olarak ülkemize geldi. Sonra kasa değişti, 99 Kasım ayında 2000 model olarak sedan versiyon Clio Symbol olarak piyasaya çıkmıştı. -
işte bu da haberi
reno symmbolu yen,leyecekmiş.grandtour adında model ile....
ayrıca yeni model arabalar da geleceği yazıyor
symbolun yenileniyorsa( martda çıkacak sanırım) bende1 hafta içinde symbol extreme sıfır almayı düşünüyordum(bnzinli)
almasak mı ne dersiniz?
2.elde satmaya kalkarken zorlanırmıyız acab?
işte link buyrun:
http://sabah.com.tr/haber,4DB767405D474F7DAEBB56692B3C39C7.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazacak -- 15 Ocak 2008; 13:42:20 > -
0 araç için o kadar para vermeyi düşünüyorsunuz bence bekleyin.Araç 2000den beri aynı belki 2004 te cıkmış olup 2009 da kasa değiştirse neyse fakat bu symbol üretileli çok oluyor teknolojisi eski kalıyor -
Bugün Star gazetesinde okudum. Renault başkanı bu yıl 200 milyon ytl yatırım yapacaklarını, bu paranın büyük bölümünün Symbol'ün baştan ayağa yenilenmesi için kullanılacağını söylemiş. Yani Symbol bu sene kesin olarak kasa değiştirecek... -
quote:
Orjinalden alıntı: brkcad34
Benim tahminim, Symbol yerine Clio IIı'ün sedanı üretilebilir. Zaten yukarda bir linkte var. Öyle ya, bu araba ilk olarak galiba 1997 yılında, ya 97 ya 96 yılında hatcback olarak ülkemize geldi. Sonra kasa değişti, 99 Kasım ayında 2000 model olarak sedan versiyon Clio Symbol olarak piyasaya çıkmıştı.
Yukarda dediğim gibi, Symbol yerini CLİO III'ün sedan haline bırakabilir. Zaten yukarda biri link vermiş orada da var CLİO III'ün sedan hali. Geçen gün bende arabamı aldığım Renault yetkili satıcına sohbet amaçlı uğrayıp sordum ve 2008 sonuna doğru değişecek dedi.
Benzer içerikler
- kart pili zayıf ne demek
- megane joy, touch icon farkı
- 1.6 dci motor ömrü
- ankara"daki en iyi renault yetkili servisi
- sinyal hızlı yanıp sönüyor
- renault rafale 2024
- renault rafale yorum
- renault austral 1.2 e-tech full hybrid kullanıcı yorumları
- renault trafic 5+1 sıfır fiyatları
- renault symbioz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X