Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.618.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer aracınız full donanım ise (expression olarak geçiyor galiba) ışıkların tesisatı çekilidir.Tam emin olmamakla beraber ilgisi olabilir.
    Ama eğer full donanım değilse tesisat çekili değildir zaten çalışmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • canakan kullanıcısına yanıt
    clio2 1.5 85 lik var.Ama 65 lik deyip geçme bir çok 100 beygire taş çıkartır.Araç temizse kullanmadan karar verme.

• kimse yardımcı olmayacakmı ya :) 85 beygir olan hangi model
  • clionuzun şase numarası hangi harfle başlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakan

kimse yardımcı olmayacakmı ya :) 85 beygir olan hangi model

85 bg olanı dynamic modelidir zaten anlarsın yol bilgisayarı var araçta ama 65bg küçümseme motor türbe sağlamsa keçi gibi gider, bende clio 3 var 65bg ağırlıkta fazla ama maşallahı var clio 2 hafif baya denersin ne demek istediğimi anlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sendomi S kullanıcısına yanıt
    clio 3 baktım dün 73binde sıfır ayarında araba nerdeyse çizik yok 28 istedi 1.2 extreme 16V ABS yazıyor modeli alınırmı tüp takılı değil
  • quote:

clio 3 baktım dün 73binde sıfır ayarında araba nerdeyse çizik yok 28 istedi 1.2 extreme 16V ABS yazıyor modeli alınırmı tüp takılı değil

bırak 1.2 aracı clio 2'de bile çekilmiyor araba clio 3'de hiç çekilmez kasa ağır kalıyor,yazayım aracın hızlanması çok kötü,tüketim dersen oda kötü zira 1149cc araç ama günümüz 1246cc araçlarından daha fazla yakıyor üstelik torkda yok 107nm tork var yokuşlarda bildiğin at arabası vitesi nereye kadar küçültürsün bilmem çok yavaşlarsa hızlanmada sorun oluyor,bu araçla birazcık agresif bile kullansan şehir içi 9lt anında görürsün hele şehir dışı 90-100km hızı aşarsan ki muhakkak aşarsın tüketim coşuyor,gelelim sadede motor hacmi küçük araçta tork yok bu yüzden çekişde berbat,şehir içi ve şehir dışı tüketimi yüksek,git dizel bak kendine 65bg olanı bile deli gibi gidiyor,yokuşlarda banamısın demiyor,tüketim dersen komedi şehir içi 5 lt şehir dışı basmazsan yani 110'u geçmezsen 4lt,eğer aracı dingin kullanıyorsan 1 depo ile şehir içi 1000km şehir dışı 1150-1200km görüyorsun,ben biraz agrsifim ama yinede 950km tek depoda gördüm

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    adam 1.2 ama 16V olan dedi bunlar tutuluyor dedi beni yiyor demekki 73000 km de araç o yüzden temiz epey almıyorum o zaman ?
  • quote:

adam 1.2 ama 16V olan dedi bunlar tutuluyor dedi beni yiyor demekki 73000 km de araç o yüzden temiz epey almıyorum o zaman ?

16v olması birşeyi değiştirmiyor az yakmıyor araç 8v olsa daha iyi olurdu en azından tork olurdu araçta,piyasası varmı var ama dediğim şeyler seni uyuz edecekse alma sakın
  • symbolcu kardeşim cevabın için teşekkür ederim. Diğer arkadaşlara da merhaba diyorum. Bizleri aydınlatırlarsa memlun oluruz. Dün akşam acemiliğimi atabilmek için, Konya çevre yollarında bir tanıdığımla dolaştım. Arabama git gide ısınmaya başladım. Çevre yollarında biraz hızlandım, seri bir araç hoşuma gitti.Daha önce yazdığım sıkıntıları da olmasaymış çok güzel olacakmış. Onları da zamanla sizlerin de rehberliğinde aşacağız inş. Rabbim herkesi kazalardan korusun inş...
  • Arkadaşlar 2000 model kangoo aracimin kumandasi calismiyor clio 2 ile aynı kumanda aliexpress de kumanda satiliyor 10 dolar civari acaba alsak araca tanıtabilir miyiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babapars

Arkadaşlar 2000 model kangoo aracimin kumandasi calismiyor clio 2 ile aynı kumanda aliexpress de kumanda satiliyor 10 dolar civari acaba alsak araca tanıtabilir miyiz

İstanbul Kartalda bi anahtarcı benimkini yaptı, anahtar ondan 200 tl bayıldım.

• sakiiin S kullanıcısına yanıt
    İstanbul da olsam belki bende yaptırırdım ama ben Kayseri deyim sizinkinin tam ne sıkıntısı vardi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Aracın dibinde bile uzaktan kumandayla açmıyordu.

• Arkadaşlar Renault Clio 1.2 16V 2004 aracım var , Şuanda 155 bin KM oldu , önceki sahibi 110 binde değiştirmiş Trigeri bende trigeri ve balatalardan hafif ses geldiği için bu iki parçaya değiştireceğim , Triger için 225 TL fiyat aldım , Ön-arka balata 100 TL fiyat aldım İşçilik hariç işçilik ne kadar tutar bilginiz var mı , bu bakımları yaptıranlar bilgi verebilir mi ne kadar tutuyor tam olarak aracın başka bir eksiği yok
  • Siceyy kullanıcısına yanıt
    150-250 civarı işcilik olabilir.Şehrine göre değişir.

Balatadan ne şikayet var.Balata daha önce değişmişmi?Değiştiyse kolay kolay eskimez.

• symbolcu S kullanıcısına yanıt
    Hafif ses geliyo hocam sanırım değişmemiş yazlıkları takarken lastikçide değiştir eskimiş demişti

• Arkadaşlar herkese merhaba.Ben 2005 model 1.2 16 valf dynamiq clio aldım zaten ilk arabam daha.Bir kaç sorum olacak bilgilerdirseniz sevinirim.Bu arabanın sis lambaları nerden yanıyor öncelikle ve dün ilk defa servis ışığı yandı 1 haftadır bende araç ilk defa oldu bu olay.iYİ FORUMLAR
  • cliolist C kullanıcısına yanıt
    Farları yak.Aynı kolda bir düğme daha vardır onu çevir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Siceyy

Arkadaşlar Renault Clio 1.2 16V 2004 aracım var , Şuanda 155 bin KM oldu , önceki sahibi 110 binde değiştirmiş Trigeri bende trigeri ve balatalardan hafif ses geldiği için bu iki parçaya değiştireceğim , Triger için 225 TL fiyat aldım , Ön-arka balata 100 TL fiyat aldım İşçilik hariç işçilik ne kadar tutar bilginiz var mı , bu bakımları yaptıranlar bilgi verebilir mi ne kadar tutuyor tam olarak aracın başka bir eksiği yok

yüksek fiyat almışsın ankara özder renault sayfasına bak derim. triger 160tl devirdam 150 tl mais orj..ayrıca trigerle devirdaimde değişiraynı zamanda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketoral -- 16 Ağustos 2017; 0:42:31 >
  • 
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.