Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (777. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kolay gelsin clio 2 2016 model şirketin verdiği aracın geçen lastiginde patlak vardı. Stepneyi nasıl çıkartacağımı bilemedigim için stepnenin bağlı olduğu mekanizmayı cıvatalarını falan söktüm attım haliyle stepneyi tine düşüremedim en son soluğu lastikcide aldım. Ama şimdi de stepneyi takamıyorum. Mekanizmanın nasıl takilacagini bilen var mıdır? Video ya da resim ile anlatım bulamadım nette yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blocktrade -- 9 Mayıs 2018; 21:21:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuvars10

Servise bir gösterin sonuçta en iyi anlayanlar onlar olacaktır. Yol bilgisayarı eklendiğini hiç duymadım.
    2016 dacia stepway alacaktım onda bile yok. 😂 gene kaldı elimizde cliomuz

• quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

Orijinalden alıntı: gs1991apo

Arkadaşlar reno 2 hb 1.4rta 2000 model araç sahibiyim aracı köye git gel baya alt takımdan sesler geliyor orjinal yedek parça nereden bulabilirim .

Ön amortisör ve takozları değişti. Hic bir randıman alamadım

Monreo diye amortisör takıldı

Çukura veya hafif kasislere girince tak tak değişik sesler geliyor

Arabadan memnunum fakat sesler beni kötü ediyor

Bide bu modellerde yol bilgisayarı varmı yoksa taktırılabilir mi

Hocam monroe iyi bi markadır. Bence işini bilen bi ustaya gidin iyice baktırın alt takıma.

Alıntıları Göster
    Usta malzeme yok diyor sıkıldım artık yaptrmıom satcam dacıa stepway bakıyorum. Ama onda bile alt takım ses yapıyor

• 1,4 16v 2004 otomatik clio hb 2 aracım için lpg taktırmayı dusunuyorum. suan 9litre yakıyor full şehir içi, tavsiyelere ihtiyacım var. Hangi marka hangi özellikler verimi nasıl olur?
  • alfaonair kullanıcısına yanıt
    ne yaptın bunlar yada ne yapmayı düşünüyorsun
    ben pandizot yanına hoparlör taktırdım alt kısm boş hoparlörün dolayısı ile kabin görevi yok ve ses az geliyor
    kapak gibi olan parçadan lazım bana
  • alfaonair kullanıcısına yanıt
    ne yaptın bunlar yada ne yapmayı düşünüyorsun
    ben pandizot yanına hoparlör taktırdım alt kısm boş hoparlörün dolayısı ile kabin görevi yok ve ses az geliyor
    kapak gibi olan parçadan lazım bana

• aracım satılmıştır

1.6 16v dynamique faz 2 kasaya geçicem artık

• Merhaba 2000 clio 1.4 8 valf hecbek aracimin deviri 2000-3000 lere kendiliginden cikiyor buji kablolari tum gaz filitreleri gaz kelebegi degisti sibob ayari yapildi fakat problem cozulmedi devam ediyor umraniye sanayide yaptirdim neden olabilecegi hakkinda yardim edermisiniz

Araci alali 2 ay oldu pisman olmak istemiyorum oncesindende clio sedan vardi problemsiz kullandim bunda kini duzeltemedik birturlu

• Beyler selamlar yaklaşık 10 ay önce 2001 RTA ile aranıza katıldım. Aracı 168.000 de aldım ve 170.000de sabahları tekleme sebebiyle silindir kapak contasından şüphe edildi ve kapağı açtırdım conta delik çıktı conta değişimi yapıldı.

Bir kaç hafta sonra araç benzinde aşırı tekleme yapmaya başladı.buji ve buji kablolarını değiştirdim boğaz kelebeği değiştirdim ama nafile araç benzinde deli gibi tekiyor. LPG ye alınca araba aşırı sessiz ve stabil titreme tekleme gibi sorunlarda yok. Sorun sadece benzinde olduğundan benzin pompasını değiştir dediler fakat Sorunum yine çözülmedi araç LPG de sıkıntısız çalışırken benzine alınca tekliyor ve gaz yemiyor 2500 devire kadar araç kendini kasıyor 2500 devirden sonrada kafasını kaldırıyor. Çaresiz kaldım gitmediğim usta kalmadı sizce sorun ne olabilir abiler...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mudur19 M kullanıcısına yanıt
    emme manifoldundan özellikle boğaz kelebeğinin oralardan motora extra hava girmediğinden emin olun. Şu videoyu izleyin ve yazdığım açıklamayı okuyun.
    https://www.youtube.com/watch?v=QBxvKfCQoIs
  • iyi günler
    aranıza yeni katıldım.
    2001 1,4 16V RXT aldım.
    Yanlız km altında bulunan 2 mesafe arasını ölçen kısım bende çalışmıyor sanki.yada ben çalıştırmasını bulamadım. odometre deniyordu yanlış hatırlamıyorsam.
    Nasıl kullanılıyor bilen varmı ?
    İyi günler
  • Merhaba arkadaşlar,
    Clio 2 almayı düşünüyorum kısmetse. Aklımda 1.4 16v rxt olanı var. Ama bir tanıdıkta 1.2 2004 model 124.000 km de clio buldum. sizce 1.2 alınır mı? Birde 1.6 8v rxt ler var donanımlı onlarda cazip geliyor.
    Sizce hangisini tercih etmek en doğrusu olur?
  • arkadaşlar
    1,6 16V rxt ler tüpte km de kaç kuruş yakıyor ?
    son lpg kurlarından hesaplayanınız varmı ?
  • murat8328 M kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 ay önce 1.2 16v aldım. Benzin + LPG Araçtan memnunum. Klima açık yokuslara falan biraz zorlaniyor ama. Genel olarak problem yaşamadım. Arac sehir içi lpg de 8 lt yakıyor. 23 kuruş a falan tekabül ediyor. 1.4 8v bakıyordum ama benim aracimin max torku 105 nm. Onlarınki 115 fakat maximum tork u kac yanilmiyorsam benima racim 5500 1.4 8v 6500 devirde ulaşıyor. 6500 devir saka gibi geldi ve asagi yukari ayni verimi alacagim için tercihi 1.2 den yana yaptım

Arac 2006 model. 4 hava yastığı var. Ilkel de olsa yol bilgisayarı var. Yanilmiyorsam fransız üretimi. Ve göğüs 1.4 lerden farklı. Daha hos ve azcik daha kaliteli geldi bana.

1.4 16v daha iyi bir tercih olur bana göre ama 1.2 de uzmez. Tabi beklentiye göre. Ben 2.0 arac bile alsam 80 90 seyrediyorum o yüzden bana problem olmuyor. Yakıtı iyi o fiyata alinacak da en makul araba. Parcasi ucuz bakimi ucuz sorunu az

• Arkadaşlar kumandam kapıları açmıyor kitlenmiyor… Araba clio 2 16V içerdeki merkezi kilit anahtarı da çalışmıyor... sadece sol al köşeden tık tık diye ses geliyor... Kumandaya bastığımda dörtlüler yanıyor ama kapılar hiç oralı olmuyor... sorun nedir sizce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafas72 -- 20 Haziran 2018; 2:6:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafas72

Arkadaşlar kumandam kapıları açmıyor kitlenmiyor… Araba clio 2 16V içerdeki merkezi kilit anahtarı da çalışmıyor... sadece sol al köşeden tık tık diye ses geliyor... Kumandaya bastığımda dörtlüler yanıyor ama kapılar hiç oralı olmuyor... sorun nedir sizce...
    direksiyonun hemen altında merkezi kilit sistemini sinyali immobiliziri kontrol eden kart var onda soğuk lehim sorunu olabilir sök yada söktür bir baktır istersen bende de buna benzer sorunlar çıktı sıcak hava tabancası ile ısıttım lehimleri tazeledim düzeldi, ayrıca aynı kart üzerindeki rölelerden de olabilir yerlerini değitirerek deneyebilirsin

• erosxman kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, yarın bakayım...
  • Arkadaşlar selamlar

2001 model aracımın stop lambaları eski tip ve çatlak. 2002ve sonrasında kullanılan yeni tip stoplar, eski stoplara uyumlumudur takabilir miyim?

• Material-Engineer kullanıcısına yanıt
    Evet uyumludur takılabilir

• erosxman kullanıcısına yanıt
    o kart yanmış değişti...
  • 
Sayfa: önceki 775776777778779
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.