Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (741. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.865
Cevap
75
Favori
1.617.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben aracımı martta 17000 e sattım...
    alan adam 20.500'e satmaya çalışıyor. o fiyata satar mı? Bilinmez

1.2 75 bg versiyon şehir içi için iyide bizim milletimiz doluşup gezdiği için 1.2 çabuk yoruluyor..
    birde parçası 1.4 1.6 cliolara göre biraz daha pahalı.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Yeni aldığım 2001 sedan 1,4 16v cliomun yağ değişiminde bujileri de değiştireyim dedim. Usta biraz zorlandı bujileri sökerken, fakat bujilerin birinde aşırı çapaklanma vardı ve delikten silindire baktığımızda üstü ıslaktı, usta: "bunda tam yanma olmamış" dedi. diğer silindirler kuruydu ve bujilerde de bir şey yoktu. Bunun nedeni ne olabilir...

Birde arkadaşlar kaputu açtığımda resimde görülen 1 numaralı parça ile 2 numaralı parçayı birbirine bağlayan elips şeklindeki aranın çıkmış olduğunu gördüm yani bağlantı yok. Bu durum aracıma kısa zamanda zarar verir mi.

bu 2 ve 1 numaraların neler olduğunu söyleyebilir misiniz.
     CLIO II SAHİPLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafas72 -- 11 Eylül 2015; 15:29:12 >

• 1.2 autg,hentic aracın handikapı torkun 105nm olması ama burda bunu tolere edecek bir kaç şey var

1)kasa hafif bu yüzden biraz daha iyi tepki veriyor araç

2)max torkunu 1750 devirden itibaren veriyor buda demek oluyor ki alt devirlerde kendini çabuk toparlıyor

3)elektronik gaz pedalı olması,araç bu şekilde gaza dokunduğun gibi tepki veriyor,hatta deneyin atıyor 3. viteste 40-50 iel giderken gazdan ayanığınızı çekin biraz sonra şöyle hafiften dokunun direkt öne atıyor araba kendini
  • bilen bilir, 2003 priv. otm.-sunroof-dijital klima-abs-4 airbag-LPG- yani dolu model aracımızı satışa çıkarmıştık,
    aracımız hasar kayıtsız ancak temizlik ve güneş yanığından komple boyalı idi, 135bin km.de...
    ısrarlı bir alıcı çıktı 21.500'e sattık.
  • mustafas72 M kullanıcısına yanıt
    Moralini bozmak istemem ama motor bitik diyebilirim ama kesin sonuç için olmasını istersen biraz daha sağa sola sor. Araç yağ yakmıyormuydu? Mavi duman vs yok muydu? Veya inşallah sadece üst kapak contasıdır diyelim su veriyorsa tepeye . Gerçi üst kapağı söktükten sonra segman ve yatak burçları değiştirirse seni 6-8 sene götürür. 2 Hava filtresi, 1 sanırım hava akışmetre veya gaz kelebeği, oranın temiz hava alması lazımdı... Bujinini birini yenile, titreşim yokmuydu veya sarsıntı, birinde yanma olmasa ciddi miktarda motor hoplar...
  • omer omer O kullanıcısına yanıt
    Öncelikle cevabınız için tesekkur ederim. Arac 114000 km de. Arabayı alırken tanıdık bi ustaya gostetdik. Sesini dinledi egzoz dan bakti, sesi iyi, egzozda hafif bi patlama var dedi. Teste soktuk, motor % 85 çıktı. Mavi duman, Silkeleme yoktu. Tekleme nasıl olur bilmiyorum ama kırk yılda bir böyle önünde bir engel varmış ta kalkmış gibi hizlaniveriyor. Bu arada yukarıda bahsettiğim olaydan sonra yaklaşık 2500 km yol yaptım. (1500 km si uzun yol) hiç bir sıkıntı çıkmadı. Bu arada su seviyesi 1-2 haftada baktığımda minimumun altına inmeden hafif eksiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG tüketimini aynı ortam sıcaklığında ve aynı rakımda ölçmek gerekir,ayrıca her LPG istasyonun pompalarının basma gücü farklıdır,dolayısıyla biraz kullanıp farklı bir istasyonda gaz bastırırsanız ölçünüz sağlıklı olmaz.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Arkadaşlar merhaba ağustos başı gibi maşallah taş çatlatan bir clio almıştık. Yavaş yavaş sürmeye çalışayım dedim acemiliği atmak için ama debriyaj felaket yukarda kavrıyor. Düz yolda sıkıntı yok ama yokuşta neredeyse 40-50 cm geri kaçırıyorum.

Baskı balatada sorun yok gösterdik. Sizce debriyajı nasıl alta indirebiliriz?

• aranıza yeni katıldım 2004 model 1,2 clio atletik ile.
    Ben bu araca Kolçak almayı düşünüyorum.nasıl bir model önerirsiniz??marka model..
    yada direkt adres verirseniz sevinirim..Malum iki koltuk arası bayağı dar.

Bu iki koltuk arasına sığan ortalama kalitede bir ürün beklentimi karşılar...

sorularım ???

1- kolçak hangi site hangi ürün alınmalı ?
    2- Debriyaj sert gibi daha yumuşatmak için ne yapılabilir ?
    3- ayda 800 km yol yapan birine LPG icap eder mi ? sizce ?

• Ben sattım kurtuldum clio 1.2 den

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Ben sattım kurtuldum clio 1.2 den

Niye kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: attci

quote:

Ben sattım kurtuldum clio 1.2 den

Niye kardeşim.

Direksiyon kutusu sıkıntılı Arabanın çekmiyordu klima açıkken vs Kazası vardı kurtuldum

• Leki hocam clio3 için elektrikli ayna yapmıştınız. Bununla ilgili bir konu varmıydı acaba? Ben de aklımdan böyle bir şey geçiriyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• ben sattım kurtuldum clio 1.2 den oh yakıtı dışında hiç bi anlamı olmayan arabadan
  • quote:

ben sattım kurtuldum clio 1.2 den oh yakıtı dışında hiç bi anlamı olmayan arabadan

Yakıtın ne durumda idi.

• Clio aracımda direksiyon simidi sola doğru eğik gibi bir kaç clio da baktım durum benzeşiyor. Az veya çok oranda.

Bu durumu olan var mı? Buna ne yapılabilir. Direksiyonun karşısına oturunca sol taraftaki konum daha yakın konsola sağ daha uzak.anlatabilmişimdir umarım.hafif devinik yani.

• quote:

Clio aracımda direksiyon simidi sola doğru eğik gibi bir kaç clio da baktım durum benzeşiyor. Az veya çok oranda.

Bu durumu olan var mı? Buna ne yapılabilir. Direksiyonun karşısına oturunca sol taraftaki konum daha yakın konsola sağ daha uzak.anlatabilmişimdir umarım.hafif devinik yani.

Rot balans ayarında düzelir. Rot başından ayar yaparlar. Ben de protonun direksiyonu söktüm geri takarken ufak bir sağa eğiklik olmuş farketmedim. Şimdi sizin anlattığınız şekilde kullanıyorum.

• quote:

quote:

ben sattım kurtuldum clio 1.2 den oh yakıtı dışında hiç bi anlamı olmayan arabadan

Yakıtın ne durumda idi.

15 krs yakıyordu

• 2007 clio sedan dizel var bende. 90000 de. İlk sahibiyim. Kaza ve ya degisen boyanan bir parcasi yoktur. Bunu kactan satisa cikarayim. Tesekkurler. Renk gumus gri. Autontic modeli.

• 1.4 16v benzinli şehir içinde 32 kuruş yakıyor çok mu az mı? Sizlerin değerleri nedir?

• 
Sayfa: önceki 739740741742743
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.